Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

HP în comă :)


HP este un „colaborator” de-al meu. Am lucrat împreună la multe proiecte, articole, studii şi predici. Pe numele lui adevărat Hewlett Packard.  Este al treilea laptop cu care am lucrat. Acum câteva zile a avut o „criză” destul de urâtă. A început să „delireze” şi nu mai funcţiona aşa cum era el obişnuit. La scurt timp a pocnit ceva. Apoi o flamă. HP-ul meu a „închis ochii” şi nu i-a mai deschis nici până astăzi. L-am dus la „urgenţă” să fie consultat. „Specialistul” mi-a spus că s-au ars nişte circuite importante şi nu crede că mai are şanse de „refacere”. Mi-au dat „trimitere” spre alţi specialişti în HP-uri. Dar şansele sunt aproape zero. Voi apela la un prieten să văd dacă putem recupera memoria. Are multe „amintiri” pe care nu vreau să le pierd, Doamne fereşte! Rugaţi-vă pentru mine! Adică, pentru „noi”.

🙂

Dragilor, îmi cer iertare că nu am mai scris cam de mult dar acest laptop era cel de care mă foloseam foarte mult. Domnul a dat, Domnul a luat!  Acum încerc să fac tot ce pot la desktopul pe care îl avem acasă. Îmi este tare greu să stau lipit de biroul de acasă mai ales când în jurul meu aleargă şi ţipă doi băieţi!

Vă doresc mult har şi sper să ne „citim” în curând!

sampb0de3ca992f24b78

Anunțuri

Single Post Navigation

9 thoughts on “HP în comă :)

 1. An „apple” a day keeps the HP away!!!! Ia-ti un Macbook. Nu vei regreta niciodata.

 2. Andrey on said:

  da…eu ravnesc la un apple de 1 an…dar cel mai ieftin e 3500 Ron 😦

 3. Un sfat primit si daruit cu bucurie : protejati toate aparatele din casa cu prelungitor cu prize multiple , nu trebuie sa fie lung dar uitati-va sa fie de rezistenta mare . Prelungitorul are o rezistenta de protectie si in caz de socuri electrice cand se ia curentul ea se arde prima si va protejeaza aparatele electrice. Nu le tine-ti direct in priza . La calculatoare e bine pe langa prelungitor sa aveti stabilizator de tensiune , evitati astfel sa vi-l expuneti socurilor de tensiune . Cu o investitie mica va protejati bunurile de mare valoare ale casei . Domnul sa fie cu noi toti !

 4. ambasadorul on said:

  Wes,
  Mulţumesc!

 5. ambasadorul on said:

  Apple,
  Ştiu, dar mai am de mâncat multe mere până îmi iau un Apple!
  Dar mai ştiu că mare putere are rugăciunea fierbinte…

 6. Pingback: HP-ul a ieşit din comă! « Ambasadorul

 7. Pingback: Problema s-a rezolvat! | Ambasadorul

 8. hany on said:

  nu stiu de ce am avut o neplacere fata de HP-uri de cand am auzit de ele. ma gandeam ca e o idee fixa de-a mea, dar mi se confirma mereu ca am avut o ‘intuitie’ buna. no offense celor ce folosesc sau sunt indragostiti de HP.

  imi pare rau sa aud. poate daca nu un apple, macar un dell ar fi o alegere inspirata 🙂 evident si acolo depinde de care..

 9. Pingback: 90% reducere la MacKeeper! « Ambasadorul

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: