Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

A murit fr. Petrică Dugulescu


petrudugulescu.jpg

Doar ce am aflat că fratele Petrică Dugulescu a plecat la Tatăl Ceresc. Stop cardiac.

Pe 20 decembrie 2007, mi-a trimis ultima carte scrisă de el. Este cu o dedicaţie însoţită de un verset:

” ci, credincioşi adevărului în dragoste, să creştem în toate privinţele, ca să ajungem la Cel ce este Capul, Cristos”. Efes.4:15

Fratele Petrică a ajuns deja. Vom ajunge şi noi.

Iată cum se încheie cartea „Democraţie şi Persecuţie” scrisă de fratele Petrică:

„Ei trăiesc în această lume, dar ştiu că ea nu este adevărata lor casă. Ei ştiu, şi atunci când uităm, Dumnezeu ne aduce aminte că statutul nostru adevărat pe acest pământ este acela de străini şi călători: „În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite; ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ. Cei ce vorbesc în felul acesta, arată desluşit că sunt în căutarea unei patrii.” Ev.11:13,14

Vă chem la rugăciune pentru sora Mărioara, pentru Ligia, Inna, Cristi şi Eunice şi familiile lor.

Mângâierea Domnului să fie peste ei!

Single Post Navigation

82 thoughts on “A murit fr. Petrică Dugulescu

 1. Pingback: Fratele Petru Dugulescu a trecut la Domnul! « La patratosu

 2. Cirstean Iosif on said:

  O mare pierdere… Domnul sa mangaie familia si sa iI sprijineasca in aceasta grea incercare.

 3. Pingback: Petrica Duculescu a trecut in nefiinta | BoguJOY.com

 4. Pingback: A murit fr. Petrică Dugulescu « Blog crestin

 5. Firenze on said:

  Abia am aflat…”se duc oamenii de bine
  si nimanui nu-i pasa”
  spune un vers de poema.
  De curand a inregistrat un interviu despre moarte…era atat de limpede si senin in fata mortii, vorbea cu atata patos despre Patria Cerasca, incat m-am cutremurat si m-am intrebat: Oare noi suntem gata ? Suntem pregatiti sa ne intalnim cu Dumnezeul nostru ?
  Revin la seninatatea nadejdii care o avea si Fr Petrica…S-a dus la Tatal lui.
  Taote s-au sfarsit…

 6. se duc oamenii de bine… M-a impresionat atat de mult cartea fratelui Dugulescu „Ei mi-au pregatit moartea”, a fost pentru mine un documentar extraordinar despre ceea ce generatia parintilor mei au indurat in comunism… Simt ca o mare pierdere pentru spiritualitatea romaneasca aceasta trecere la Domnul, dar in acelasi timp nu pot sa nu gandesc cu drag la splendoarea rasplatirii de care fratele Petrica se bucura la Tata. Condoleante cu aleasa pretuire familiei.

 7. Fratele Petrica este in prezenta Domnului.
  A mers acolo dupa „Craciunul de la Timisoara”.
  Este acolo si imi place sa cred ca va cere lui Dumnezeu sa se intoarca in Romania.
  Ne vom revedea in cer!

  Domnul sa mangaie familia dansului.

  Beni Lup si Echipa WorldTeach

 8. Pingback: Maini-Deschise » A murit fr. Petrică Dugulescu

 9. sorin cigher on said:

  A fost o surprindere pentru noi aceasta veste. A fost la noi, am vorbit cu el acum cateva luni in urma, ne-am cunoscut bine, a facut practica la noi in zona cand a fost la seminar, era legat de Apuseni… dar Domnul stie cel mai bine si El nu greseste niciodata !

 10. Pingback: A murit fratele Petric Dugulescu » RTB Romania

 11. Pavel Murariu on said:

  Cu multa reverenta ma gandesc la cel ce a fost pastorul, poetul si omul politic Petru Dugulescu. In toate aceste trei ipostaze cred ca a realizat foarte mult si mai cred ca „si-a sfarsit alergarea”, de acum il asteapta rasplatirea pentru toata slujirea pe care a facut-o – chiar si ca om politic, pentru ca slujit interesele Romaniei. Imi pare rau de pierderea suferita de catre familie, cat si de noi, intreaga comunitate. Condoleante sfinte familiei indoliate. Ma rog ca Dumnezeu sa dea mangaierea lui. Pastor Pavel Murariu

 12. Am stat mult in preajma fratelui Dugulescu .A fost un om deosebit,care a facut bine multora. Din nefericire ultimele atacuri la adresa lui, generate de articolele lui Mitrofan si preluate de ziarul Banateanul, au grabit plecarea sa. Suferea mult pentru ca in ultima perioada unii baptisti , gen Mitrofan si Cruceru isi ataca permanent fratii. Azi a plecat un mare lider, maine vor pleca altii.Sper ca Domnul sa mangaie familia.

 13. Stimate Adi L.

  aşa cum îi spuneam cuiva şi pe blogul meu,

  Cred că este bine să vă abţineţi acum de la diagnostice şi verdicte.

  Zilele fratelui Dugulescu au fost hotărîte de Domnul, după cum citim fiecare în Biblia noastră, nu au fost scurtate nici de bloguri, nici de ziare.

  Psalmi 139:16 Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

  La El să privim şi în El să ne încredem!

  De asemenea, cauza morţii a fost stabilită de medici! Nu o stabilim nici eu, nici dvs.

  Poate că este bine să continuăm această discuţie după zilele de doliu, nu acum cînd soţia şi copiii îşi plîng mortul.

  Vă invit la puţin respect în aceste zile! Respect înseamnă să amînaţi deocamdată declaraţii care pot fi o sursă de conflict.

  Cred că tonul celorlalte mesaje a fost cu totul altul şi diferit de al dvs.

  În rest ştiţi vorba mea: „Despre Dumnezeu… numai de bine!”

  Dumnezeu să mîngîie familia îndoliată, că oricum noi nu putem…

 14. Am citit multe poezii de fratele Dugulescu, chiar am cateva volume, cartea „Ei mi-au programat moartea” a insemnat foarte mult pentru mine, am inteles cum a inceput revolutia, cum s-a desfasutat si cum a fost „furata” de comunisti de oamenii lui Iliescu, un om de mare valoare care a fcut mult pentru tara noastra dar si pentru vesnicie…

  Ultimile 2 strofe din poezia „Conductorul” i s-au potrivit perfect. Domnul sa linistesca familia In suferinta si sa le dea pace…

 15. myhaela on said:

  cu reverenta ma plec in fata Domnului si ma rog pentru familia indoliata a fratelui Petrica Dugulescu , pastor , poet si om politic . DUMNEZEU sa binecuvinteze familia indurerata .

 16. Balas Nelu on said:

  Dumnezeu sa mangaie familia indoliata .
  Pastorul Petrica Ddugulescu a plecat acasa lasand in urma fapte istorice si o voce prin care Dumnezeu a vorbit multor suflete.

  Dumnezeu sa mangaie familia indoliata .

 17. Silviu Ghereben on said:

  L-am cunoscut personal pe fratele Petrica ! Romania a pierdut un evanghelist de exceptie ! Fie ca samanta semanata de acest om a lui Dumnezeu sa aduca rod pentru slava si gloria Lui !
  Dumnezeu sa binecuvanteze familia indoliata, sa le poarte de grija in continuare si sa le dea speranta revederii in vesnicie cu cel care le-a fost sot, tata si bunic !

 18. Alin PADUREANU - Asociatia Barbatilor Crestini on said:

  Fr. Petrica DUGULESCU a fost PROMOVAT la ceruri pentru a intra in partea lui de mostenire!

 19. Tica Olariu - Iasi on said:

  Mi-a fost drag sa lucrez din anii 1984 incoace, cu Evanghelistul Petrica Dugulescu…Cativa ani la rand am slujit impreuna la evanghelizari in zeci de biserici din tara si am vazut „cu ochiul liber”ca Dumnezeu in Mila & Indurarea Lui a lasat ca Harul Sau sa curga din plin peste slujirea noastra. Domnul sa fie slavit pentru toate…!!!
  Intr-unul din momentele de partasie, ne spunea la Hateg in anul 1985 ca ..daca-l vom gasi spanzurat intr-un pod de casa, sa stim ca nu el s-a spanzurat..ci vor avea grija altii s-o faca… Daca-l vom gasi taiat in doua la o trecere de nivel cu calea ferata, sa stim ca nu el s-a aruncat inaintea trenului..
  La aniversarea celor 60 de ani (nov.2005), am fost invitat si eu intr-un mediu cald si ambiant si m-am bucurat ca i-am vazut inima plina de extaz, pentruca era in prezenta celor dragi lui.. Acum inima lui, tresalta de bucurie pentruca este in prezenta Celui drag, Aceluia pe care ani multi l-a cantat in poemele lui si pe care l-a predicat in Adunarea lui Dumnezeu.. Dupa 23 de ani, am vazut ca Dumnezeu a hotarat intr-alt mod sa-l cheme acasa.. Ma rog Domnului ca inima sorei Marioara si a copiilor lui, sa fie mangaiata.
  Si, nunumai a celor din famile..ci, si a celor care l-au iubit si pretuit, de-a lungul anilor si i-au fost apropiati si colaboratori, a celor care s-au intors la Domnul prin Cuvantul vestit de fr.Petrica…
  „LA REVEDERE frate PETRICA”…!!!

 20. vlad octavian on said:

  Un sfant a plecat de langa noi !!!!!

  L-am cunoscut foarte bine pe scumpul nostru frate pastor Dugulescu Petrica. Dansul a fost un parinte pentru copiii orfani si un profet al zilelor noastre. Nu doresc altceva decat sa transmit acest mesaj. Dumnezeu l-a iubit asa de mult incat a ales sa-l cheme acasa.
  Dumnezeu sa mangaie familia indoliata.
  Noi care vom ramane pentru o perioada pe pamant nu il vom uita niciodata.

 21. victor croitor on said:

  Il cunosc personal pe fratele Petru Dugulescu,am fost un prieten de al lui,iar pe data de 1 ianuarie 2008,l-am sunat si i-am urat,,la multi ani,,fara ca sa stiu ca va mai trai doar 2 zile.In luna decembrie a fost in Belgia,si l-am insotit in cateva biserici.Imi pare enorm de rau dupa el.A fost un om al lui Dumnezeu.Adtept clipa cand o sa il revad iarasi.

 22. Laura Balas on said:

  Petrica Dugulescu, Pastorul Evanghelist , Poet , Om care a strans copii de pe strada, pe care ia inbracat , ia hranit si oferit un adapost, implicat in viata publica si politica , prin tot ce a facut a trasmis un mesaj , care va ramanea mereu viu printre noi.
  Petrica si-a sfrsit alergare acum este in locul care ia fost pregatit.
  Noua nu ne ramane decat sa ne plecam cu respect si reverenta inaintea Domnului si sa-l rugam ca El sa mangaie familia indurereata.

 23. Maria.L.C on said:

  „si as mai vrea sa fiu ceva…o raza lucitoare
  si stralucind in lumea rea
  sa duc lumina undeva
  sa incalzesc pe cineva
  si… sa ma intorc in soare!!!!”… asta a facut fratele Petrica Dugulescu!S-a intors la Tata!!

  Ma rog ca Domnul Isus sa mangaie familia indurerata.

  Cu respect,
  Maria.L.C

 24. Bunul Dumneyeu să-l aşeze în rândul drepţilor pe Fratele Pastor Petru DUGULESCU!
  Am avut bucuria ca în partea finală a anului 2007 să conlucrăm cu Fratele Petru şi să împărtăşim bucurii comune în lucrarea lui Hristos la conferinţa „Rolul creştinului pe scena politică din România”. Bucuria întâlnirii cu Mântuitorul Iisus Hristos este desăvârşirea vieţii, dar tristeţea neputinţei noastre, a celor rămaşi, ne încearcă sufletul

 25. Gigi Axinte Roma on said:

  Se duc oamenii de curaj,dreptate ,adevar,de bine…
  V ino sa petrecem acest Craciun la Timisoara . Tocmai am terminat de scris o alta carte si doresc sa ti o daruiesc cu dedicatie.Dar nu a fost asa.
  Un frate m a chemat la telefon sa mi spuna vestea plecarii tale acasa la TATAL! Ce fulgerator ai plecat!!! S au sfirsit loviturile…FRATE PETRICA!!

  DUMNEZEU sa mingiie familia indurerata.

 26. Familia Chirca Corneliu on said:

  Suntem alaturi de familia indurerata de trecerea Fratelui Petru Dugulescu in vesnicie…
  Multumim Domnului ca a ingaduit sa-l cunoastem pe fratele… Prin el Dumnezeu si-a facut minunea in viata noastra.
  Suntem zguduiti de rapiditatea Plecarii lui in vesnicie. Ne-am intalnit ultima data la Craciunul orfanilor unde ne-a invitat sa cantam. Era plin de viata, daruia tuturor energie creatoare. Acum s-a dus la Tatal tuturor orfanilor si se bucura de Cantarea Biruintei!
  Ne vom revedea „Frate DUGU” in corul vesnic unde vom canta nelimitati de timpul trecator! Roaga-te pentru ca si alergarea noastra sa nu fie in zadar si sa ajungem la Tinta spre care ne-ai indreptat pe toti!
  Domnul sa mangaie familia ramasa pe pamant si cea trupeasca si cea duhovniceasca…

 27. A murit fr.Petrica Dugulescu

 28. Silvan on said:

  Imi para rau pentru familia Dugulescu ca a ramas fara cel drag, dar as vrea sa-i raspund lui „adi l.” ca daca un om ar putea scurta zilele cuiva ar fi facut-o si altii cu cei pe care nu ii sufere. Adevarul spune BIBLIA se va striga de pe acoperisul caselor nu va ramane ascuns in arhive cum cred unii, cred ca fratele Mitrofan este doar o unealta de care se foloseste Dumnezeu.

  Condoleante familiei indoliate

 29. Pingback: Top Posts « WordPress.com

 30. E viu! , traieste VESNIC!.- A PARASIT doar casa cortului acesta trupesc , e mai viu decat altii care-l regreta, oricum nu le pasa la fostii comunisti ,asa cum spunea un … roman… de rupi din codru o ramurea ce-i pasa codrului de ea, ce-i pasa unei –de PLECAREA fr. Petrica? ptr.mine fr. meu traieste in viata mea prin poezia Lui, prin caracterul Lui, prin exemplul Lui, pri insasi faptul ca CRISTOS Domnul S-A oglindit in fr. meu Petrica… il vor plange:-orfanii,il vor elogiia pastorii, fam indurerata sufera si DOMNUL VA MANGAIA … ateii vor aplauda spre rusinea si nenorocirea lor,iar cei mai multi vor ramanea reci si indiferenti precum vremea de iarna… in fine credinciosii vor trai cu speranta revederii apropiate-MARANATA-

 31. Peter Mocuta on said:

  L-am cunoscut pe fratele Petrica Dugulescu, l-am apreciat pentru ravna pe care a avut-o pentru Domnul, pentru facerea de bine, pentru dragostea pe care a artat-o semenilor si chiar si celor ce i-au dorit raul.
  Dumnezeu a lucrat mult la inima mea prin fratele Petrica, motivandu-ma sa fiu mai sensibil la nevoile celor din jur.
  Domnul sa mangaie familia indoliata si pe toti cei ce l-au iubit

 32. John S on said:

  Condoleantele noastre pentru familia indoliata…
  Fie Ca Domnul Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa putem vedea dincolo de aparentele pe care unii vor sa ni le afiseze prin acuzatii, vorbe nesanatoase si de multe ori fara pic de iubire si iertare asa cum se cada intre noi crestinii!
  Cine suntem noi? Mai avem noi de a face cu ceea ce invatam din Sfanta Carte?Doamne iarta-ne!
  As vrea sa va duc pe voi toti ” cei mai tari si mai perfecti” la familiarul tablou in care Isus provoaca „parasii femeii destrabalate…
  Eu unul m-am rusinat si am lasta piatra jos….Voi ce veti face?
  Doamne ajuta neputintei mele!
  Fr. Petrica Dugulescu va ramane un nume mare de neuitat in panteonul crestinilor evanghelici ai neamului nostru!
  Sa-i fie tarana usoara

 33. Dorin Cirstean on said:

  MARE PIERDERE !!!
  Multe lucruri noi nu le intelegem! Nu stim de ce-i asa dar numai DUMNEZEU le stie pe toate. ” De ce-i asa o stie EL”.
  Ma rog la DUMNEZEU ca sa mamgaie pe cei dragi indurerati.

  DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!

 34. Nelu Muresan, Windsor Canada on said:

  Am avut partasii minunate de multe ori cu fratele Petrica, un adevarat om a lui Dumnezeu, exemplu demn de urmat pentru oricare credincios.Ultima data ne-am bucurat in 11 martie 2007 cind a recitat poezia „Iubirea”…
  Dumnezeu sa mingie familia indoliata.

 35. Sincere condoleante sorei Marioara si copiilor acestui gigant! Indiferent de ce vor zice unii sau altii, cei ce l-au cunoscut, cei ce i-au simtit pulsul dragostei pentru Evanghelie si pentru orfani, stiu exact cine a fost Petru Dugulescu. Comentariile sunt de prisos.

  Pentru mine va ramane acelasi, chiar daca nu ma va suna din nou la telefon si chiar daca nu voi mai avea privilegiul de a-l duce cu masina la biserici prin Chicago. Chiar daca n-am sa-i mai aud glasul, o sa-l ascult in continuare.

  De nenumarate ori mi-a zis: “Nu te uita la oameni si nu te lasa descurajat in lucrare. Nu te lasa tras in jos de cei ce nu-ti inteleg dragostea si ravna pentru evaghelie si pentru Imparatia lui Cristos. Oamenii vor zice orice pentru ca este mai usor sa judece pe cineva care alearga decat sa alerge si ei. Nu te opri din alergare pentru ca sa nu pierzi premiul alergarii. Numai diavolul vrea sa renunti la lucrare si nicidecum Dumnezeu!” Acestea nu au fost doar vorbe goale ci le-a si trait!

  Frate Petrica, o sa-mi fie dor de curajul si ravna cu care ai luptat. O sa-mi fie dor sa-ti ascult predicile. Nu-mi vine sa cred ca nu-mi vei mai spune nimic. Abia am citit cartea Democratie si Persecutie si acum am reluat-o pentru a-ti atinge autograful. Ce este omul…

  Domnul sa te odihneasca in pace, robul Lui. Domnul sa-ti mangaie familia.

  Domnul sa lase sa curga Dragostea Lui intre toti rascumparatii Lui si acolo unde ea este doar o terminologie lingvistica.

  Fratii mei, Atentie la neatentie!

  pentru ca nu niciodata nu scriu sub anonimat>
  Steven V. Bonica – Redactor Sef
  Romanian Tribune news – Chicago, Illinois

 36. viorel pacurar on said:

  La acest inceput de an DUMNEZEU ne da o lectie tuturor . Iar dupa parerea mea cred ca ar trebui sa strangem randurile. Nu-l plangeti pe fratele DUGULESCU , veniti sa ne plangem pe noi !

  In trecerea grabita prin lume catre veci
  Fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci.
  Fa-ti timp A C U M A ca-n urma zadarnic ai sa plangi ,
  Comoara risipita a vietii n-o mai strangi.
  versurile acestea cred apartin fr. DORZ
  DUMNEZEU SA MANGAIE FAMILIA INDOLIATA .
  Cu respect viorel pacurar

 37. Pingback: Petru Dugulescu a plecat acasă « think’n talk

 38. Camelia Bogdan on said:

  Domnul sa mingaie si sa intareasca familia fratelui Dugulescu in aceasta incercare prin care trec.

 39. Camelia Bogdan on said:

  Dumnezeul nostru sa mingaie familia fratelui Dugulescu in incercarea prin care trec.Si-a sfirsit alergarea de pe cimpul de lucru pe care Tatal i l-a incredintat sa il lucreze,si sa s-a dus sa i-a cununa vietii pe care Domnul Isus a pregatit-o copiilor Lui.

 40. Daniel Prunaru on said:

  Sincere condoleante familiei si bunul DUMNEZEU sa va mangaie in momentele acestea grele prin care v-a fost dat sa treceti.
  Cuvintele mele sunt prea sarace… Condoleante!…

  Daniel si Lois Prunaru

 41. Pingback: PERSPECTIVE CRESTINE » Amintiri cu Dugulescu

 42. Un scarbit on said:

  din nou , ca de obicei in Romania .

  Nu ma indoiesc ca a fost o forma sau alta de asasinat .

 43. exoshell on said:

  auzi da cine e tipul ? o biografie va rog sau infomati ( 15 ani ) va rog

 44. Ce n-a reusit sa faca securitatea au reusit sa faca „fratii”. Pacat!!!

  Domnul sa mangaie familia indoliata!!!

 45. Samuel Ovidiu Jurca si parintii on said:

  Am avut ocazia sa-l intalnesc personal in repetate randuri pe acest om al lui Dumnezeu si am ramas impresionat de verticalitatea lui,in vremuri grele.In timpul seminarului a facut practica la noi,in Abrud,unde a locuit o perioada,im preuna cu familia ,lasand la plecare,o imagine a unui om necompromis de vechiul regim.Tot aici s-au nascut primii doi copii,in timp ce sotia dansului era profesoara de rusa.Dupa revolutie a revenit in zona cu mai multe ocazii de evanghelizare iar cu cateva luni in urma l-am avut pentru ultima data ca oaspete.Suntem profund indurerati de vestea plecarii in vesnicie.Ne rugam ca Dumnezeu sa mangaie familia indurerata!”…cetatenia noastra este in ceruri..”

 46. exoshell, poti cauta pe internet. Fr. Petrica Dugulescu are 2 carti de autobiografie, le poti achizitiona si citi.

  Dumnezeu sa ii binecuvanteze familia.

 47. IONICA-BRASOV on said:

  „Nu stiti ca o capetenie, un om mare, a cazut astazi in Israel?”(2 Samuel 3:38b).Dumnezeu sa mangaie familia indoliata!!

 48. Cornel Perea on said:

  Ne vom vedea acasa !
  L-am cunoscot inca din ani 60, impreuna cu un grup de tineri din Arad, inainte de plecarea fr. Pit, de atunci ne-am intalnit de mai multe ori, a fost un OM al lui DUMNEZEU, care a iubit CUVANTUL LUI DUMNEZEU si la implinit, a iubit copiii STRAZI, a iubit ROMANIA.
  Acum este ACASA, a auzit chemarea VINO ROB BUN SI CREDINCIOS.
  BUNUL DUMNEZEU sa o mangaie pe sora si pe copii si sa ramanem cu, credinta si spernta REVEDERII, acasa la TATAL CERESC.

 49. Vocea Banatului, care a nascut biserici, licee, proiecte si cultura, acum cuvanta si canta Slava Lui Dumnezeu intre ingeri ! Il voi pastra viu in sufletul meu !

 50. MIhaela on said:

  VESTEA MA SOCAT PARCA NU CRED CE AUD TARE AS VREA SA NU FIE ADEVARAT, DAR E…. MARE PIERDERE SI MARE SUFERINTA

 51. Nu sunt un superstitios. Dar, cand aseara in bucatarie o farfurie a cazut din senin de la locul ei si s-a facut tandari fara sa vreau am soptit :un barbat din familie o sa moara. Azi am aflat cu durere vestea asta trista si ma doare….
  Si totusi, fratele Petrica nu a murit ci a plecat la Domnul sau pe care l-a iubit si l-a slujit cu scumpatate, caci :
  ,,cine-a cantat si-a suferit /pentru Isus cel rastignit /acela-n veci nu moare!”

 52. evanghelistul on said:

  Cel mai bine stie El. Nu suntem indiferenti, suntem patrunsi de aceasta veste, dar nu putem decat sa acceptam voia lui Dumnezeu !

 53. Cine a avut Harul sa il cunoasca si este sincer cu el trebuie sa recunoasca ca a fost un mare om a lui Dumnezeu. Prin plecarea lui am pierdut … un prieten si un frate. Sa pretuim oamenii cat sunt printre noi!
  Condoleante familiei!
  Pastor Nicu Daniciuc, Zalau

 54. cazacu cristi-torino on said:

  Am ramas surprins de veste si totodata parca nu as crede de ce ??pentru ca a fost un om si un slujitor deosebit.Am avut harul de al cunoaste la torino in septembrie 2000 si ….o persoana deosebita. Condoleante familiei. Cazacu Cristi -torino

 55. Past. Gavrila Zagrean din Spania on said:

  Va ramane o amintire fumoasa vizita fratelui Petrica Dugulescu in Biserica Elim din Spania.Am ramas profund miscat de plecarea la Domnul a fratelui Petrica.Cu cateva zile in urma,m-a sunat si mi-a urat La multi Ani.Domnul sa se ingrijeasca de familia lui ramasa in urma.

 56. Mi-aduc aminte cu bucurie de zilele de evanghelizare, cind fratele Petrica Dugulescu era invitat sa predice in Biserica Baptista Sega-Arad. Era har si oamenii se intorceau la Domnul. Domnul sa fie laudat pentru oameni ca el. Cit a trait pe acest pamint l-a urmat pe Dumnezeu. Acum a venit vremea sa se vada cu El fata in fata si sa ramina impreuna o vesnicie.
  Impreuna cu echipa de la Radio Torino Biblic dorim sa uram sincere condoleante familiei indurerate. Fie ca Dumnezeu sa mingiie inimile voastre! Suntem alaturi de voi!

 57. un om demn de toata lauda…nu mi-a venit sa cred cand am auzit…e la Domnul!si-a sfarshit alegarea pe acest pamant!Domnul sa ii mangaie familia

 58. ionica onitiu Dallas on said:

  Romanii de pretutindeni au pierdut un mare om a Lui Dumnezeu si un mare evanghelist care a fost Pastorul Petru Dugulescu om care a facut mult bine o persoana deosebita.
  Dumnezeu sa mangaie familia si sa fie binecuvantata de Domnul

 59. Fam. Guianu on said:

  Biserica Crestina Baptista a pierdut un mesager al evangheliei prin care Dumnezeu a mantuit multe suflete,si s-a implicat la constructia multor locasuri de cult,printre care si Biserica Crestina Baptista din Carpinis……Dumnezeu sa mangaie atat familia indoliata cat si biserica.

 60. Stefania Ghita on said:

  Suntem foarte indurerati pentru aceasta pierdere.Fratele DUGULESCU este o mare pierdere.Am plans si nu am crezut ca este posibil.DUGU a fost un om plin de dragoste,un om care a ascultat,a inteles si a cautat solutii.Prima persoana pe care am vazut-o cand am intrat pentru prima data in biserica baptista, DUGU a fost cel ce ne-a intins mana.Frate DUGU lasa broastele sa oracaie pe margine asa cum ai spus,fiindca ai facut multe pe acest pamant,important este ca DOMNUL ti-a intins mana si chiar daca ai plecat in inimile noastre esti mai viu ca niciodata.Noi te iubim in continuare si vei fi mereu in inimile noastre.DUMNEZEU sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace in marea casa a cerului.

 61. lucian brisc on said:

  Sunt lucian brisc ,si v-a spun ca un om ca Petre Dugulescu se naste odata la 100 de ani.Acest „erou” a reusit sa faca ce multi care bat numai din gura nu vor reusi in toata durata vietii lor,acestia fiind acei care nu au avut macar respectul minim fata de ce a facut pentru credinciosii evanghelici din Romania din timpul comunistilor si dupa.Astazi sunt la Domnul datorita predicilor si pasiunii pe care a avut-o pt Dumnezeu.La biserica Betel,de pe vremea pre construiri noii biserici pe Romulus,la ore de tineret,se tineau segmentul intrebari si raspunsuri…..Spunea adevarul ferm ,fara temere ca ceva i se v-a intimpla….etc. A fost un mentor,luptator pt drepturile omului a credinciosilor, un adevarat erou pt.toata fratietatea.Imi plange inima de durere dupa el,As putea scrie carti intregi despre experientele si intimplarile avute in timpul petrecut cu el.A murit un mare lider……..

 62. Condoleanta intregii familii.Sunt botezata in biserica baptista betel timisoara si de fiecare data ce fratele petrica predica ,predica cu pasiune despre domnul isus si vreau ca oricine citeste acest mesaj sa fie atins de acest gand-de a crede in isus si sa fie sensibilizat in a citi biblia(evanghelia dupa ioan) pentru ca daca faci pentru tine faci!Fie ca moartea fratelui Petrica sa fie un moment de reflectare a vietii fiecarui om pe pamant,care este sensul vietii si sa vedem impreuna care este adevarata valoare a vietii chiar daca unii din noi o stim ne face bine sa ne reamintim!
  cu bine!

 63. sint indurerata pentru pierderea acestui frate deosebit dar stiu ca acum este fericit cu domnul Isus sincere condoleante familiei

 64. familia Banus Vasile si Brindusa din Patas Caras Severin on said:

  condoleante familiei indurerate iar noi frate Petrica ne vom vedea pe plaiurile ceresti cu stima

 65. transmit condoleante familiei indurerate pentru pierderea scumpului frate Petrica Dugulescu multumim Domnului pentru oameni ca dinsul .

 66. ambasadorul on said:

  Mulţumesc tuturor celor care aţi lăsat un mesaj familiei îndoliate.

  Mâine, cu ajutorul Domnului, voi fi la Timişoara şi voi transmite familiei condoleanţe în numele vostru al tuturor.

  Domnul să fie mângâierea lor.

 67. Condoleante familiei Fratelui Petrica Dugulescu,Domnul sa-i manghaie si sa le dea pacea Sa in inimi.
  L-am cunoscut si-mi aduc aminte de intalnirile cu dumnealui ! Cand am primit vestea decesului nu-mi venea sa cred !
  Cu fiecare ocazie de acest tip,ma gandesc si mai mult ca viata noastra este”un abur care se arata putintel si apoi piere”.Este important sa lasam in urma o dara luminoasa,sa ne cladim,aici in conditiile pacatului, caractere care sa-L oglindeasca pe El.
  Doamne pastreaza-ne permanent in mana Ta !

 68. Remus Beleiu on said:

  Sunt marcat profund de plecarea lui, Petru Dugulescu, la Tatal. Doresc multa binecuvintare sfanta si mangaiere divina familiei indurerate si in mod special lui Ligia si Cristina. Frate Dugulescu ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine si ma rog ca El sa continue ceea ce Domnul a inceput cu tine … Oamenii ce sfinti din tara au fost si sunt toata placerea mea, spun si eu ca Psalmistul, si tu ai fost unul din ei. As vrea sa cred ca suntem doar o reflectie a ceea ce El este si a naturii Lui dumnezeiesti, si de fapt la aceata suntem chemati cu totii, sa iubim neconditionat pe frati asa cum El ne-a iubit intai, si sa fim pe pamant reprezentantii demni a Celui ce ne-a chemat din intuneric la lumina Lui minunata. Atat timp cat umblam in Lumina, aceasta va avea ca rezultat un caracter asemenea Lui, o minte, un suflet, o inima schimbata, o vorbire dreasa cu sare, stiind ca slova omoara, dar Duhul da viata. Daca doresc ceva, este ca, mantaua lui Petru Dugulescu sa cada pe vreunul din noi, pentru ca in totul El, Dumnezeu, sa fie proslavit … si Lucrarea sa nu aiba de suferit.

  Cleveland 2008

 69. DRAGOS HRENIUC on said:

  Condoleante sincere familiei indoliate. Intradevar afost un om deosebit cu inima mare cu talent deosebit cu calitati mari si cu slabiciuni.Ce este trist ca de multe ori noi stim sa pretuim o persoana cind este plecat la TATA acasa.Doresc ca bine cuvintarile DOMNULUI sa ramina peste: FAMILIE BISERICA,si lucrarea DOMNULUI sa continue mai de parte pina la venirea DOMNULUI.Nepare rau ca as de tinar Domnul la chemat la El. Stie Domnul dece este asa toate lucrurile sint rinduite De domnul. Stim ca ne vom revedea cu cel care afost fratele PETRICA DUGULESCU. ” NE VOM REVEDEA”

 70. Iubită familie îndoliată,

  Mulţumesc Domnului pentru toată aducerea aminte pe care o păstrez despre voi. Ne-a legat şi ne leagă o dragoste care vine de sus de aceea mă rog ca harul şi pacea lui Dumnezeu să vă fie oferite din plin şi să vă mângâie în aceste momente grele.
  Îmi aduc aminte cu drag de Petrică, există atât de multe lucruri frumoase care ne leagă: am fost colegi de bancă, am stat în aceeaşi cameră la seminar şi am dus nenumărate lupte împreună.
  În acele vremi de restrişte când făceam noi seminarul, mi-aduc aminte cum am debutat, in slujire. Seminaristii nu aveau voie sa predice in primul an scolar. O biserică dintr-un cartier din Bucureşti ne-a inviata sa predicam. Am decis împreună să abordăm subiectul învierii. Întâi am predicat eu şi, înainte de a termina, a intrat inspectorul de culte, ‘tovarăşa Mihailov’. A fost bine că noi nu o ştiam, aşa că ne-am văzut de treabă. A continuat Petrică şi el a accentuat pe nevoia de îndepărtare a pietrelor care stau ca obstacol în calea credinţei. Când s-a aflat cine a asistat la debutul nostru, conducerea seminarului era deja în alertă maximă crezand ca vom fi exmatriculati. Surpriza mare a fost că ‘tovarăşa inspector’ a făcut un referat pozitiv, solicitând să fie promovaţi tinerii seminarişti la amvoane, fiindcă ei promovează munca voluntară,…… indepartarea pietrelor din cartier.
  După ce am absolvit seminarul, am continuat să colaborăm pe ogorul Evangheliei, Petrică răspunzând oricând solicitărilor de a da o mână de ajutor. Nu de puţine ori acţiunile noastre se desfăşurau pe muchie de cuţit. Mi-aduc aminte că odată eram în vizită la el acasă, pe când slujea în Haţeg. Am fost chemaţi în noapte afară printr-un claxon şi ne-am întâlnit în afara oraşului cu un frate străin care avea un transport de Biblii. Am transferat Bibliile în maşina noastră şi după ce ne-am rugat cu fratele, am plecat să le ducem undeva la adăpost. Pe când eram aproape gata cu descărcatul, am observat o maşină cu celebrul ‘număr mic’, oprind în dreptul casei unde ne aflam. Din ea au coborât doi securişti şi, în primul moment ne-am gândit că aici se pune punct activităţii noastre. Marea minune a fost că securiştii au avut treabă la cineva din casa de alături şi nu aveau habar cu ce ne îndeletniceam noi în acele momente, chiar sub nasul lor.
  Aşa cum ştiţi, Petrică era foarte activ şi predica Evanghelia oriunde era chemat în ţară. Culmea este că de fiecare dată când venea la Brăila, i se făcea referat la Departamentul pentru Culte. Probabil datorită entuziasmului cu care era primit la noi, unde a fost întotdeauna aşteptat cu braţele deschise şi apreciat pentru râvna şi priceperea lui în vestirea Evangheliei.
  Sunt multe lucruri pe care mi le amintesc şi pentru care îi mulţumesc lui Dumnezeu că a îngăduit să le trăim impreuna…..deşi nu toate au fost aşa de fericite. De exemplu nu cred că o să pot uita vreodată circumstanţele când cel rău, prin oamenii lui, chiar şi după revoluţie, a atentat la viaţa lui Petrică şi, pe lângă a lui, la viaţa celor care era cu el. Dupa o saptamana de evanghelizare in Braila, am fost împreună cu el, cu pastorul Tommy Watson şi soţia acestuia, precum şi cu fr.Jean Chiforeanu, la un pas de moarte, când cineva a căutat cu tot dinadinsul să ne scoată de pe şosea, determinându-ne să ne rostogolim de trei ori cu microbuzul. Nu-mi iese din minte imaginea atentatorului, soferul acelui TV, care statea calm si fuma o ţigară, în timp ce noi căutam să ne revenim după contuziile căpătate, nici promptitudinea cu care au apărut la faţa locului, comuna Voluntari, atât poliţia cât şi cei de la criminalistică, surprinşi în mod neplăcut se pare de faptul că Dumnezeu ne-a scăpat din ghearele morţii, într-un mod cu adevărat miraculos. Sotia pastorului Tommy, Molly a avut in urma accidentului sapte coaste rupte si clavicula, iar Petrica a avut un hematom post traumatic intins si voluminos. Cu toate acestea politia nu ne-a dat nici un ajutor, noi am oprit un tir si am rugat sa ne transporte la spital……….
  Acum cand e clipa despărţirii pentru o vreme de cel care a fost unul din vitejii lui Dumnezeu, nu ne este uşor. Dar ştim că numele lui este în Cartea Vieţii şi mai ştim că prin lucrarea lui sute şi alte mii de nume au fost adăugate în această Carte.
  Mă rog ca Dumnezeu să ne ajute pe noi toţi să continuăm lupta cea bună, după exemplul viu al celui care ne-a fost coleg, prieten şi frate, până la capăt.
  Regret ca nu pot sa fiu fizic alaturi de d-voastra, medicii m-au sfatuit datorita sanatati mele si a timpului nefavorabil, ninsori, sa nu ma expun frigului, dar inima mea este alaturi de voi.
  Mangaierile Domnului sa va fie daruite din belsug.

  Fiţi binecuvântaţi!

  Brăila, 5.12.2008
  Pastor Iosif Ştefănuţi

 71. stefan on said:

  „CONDUCTORUL” a ajuns la statia terminus,”VESNICIA”.Dupa ce timp de o viata a distribuit gratis bilete catre Paradis celor din canale,de pe strazi,batranilor amarati si necajiti,Domnul l-a luat ACASA. L-am cunoscut personal pe acest OM AL LUI DUMNEZEU foarte recent cu ocazia ultimului sau voiaj la Bruxelles.Atunci,acest om foarte ocupat de altfel, a rezervat o zi din viata sa pentru a ma vizita pe mine,un om simplu aflat in nevoie.Aproape imobilizat in urma unui grav accident de munca(trei coaste rupte,tripla fractura de bazin,tripla fractura la coloana),aveam nevoie de mangaiere, de imbarbatare. El mi le-a oferit in cadrul unei discutii simple ca de la frate la frate.M-a consolat prin cuvinte alese venite de sus si pentru plecarea la Domnul a tatalui meu survenita in aceeasi perioada grea din viata mea. Mi-a vorbit frumos despre vesnicie,tinta finala a orcarui credincios.Pentru familia mea vizita sa a insemnat o raza de soare intr-o zi noroasa a vietii sala.Am simtit cu adevarat ca a fost trimisul AMBASADORUL DOMNULUI… Si a plecat grabit spre Charleroi unde il asteptau alti frati romani flamanzi sa imparta PAINEA VIETII.Mi-a parut rau ca n-am avut destul timp sa vorbim si despre un alt subiect foarte drag mie,dragostea crestinilor fata de Israel.A doua zi insa pe 1 decembrie 2007 fratele Petrica vizita pentru prima data in viata sa o Adunare a Evreilor mesianici la Bruxelles.Aici, la BETH YESHOUA.evreii mesianici l-au primit cu dragoste iar el la fel de simplu li s-a adresat.Mesajul sau este difuzat pe internet la adresa http://www.bethyeshoua-channel.com Noi familia Coman Emilia si Stefan suntem alaturi de cei intristati (familie,orfani,batrani,frati), dar si multumiti ca fratele nostru a ajuns cu bine la capatul calatoriei. Urmeaza CUNUNA!!!

 72. CLAUDIU on said:

  IATA CE SPUNEA SI OMUL CARE ERA DUPA INIMA LUI DUMNEZEU INVATATURI CARE LE-A LASAT INAINTE SA TREACA DIN VIATA ACEASTA: ”EU PLEC PE CALEA PE CARE MERGE TOATA LUMEA. INTARESTE-TE , SI FII OM ! DOMNUL SA INTAREASCA ACESTA FAMILIE INDURERATA !

 73. la inceput de an inimile noastre sunt moi si mai gata de-a raspunde provocarii de a ne numara anii nostri,mai gata de a recunoaste ca sunt putini.la inceput de an ne dorim a fi” ce n-am fost azi ,ce n-am fost ieri si nicicand inainte”.Un astfel de moment a hotarat Dumnezeu sa fie pt fratele Dugulescu „ceasul vietii…cel din urma”.Acest ceas a fost cel mai potrivit pentru fratele Dugulescu ,pentru toti care l-au cunoscut si pentru toti cei ce-l vor cunoaste prin ceea ce a lasat scris prin trai sau prin condei.Ceasul a fost „potrivit” de insusi Creatorul si Sustinatorul vietii oricarui muritor.
  Am avut harul sa-l cunosc in perioada adolescentei mele cand Dumnezeu l-a folosit pt a-mi influenta in mod deosebit existenta.Predica atunci intr-una din bisericile pe care le pastorea.Era poate unul din cele mai zbuciumate episoade din viata bisericii in care am crescut.Dumnezeu l-a chemat sa dreaga mreji cu dragoste si migala si… multa dibacie.Erau sparturi multe si se cauta un om care sa stea acolo.Si el a stat .Imi amintesc ciclul de predici din Predica de pe munte,cartea Romani ,Studiul de la tineret „CINE SUNT EU?”Facea naveta saptamanal si bisaptamanal (cred 40 de KM)Sora Marioara cu o modestie aproape ireala il insotea de multe ori.Ce binecuvantare sa ai o umbra asa de devotata!Sa nu te paraseasca cand noaptea-i neagra si lunga si grea…In 20 Decembrie 1981 eram 3 oameni intr-o apa- Fr Dugulescu ,fratele meu si eu.Era apa botezului.Se intampla la scurt timp dupa ce plansese impreuna cu noi atunci cand ne-am depus marturia in fata bisericii.Au venit vremuri cand intreaga biserica a plans impreuna cu el.Au fost lacrimi si cand a plecat din biserica noastra.Au fost lacrimi de recunostinta,multumire si de tristete.
  Ne-a vizitat apoi casa in preajma casatorie mele si a lasat multa lumina in urma-i.M-am bucurat sa aud ca fratele Petrica al nostru este in parlament si ca nu-i acolo ca sa se odihneasca.M-am intristat si eu ca altii sa aud lucruri pe care n-as fi vrut sa le aud niciodata.Si n-am crezut …Si apoi am zis ca poate…Si m-a durut …Si m-am rugat:Doamne daca-i asa fa-l sa-l doara si apoi vindeca-l si mangaie-l si ridica-l si foloseste-l iara .Si daca nu-i asa iarta-i Doamne.Si acum zic si fa-i sa-i doara si apoi vindeca-i si foloseste-i iara.De atunci m-am rugat mereu pentru Fr Petrica cu multumire si cu cerere de-ncurajare si imbarbatare …Astea si multe altele mi-au venit in minte in aceste zile…M-am gandit la Eunice…Si al nostru al patrulea copil e-un rod al dragostei si un cadou special pentru vremuri speciale.Si Domnul ni l-a dat mai tarziu ca pe mangaiere pentru vremurile tot mai grele.Ma surprind uneori visand la ziua in care va fi mire.Poate va ramane doar un vis.Sau poate voi privi de sus.Ca sa vad mai bine.Astazi am privit inmormantarea.Am plans si m-am bucurat.Si tare m-am mangaiat.Se spune ca la inmormantarea unui om se vede cel mai bine cine a fost acel om. Si noi am vazut.A fost ca un raspuns la intrebari pe care n-as fi indraznit sa mi le pun.A fost si ciudat…M-am revazut pe mine la sicriul tatalui meu in urma cu 7 ani.Am simtit o durere asemanatoare.Si-o mangaiere asemanatoare.Si-o pace tare adanca…Si un dor tare mare…Si o dorinta de a fi asa ca ei ,ca cei care au plecat…Si Domnul m-a mangaiat.Si s-a bucurat ca sunt asa ca mine.Si am simtit ca mi-i dor de Domnul …Si am simtit ca si Lui ii dor de mine…
  …..Iar cand aici ,in valea suferintei,
  Voi fi adesea trist si obosit;
  Ajuta-mi tu ca steagul biruintei
  Sa-l duc cu Tine pana la sfarsit.

  Sa pastoresc cu frica a Ta turma
  Gata sa fiu oricand a Te urma.
  Iar ceasul vietii mele,cel din urma,
  Lucrand,sa ma gaseasca-n via Ta.

  Multa pace si mangaiere familiei.
  „un mielusel pastorit cu frica de fr.Dugulescu”

 74. stefan on said:

  exista pe internet inregistrarea inmormantarii fratelui? Daca da,ne puteti oferi link-ul? multumim.

 75. ambasadorul on said:

  Din câte ştiu nu este nici o înregistrare. Îţi sugerez să urmăreşti site-ul Asociaţiei ISR

  http://www.isussperantaromaniei.ro/

  Domnul cu tine

 76. Imi amintesc cu nostalgie de anii 1983-1986 cand impreuna cu Mihai Sarbu, Gheorghe Medrea si Petrica Dugulescu misionam bisericile de sat de pe Valea Hategului si Hunedoara. Vocea lui Petrica si mesajul de intoarcere la pocainta a romanilor le aud si acum dupa ataia ani.
  Am avut ocazia sa ma intalnesc cu Petrica in US de cateva ori in acsti ani, ultima oara aici in Windsor, Canada, cu 2 ani in urma si de fiecare data, mare a fost bucuria revederii.
  Recent, de Craciun 07, m-am intalnit si cu Mihai Sarbu si sotia lui la Detroit, in US, si printre multele amintiri depanate am am intrebat si de Petrica si ai lui dragi.
  Sunt inca sub socul tristei veci pentru noi cei ramasi in urma lui Petrica pe Pamant, dar stiu cu siguranta caci Petrica si-a primit deja cununa de invingator din mana lui Isus si astazi se bucura cu toti sfintii plecati inaintea lui in noua lui patrie cereasca.
  Din toata inima cred caci intr-o zi ne vom revedea din nou cu Petrica pe strazile Noului Ierusalim, si unde vom fi impreuna o vesnicie toti cei care am crezut in moartea si Invierea mantuitorului nostru isus Hristos, slavit sa-i fie numele.

  Domnul Dumnezeu sa intareasca si sa mangaie familia ramasa in urma pentru o vreme, pana in ziua revederii.

  Cu deosebit respect si dragoste in Hristos Isus,
  Dan Duma – Windsor,ON, Canada

 77. ambasadorul on said:

  Şi eu cred că ne vom revedea, frate Dan cu toţi cei care au luptat lupta cea bună a credinţei.

  Vă mulţumim pentru gândurile frumoase şi vă doresc mult har în tot ce faceţi.

  Vă aştept pe la Haţeg.

 78. daniela dulugea montreal on said:

  Anul trecut l-am intilnit pe fratele Dugulescu la Biserica Ghetimani in Chicago si l-am intrebat daca o sa ajunga si pe la noi cei din Montreal….Avea de gind sa ajunga si pe la noi dar …Domnul l-a chemat acasa la locul pregatit de El .Mi-a daruit un c.d. cu cantari,si inca unul pentru fratele pastor Iosif Feher
  DOMNUL SA INTAREASCA SI SA MINGIIE FAMILIA INDOLIATA !

 79. “Cercetati toate lucrurile si luati ce este bun”.

  Ferice de cine a inteles ce a spus apostolul Pavel.

  Ma bucur sa aflu in valmasala mesajelor de pe bloguri ca mai sunt oameni care stiu sa admire trandafirii pentru petale si miros, si nu pentru ghimpi!

  Vor fi multe de spus despre el. Aleg sa citesc si sa scriu doar de bine, pentru ca numai binele construieste. Ori “Dugu” a fost un adevarat constructor. Oricine vrea sa-l picteze altfel, greseste amarnic! Chiar nu a meritat sa fie lovit cu pietre precum martirul Stefan..

  Domnul sa binecuvanteze familia Dugulescu si pe toti cei ce raman schimbati in bine datorita acestui om daruit pe de-a-ntregul lui Dumnezeu. El nu a dat doar zeciuiala! A dat tot! Din timp, din bani, din ce era! Ma bucur ca l-am cunoscut, ma bucur si mai mult ca mi-a afectat modul de gandire!

  http://www.RomanianTribune.NET
  vezi editia 157 (Vineri, 11 ianuarie 2008)

 80. L-am cunoscut pe fr. Petrica Dugulescu ca adolescent, pe cand era pastor la Hateg si ne vizita la Lupeni.

  Pe mine m-a incurajat dezinteresat… Terminam liceul. cand m-a intrebat unde… merg mai departe la facultate… La raspunsul meu ezitant, mi-a zis: „Mai greu e examenul de admitere… Dupa aceea nu mai ai probleme ca sa termini…” A fost probabil singurul care m-a incurajat si provocat, identificand si minimalizand pentru mine „hopul”… vazand potential intr-un tinerel din Valea Jiului…

  L-am intalnit ultima oara la Portland in Ianuarie 1998… venise sa mai stranga donatii pentru Recas… si sa faca lobby pentru parlamentarii romani… Grele misiuni… Mi-a urat sa am mai mult succes decat dumnealui..

  Cand a fost ultima oara probabil, la Bruxelles, i-a fost inmanata cartea de poezii a mamei mele, Rodica Cozmiuc … A dat imediat telefon la Suceava zicandu-i: „E mare lucru… intr-o tara straina sa deschizi o carte exact la poezia care ti-a fost dedicata si de care nu stiai nimic..” Petrica era dinamic si avea mereu ceva profund de spus… asa cum e surprins si in strofa mamei mele…

  „Si atunci in tren ai spus
  Despre versuri ce-ai compus,
  Dar multi nu prea-ntelegeau
  Tainele ce te dureau.”

  S-a dus fratele Petrica intr-un mod tainic, vorbind despre moartea sa doar cu o luna… Nu de mult insa si prietenul sau, la 4 Iunie 2008 Pavel Cozmiuc a plecat la odihna vesnica… dupa 22 luni de cancer cu doua tumori… Mai multe amanunte la: http://pcozmiuc.ning.com

 81. ambasadorul on said:

  Frate Liviu,

  am avut bucuria să îl cunosc pe fratele Pavel.
  A fost la noi în casă şi am cântat in corul dirijat de el în biserica baptistă din Dorohoi.

  Sunt alături de d-voastră şi doresc ca mângâierea Domnului să vă însoţească.

 82. carmen on said:

  ….oaw..cati oameni isi amintesc de acest frate….e minunat cand plecam la Domnul sa lasam astfel de marturii in inimile fratilor si surorilor….

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: