Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Festivalul personalităţilor şi artiştilor


Am fost sunat zilele trecute de cineva din staful fratelui Victor Hamm care mi-a explicat că programul oficial primit de mine şi postat pe blog nu are un format potrivit pentru publicul larg şi că sunt unele detalii tehnice care nu vor spune multe celor ce îl văd. Am convenit că dacă voi primi o altă variantă voi face înlocuirea.

Iată care este noua variantă:

PERSONALITĂŢI ŞI ARTIŞTI PARTICIPANŢI
LA FESTIVALUL SPERANŢEI

Festivalul Speranţei, eveniment desfăşurat în Hong Kong, Australia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Irlanda de Nord, Ucraina şi Moldova, se pregăteşte acum în România.
Oraşul ales să găzduiască primul Festival al Speranţei în România este Timişoara.
Personalităţi şi artişti de renume vor participa la festival în zilele de 4, 5 şi 6 iulie 2008. Organizatorii îşi doresc ca acest eveniment să fie un dar pentru Timişoara şi împrejurimi, accesul publicului la toate manifestările din cadrul Festivalului Speranţei fiind liber.
În serile Festivalului Speranţei, pe stadionul „Dan Păltinişanu” vor evolua următoarele nume de referinţă din lumea artistică, sportivă, administrativă şi religioasă:
Mezzosoprana AURA TWAROWSKA, solistă a Operei de Stat din Viena, laureată a unor importante competiţii internaţionale, finalista Concursului „T. Alcaide” din Portugalia, Marele Premiu la „Festivalul Internaţional de Vară” de la Ljubljana şi deţinătoare a unor importante distincţii, inclusiv Ordinul „Meritul Cultural”, acordat de Preşedintele României.
Renumitul pianist jamaican, HUNTLEY BROWN, al cărui repertoriu include muzică clasică, jazz, gospel, reggae şi multe alte stiluri, este câştigătorul premiului „Top Carabbean Gospel Instrumentalist”.
Cvartetul ADORAMUS din Bucureşti a concertat alături de mari orchestre din ţară şi din Europa.
MARIUS LIVANU, interpret şi compozitor de muzică din Veneţia, Italia; colaborator la posturi de radio şi televiziune din Europa şi din Statele Unite ale Americii.
ORCHESTRA FILARMONICII „BANATUL” din Timişoara, prestigios ansamblu muzical, a încântat audienţa încă din 1947. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Radu Popa.
DENNIS AGAJANIAN din SUA, artist cu o carieră spectaculoasă de peste 35 de ani. Dennis este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni solişti la chitară acustică. Deţine recordul mondial de cel mai rapid „flat picker”, înscris în Cartea Recordurilor.
Tenorul DANIEL ZAH, solist în concertele Filarmonicii „Banatul”, laureat al unor prestigioase competiţii muzicale, între care concursul „Sabin Drăgoi”, este profesor la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara.
MASS CHOIR – sute de voci corale din partea de vest a ţării se unesc sub bagheta dirijorală a lui Ken Tucker, absolvent al Conservatorului Royal din Bruxelles, Belgia.
IGOR RUDIY, muzician născut la Kiev, în Ucraina, este cunoscut în critica muzicală drept „Saxofonistul de Aur al Europei”; a fost distins cu Marele Premiu „Music World”.
ENIGMA este o echipă teatrală pentru copii, având ca director pe Rebecca Mace.
CORUL COPIILOR, la care participă sute de copii din Timişoara şi din zona de vest României, este dirijat de Camelia Nicorici şi Matei Sărăcuţi.
JOHN şi ANNE BARBOUR din SUA, cântăreţi şi compozitori, vor încânta audienţa din Timişoara, interpretând cântece în limba română, pregătite special pentru Festivalul Speranţei.
RUBEN MUREŞAN din Cluj, laureat al Concursului Internaţional „George Enescu”, a cântat cu numeroase orchestre simfonice.
BEL CANTO uneşte 48 de voci feminine ale Coralei Universităţii Azusa Pacific din California, SUA.
SHEMA, grup muzical din Cluj, a încântat publicul din întreaga ţară.
PATMOS, grup instrumental din Chişinău, Republica Moldova, cunoscut în întreaga lume.
Soprana MIRELA ZAFIRI, solistă a Operei din Braşov, a concertat pe scenele întregii lumi; a câştigat premii la numeroase concursuri, între care: „Euterpe” din Taranto, Italia, Pyogyang Arts Festival din Coreea, „Crizantema de Aur” de la Târgovişte.
Grupul de muzical SPERANŢA este format din cântăreţi români care trăiesc în Australia, Canada si România.
CRINA şi OVIDIU CIUCURIŢĂ din Timişoara. Crina, solistă la Opera Naţională din Timişoara, a concertat în Grecia, Olanda, SUA; Ovidiu este profesor de canto şi colaborează cu numeroase instituţii muzicale.
FORTE FORTISSIMO, orchestră de alămuri alcătuită din sute de muzicieni din toată România.
IMPACT, cvartet din Arad, a concertat în multe ţări ale Europei, înregistrând zece albume muzicale.
Printre invitaţii Festivalului Speranţei se vor afla fotbaliştii DANIEL ZAFIRIS (câştigător al Cupei României cu echipa „Petrolul” Ploieşti în 1995) şi PETER OMODUEMUKE (fost jucător la Poli Timişoara), boxerul VASILE TOFAN (vicecampion al României în 1992), dar oaspetele de onoare al Festivalului Speranţei va fi cunoscutul lider spiritual FRANKLIN GRAHAM, care va aduce un mesaj al speranţei în Romania.
Participanţii la Festivalul Speranţei vor fi întâmpinaţi în fiecare seară cu salutul oficial al prefectului judeţului, OVIDIU DRĂGĂNESCU, preşedintele Consiliului Judeţean, CONSTANTIN OSTAFICIUC şi GHEORGHE CIUHANDU, primarul Timişoarei, dar şi cu salutul unor lideri ai comunităţilor religioase din România.
Festivalul Speranţei este organizat de Centrul Creştin Renaşterea Timişoara, Asociaţia Billy Graham SUA, cu sprijinul bisericilor din zona de vest a ţării, al autorităţilor locale, al unor organizaţii nonprofit şi cu participarea a mii de voluntari.

Programul este preluat de pe  http://www.hope-tm.ro/

Single Post Navigation

13 thoughts on “Festivalul personalităţilor şi artiştilor

 1. CORNELIA on said:

  Si Duhul Sfant ,Frate Ambasador ?

 2. Alina birgean on said:

  Despre repetitia corului ptr. festival, timisoara 24 iunie

  „Lepadati dar orice rautate,orice viclesug, orice fel de prefacatorie, de pizma si de clevetire (…) ” Cuvintele din 1 Petru 2:1-10 au fost folosite de fratele Ken Tucker pentru momentele de rugaciune de inceput iar cele peste 4 ore de repetitie au fost intr-adevar o experimentare minunata a bunatatii Domnului, o apropiere de Piatra vie, si o mare satisfactie ca, desi nu suntem „vedete”, ne-a facut Dumnezeu onoarea sa vestim „puterile minunate ale Celui care ne-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata”.
  Sa fie binecuvantat Numele Domnului pentru oameni mai importanti sau mai simpli care se lasa la dispozitia Lui, pentru a fi folositori in locul unde Dumnezeu ii vrea! Scriu asta ca o incurajare pentru cei care au pus timpul si darurile lor la „bataie” pentru inaltarea Numelui Domnului pentru ca El nu ii va lasa de rusine. Binecuvantat sa fie Domnul pentru fratele Ken Tucker ( in viata mea n-am mai participat la o repetitie de 4 ore de la care sa plec atat de incarcata spiritual!!) dar ce s-ar fi facut el fara zeci de dirijori din biserici care au muncit saptamani in sir? Si ce s-ar fi facut dirijorii daca nu ar fi avut coristi, oameni obisnuiti care au vazut dincolo de capacitatea lor de a face ceva, au vazut „casa duhovniceasca, preotia sfanta, poporul pe care Dumnezeu si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vesteasca puterile minunate ale Celui ce i-a chemat”.
  Fiti asadar incurajati ca ” Dumnezeu nu este nedrept ca sa uite osteneala voastra”!
  Alina birgean

 3. Frate Ambasador,
  Din cate observ eu,organizatorii au invitat la aceasta evanghelizare oameni de o calitate muzicala si spirituala deosebita. Cu siguranta, Duhul Sfant ii va folosi pentru castigarea sufletelor. Se roaga mii de oameni pentru acest eveniment. Cred ca el va fi o mare binecuvantare pentru tara.
  John

 4. ambasadorul on said:

  John,

  aşa ne-am rugat şi noi!
  Şi continuăm să ne rugăm ca Evanghelia să fie predicată în puterea Duhului Sfânt.

  Domnul să binecuvânteze România noastră!

 5. CORNELIA on said:

  Pentru fratele John , o intrebare ,de lamurire:

  Stiti cumva daca Aura Twarowska, Dennis Agajanian, Igor Rudiy, Mirela Zafiri, Orchestra filarmonica din Timisoara sunt crestini care transmit mesaj de la Duhul Sfant , sau ofera doar un spectacol omenesc elevat?

 6. ambasadorul on said:

  Alina,

  fratele Ken este un om minunat şi pasionat de această slujire. Împreună cu el, chiar şi repetiţiile de cor devin momente înălţătoare şi de cercetare a Duhului. Am avut şi la Haţeg un atelier coral cu fratele Ken prin care Dumnezeu a lucrat la viaţa coriştilor reuniţi din tot judeţul. Au fost zile grele, obositoare dar binecuvântate de Domnul.

  De aceea sunt convins că toată jertfa coriştilor implicaţi în acest eveniment va fi onorată de Dumnezeu.
  Sper ca şi ceilalţi implicaţi în eveniment să se pregătească aşa cum au făcut-o coriştii noştri. Crezi că Filarmonica din Timişoara a avut repetiţii citind Biblia şi rugându-se, aşa cum aţi avut voi la cor cu fratele Ken? Să dea Domnul!

  Continuăm să ne rugăm pentru biruinţă!
  Domnul să binecuvânteze România noastră!

 7. Minunea pe care eu o numesc Armonie, Dragoste, Desăvârşire, sau într-un cuvânt Dumnezeu, făcută nouă Cunoaştere prin Isus, ne spune: nu judecaţi şi nu clevetiţi. Nu căutaţi nod în papură, căci El a făcut toate lucrurile curate şi neprihănite. Iar dacă Numele Lui a fost slăvit prin gura neamurilor iar Faţa Sa s-a luminat, cine suntem noi, nisipul, să clevetim firoscos la evenimente care înalţă Numele Domnului.
  Stimată Doamnă Cornelia, rugaţi-vă în Domnul şi postiţi, ca El să vă lumineze asupra a ce şi cum i-ar place lui Dumnezeu să gândească un copil al său.
  Cuvântul Domnului este Armonie, El a făcut Universul prin manifestarea expresă a Cuvântului Său Măreţ, deci printr-o Armonie a sunetelor şi a mişcării, doar nu credeţi cumva că Dumnezeu este un Moş ascuns prin nori. El este VIAŢA, si tot ce există trăieşte prin EL. Muzica este cuvântul său, este hrana pe care Duhul Sfânt, în marea sa bunătate maternă, o oferă tuturor oamenilor, nu doar credincioşilor. Pentru că EL, Dragostea Eternă, îi iubeşte pe toţi oamenii. Şi, prin muzică, le hrăneşte spiritul însetat după El.
  Prin urmare fraza Dvs: „crestini care transmit mesaj de la Duhul Sfant , sau ofera doar un spectacol omenesc elevat” suferă de contradicţie prin anulare, fiindcă orice spectacol făcut de om transmite ceva doar prin Duhul Sfânt…, de aceea se spune că Scena este „scândura sfântă”. Şi cu cat este mai muncit, cu cât este mai elevat, cum spuneţi Dvs, cu atât este mai încărcat de suflul sfânt al esenţei vieţii, de „puterea ce minuni face”.
  Fiecare dintre noi venim pe altarul Dragostei cu talantul ce ni s-a dat. Unii îl îngroapă, alţii îl batjocoresc. Eu mă străduiesc din toate puterile să-l dezvolt prin cunoaştere şi har, ca viaţa mea să fie o lumină spre înălţarea sufletească a oricărui om pe care Dumnezeu mi-l aduce în cale. Şi fiindcă Dvs mi-aţi ieşit în drum astăzi, vă doresc să aveţi parte de multă muzică elevată prin care Duhul Sfânt să vă înlţe sufleteşte încât să nu vă mai uitaţi la vasul prin care El toarnă binecuvântarea, ci la Divinitatea, Măreţia şi Gloria Sa.
  soprana Mirela Zafiri, Doctor în Muzică.

 8. CORNELIA on said:

  Doamna Zafiri, sant onorata ca o solista de tinuta dumneavoastra doreste sa poarte un dialog cu mine.Considerandu-va si talia spirituala , binevoiti mai intai , sa-mi spuneti cateva cuvinte despre felul cum v-ati intors la Domnul prin pocainta, cum ati inteles sa-L urmati in apa botezului, experientele cu Dumnezeu ca ucenica a lui, felul cum intelegeti lepadarea de lume , purtarea Crucii. La indemnurile pe care mi le-ati dat , de post si rugaciune pentru o gandire corecta in raport cu Divinitatea , trebuie sa-mi intaresc convingerea ca mi se adreseaza o crestina ascultatoare si implinitoare a Cuvantului Sfant ; vom realiza astfel o veritabila partasie intre doua suflete: spusele Dvs. vor fi o marturie a singurei Cai pe care Dumnezeu ne-a chemat sa mergem si din care curge singura lucrare a Duhului Sfant. Oricand si eu va pot da marturia pocaintei mele , a implinirii,cum a spus Domnul lui Ioan Botezatorul, la Iordan , a “a tot ce trebuie implinit”, a straduintei de a fi mereu in voia Lui, de a lucra pentru El.
  Doamna Zafiri, ma duc la cuvintele Mantuitorului adresate lui Nicodim, fruntasul iudeilor , intr-o noapte binecuvantata. Vorbindu-i despre necesitatea regenerarii spirituale a rasei adamice cazute, („daca un om nu se naste din nou nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu”), Isus a subliniat un adevar cutremurator:”Ce este nascut din carne este carne,si ce este nascut din Duh este duh.” Stau fata in fata doua planuri:uman si dumnezeiesc, si din ambele decurg doua feluri de trairi, actiuni, lucrari:fie pentru efemeritate , oricat de elevate si muncite ar fi , fie pentru vesnicie, facute de Altcineva , nu prin sudoarea omului. Sunt in concurenta si contradictie , fanul, paiele, trestia si comorile din aur, argint , pietre scumpe. Numai ultimele sunt recunoscute de Creator, numai ele vor avea o rasplata, si ele pot fi facute doar de cei ce poarta Comoara (Viata lui Isus )in vase de lut , de crestini , in intelesul biblic al Cuvantului. Numai Viata da viata, numai cei ce au Viata o pot da , chiar si in muzica si nimic altceva!
  La afirmatia Dvs. , ca “orice spectacol facut de un om transmite ceva doar prin Duhul Sfant “, va aduc cateva citate din cartea “Sunati din trambita” , scrisa de un mare om al lui Dumnezeu din zilele noastre , pastorul David Wilkerson, fodatorul organizatiei Teen Challenge, program renumit in intrega lume , de reabilitare a celor dependenti de droguri si alcool. Haideti , sa citim impreuna din capitolul “Muzica dracilor in Casa lui Dumnezeu” si sa vedem ce se intampla uneori pe „scandura sfanta”: “Am fost socat peste masura cand , rasfoind o revista crestina am zarit fotografia unui grup de rock “heavy metal”care se declara crestin. Purtau aceleasi costumatii sadomasochiste pe care le vazusem cand Il marturiseau pe Hristos pe strazile din San Francisco…Nu pot sa descriu in cuvinte oroarea care mi-a cuprins sufletul cand am vazut fotografia grupului “heavy metal crestin” care pretindeau ca sunt ambasadorii lui Hristos, purtand costume identice, avand aceleasi tunsuri, aceleasi expresii amenintatoare si cantand aceeasi muzica ca si pe cea pe care danseazea sadomasochistii…Mi-am auzit duhul suspinand inlauntrul meu si strigand Rock punk in locul sfant? Fereasca Dumnezeu! …Unde este alarma din Sion, unde a disparut rusinea, unde sunt profetii care ar trebui sa strige cu voce tare:<Destul! Nu mai vrem sa auzim muzica dracilor in Casa lui Dumnezeu! ” ? Oare aceasta sa fie biserica biruitoare , curata, fara pata si separata de lume- unde o astfel de rautate oribila este bine primita, atata vreme cat e deghizata in hainele de oaie ale religiozitatii ? Sa fie acum Casa lui Dumnezeu un loc unde chiar si demonii se pot exprima cu muzica lor imprumutata de la altarele lui Baal ?… Ce fel de lucrare lasa avem noi acum in tara de tolereaza si chiar aplauda o muzica la auzul careia ingerii rosesc de rusine? De ce nu ii denuntam pe acesti falsi profeti ai muzicii care ii insala pe atatia? …Muzica rock de imprumut reprezinta incercarea lui Satan de a perverti inchinarea adusa Dumnezeului Atotputernic…In acest fel el izbuteste sa impiedice inchinarea in duh si adevar. Pur si simplu adauga un alt spirit si introduce o minciuna, stiind astfel ca Dumnezeu va respinge inchinarea..DUMNEZEU TREBUIE SA RESPINGA , SI INTOTDEAUNA O FACE , ORICE INCHINARE CARE NU E NASCUTA DIN DUHUL SFANT si care nu este intru totul adevarata. Si chiar daca ii inspira pe interpreti si pe ascultatori , acea muzica nu se inalta mai sus de tavan – Dumnezeu nu se va atige de ea ca s-o primeasca. O detesta…Potrivit Cuvantului lui Dumnezeu , orice samanta odrasleste “dupa soiul ei”(Geneza 1:2). Cand prin muzica lor , formatia Beatles , rockeri de soi, Il batjocoreau pe Isus Hristos si proslaveau drogurile prin muzica lor, ce fel de rod aduceau ei? …Mai aud crestini spunand: “Satan nu are o muzică a lui. Muzica îi aparţine lui Dumnezeu. Muzica nici nu contează atâta vreme cât cuvintele sunt corecte”
  Absolut gresit. Dansand in jurul vitelului de aur ,israelitii au folosit cuvinte corecte. Nu au cantat ei: „acesta este Dumnezeul care ne-a scos din Egipt?” Acelasi popor, aceeasi muzica , aceleasi cuvinte, – insa dumnezeul lor se schimbase. Muzica ce nu a fost zamislita in pantecele Duhului Sfant este nepotrivita ca jertfa in Casa Domnului…Dumnezeu spune ceva extraordinar tuturor celor ce vor sa asculte. El priveste la ceea CE ESTi , nu doar la ceea ce canti si interpretezi. Ce spuneti despre asta, voi cantareti, muzicieni, formatii si grupuri ? Ti-ai frant inima inaintea Domnului si petreci ore intregi in prezenta Lui sfintitoare pentru a-i permite Duhului Sfant sa patrunda in tainele dosite ale inimii tale ? Chemi Numele Lui , supunandu-te Lui in fiecare aspect al vietii tale? Esti absolut sigur ca tot ce faci pe scena este ziditor , sfinteste si Il inalta pe Hristos ? Sau te cufunzi in aplauze si astepti confirmarea asurzitoare a talentului tau? Nu cumva se manifesta firea pamanteasca in acele momente ?.. L-ai vazut pe Isus stand pe scaunul din fata si poate EL sta acolo pana la sfarsitul programului ? Exista in tine vreo radacina de mandrie, te compari cu altii, crezand ca esti special si unic ? Dumnezeu judeca motivatia ! …Proiectati-va mintal in ceasul cel din urma al istoriei, in ultima ora pe care o veti petrece pe pamant. In mai putin de un ceas veti privi fata glorioasa a lui Hristos. Veti canta impreuna cu martirii decapitati pentru ca nu s-au lepadat de Isus? …Va trebui dintr-o data sa-ti schimbi stilul , ori iti pleci capul chiar acum si marturisesti Cand Il vei vedea pe Domnul iti va binecuvanta el cantarea? In ce ma priveste, eu cant chiar acum cantarile, pe care le voi canta atunci, o muzica ce nu va fi straina de acel loc. Este o cantare simpla de adorare si inchinare adusa Salvatorului meu Sfant si Pretios .”

  Cu stima, unul din cei mai neinsemnati frati ai Domnului Isus

 9. Debora on said:

  Doamna Cornelia, argumentatia dvs. este corecta , dar ce ar fi daca i-ati intreba aceleasi lucruri si pe cei care „se produc” in biericile noastre, de multe ori in mod jalnic, si unii -din pacate- doar din dorinta cat se poate de fireasca de a fi auziti si cunoscuti? Cine suntem noi sa hotaram care din cei care canta sunt nascuti din nou si care nu? Atata timp cat Numele lui Dumnezeu este preamarit, nu suntem noi cei care trebuie sa alegem jertfele facute din inima curata de cele aduse din mandrie, este Cineva care va face asta, si o face de la Cain si Abel incoace… Cat despre Festival, stati linistita, nu s-a cantat muzica rock, iar doamna Zafiri a cantat Psalmul 23, apoi „Cant Domnului ca mi-a facut bine…” si inca o piesa remarcabila, impreuna cu Aura Twarowska. Domnul sa-i rasplateasca efortul , El, care masoara cu masura Lui, din fericire pentru noi toti… Apreciez inima dumneavoastra devotata si dea Domnul sa fim in stare sa ne dam mai mult har unii altora, asa cum si noi primim har dupa har. A dumneavoastra sincera, Debora

 10. CORNELIA on said:

  Recomand o carte recent aparuta. Se intituleaza :” Tragedie in Biserica- lipsa darurilor”, autor A. W. Tozer ( editura ” Perla suferintei” -Suceava ). Tozer a fost un pastor american, care L-a slujit pe Domnul intre 1919-1963, intr-o inima smerita si predata Stapanului sau. Nu s-a bucurat de privilegiul unei pregatiri de grad universitar si nici macar de cea a unui seminar biblic. A lasat in schimb , un raft plin de carti , o mina de bogatii spirituale , dupa afirmatia lui Warren W. Wiersbe . Cand ii citesti inima prin scrierile sale, incepe sa-ti arda in suflet adevarul, iar Dumnezeu , care te cerceteaza prin Duhul Sfant , te va trimite la Biblie!
  Iata, un fragment, intitulat „Suntem doar instrumentele lui Dumnezeu” :
  „Pentru a-L incanta pe Dumnezeu, un om trebuie sa fie doar un instrument de care El sa se poata folosi. Ganditi-va pentru cateva secunde la varietatea admirabila si folositoare de articole de uz casnic pe care le avem in casele noastre. Au fost planuite si alcatuite in asa fel incat sa indeplineasca tot felul de sarcini. Dar, fara puterea energiei electrice , ele nu sunt decat bucati de metal si plastic care nu functioneaza si nu servesc la nimic. Ele nu-si pot indeplini sarcina pana cand nu le este transmisa putere de la o sursa exterioara de energie.
  La fel stau lucrurile si in cazul lucrarii lui Dumnezeu in Biserica. Multi oameni predica si dau invataturi. Multi participa la programul muzical. Unii incearca sa carmuiasca lucrarea lui Dumnezeu. Dar daca puterea Duhului lui Dumnezeu nu are libertatea sa energizeze tot ceea ce fac ei, atunci ar fi mai bine ca lucratorii acestia sa stea acasa.
  Darurile naturale nu sunt suficiente in lucrarea lui Dumnezeu. Duhul puternic al lui Dumnezeu trebuie sa aiba libertatea de a insufleti si de a inviora duhurile Sale de creativitate si de binecuvantare.
  In trecut au existat predicatori foarte cautati pretutindeni in lume. Ma gandesc acum la un astfel de om -contemporan-un teolog recunoscut in New England. Nu era cunoscut ca invatator al Bibliei in primul rand. Tinea prelegeri despre subiecte legate de natura, stiinta , literatura si filosofie. Cartile lui se vindeau repede , iar oratoria lui de amvon atragea multe multimi. Dar cand a murit, toata munca ce-l tinuse atat de ocupat pana atunci s-a prabusit. Nu I-a lasat loc Duhului lui Dumnezeu ca El sa-i calauzeasca toate talentele si capacitatile naturale.
  Ne putem aduce aminte totusi, ca atunci cand Charles H. Spurgeon si G. Campbell Morgan au murit, lucrarea si programul lor de intr-ajutorare au continuat . Acesti doi predicatori bine-cunoscuti cladisera lucrarea vietii lor pe Cuvantul lui Dumnezeu si pe puterea Duhului.
  Puteti scrie pe o hartie acest lucru ca fiind un adevar general valabil: NU CONTEAZA CE FACE UN OM , NU CONTEAZA CAT DE PROSPER PARE SA FIE INTR-UN ANUMIT DOMENIU, DACA DUHUL SFANT NU ESTE VITALIZATORUL SUPREM AL ACTIVITATII LUI, ATUNCI TOTUL SE VA PRABUSI CAND VA MURI. Probabil ca cel mai trist lucru in aceasta privinta este faptul ca acest om pote fi cinstit la moartea sa pentru talentele si abilitatile sale, insa, in acea zi mareata cand Domnul nostru va judeca lucrarea fiecarui om in parte, el va afla adevarul. Tot ceea ce este lucrarea lui proprie , realizata prin talente proprii, nu va fi nimic altceva decat lemn , fan si trestie.”

 11. alexandru on said:

  Isus le-a zis: „Voi căutaţi să vă arătaţi neprihăniţi înaintea oamenilor, dar Dumnezeu vă cunoaşte inimile; pentrucă ce este înălţat între oameni, este o urîciune înaintea lui Dumnezeu.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: