Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Unii cred…


Unii cred că cea mai importantă întrebare este: „Crezi în Dumnezeu?”
Nu mai este cam de multișor cea mai importantă întrebare.

Cea mai importantă întrebare acum este: „În ce fel de Dumnezeu crezi?”

Este o stare mult mai gravă decât starea unui ateu.
Să crezi într-un Dumnezeu plăsmuit, contrafăcut.

Cum arată Dumnezeu tău?

Single Post Navigation

5 thoughts on “Unii cred…

 1. Sau altfel spus: poti sa fii sincer si sa mergi in iad! In ciuda sinceritatatii tale, a religiozitatii tale, sau tocmai din cauza lor.

  Romani 10:2 Le mărturisesc că ei au râvnă pentru Dumnezeu, dar fără pricepere:
  [3 pentru că, întrucît n-au cunoscut neprihănirea pe care o dă Dumnezeu, au căutat să-şi pună înainte o neprihănire a lor înşişi, şi nu s-au supus astfel neprihănirii pe care o dă Dumnezeu.]

 2. ambasadorul on said:

  Delia,

  ai perfectă dreptate.
  Sinceritatea nu-i suficientă pentru a duce pe cienva în rai! Sunt foarte mulți oameni sinceri care vor ajunge în iad pentru că au crezut cu sinceritate o minciună!

  mult har!

 3. Trupul gol

  Mă regăsesc pe nisipul rece şi strig cu putere să vină cineva să ma elibereze de carapacea Negrului Stăpân.
  Sunt o perlă şi-mi doresc libertatea pe care am avut-o odinioară. Cine ar putea să mă elibereze? Dacă totul era pustiu, nici marea nu a îndrăznit să se apropie.
  Stând în tăcere şi tremurând de frig, simt cum sunt lovită şi aruncată din acel loc. Nu ştiam ce se întâmplă dincolo de carapace şi cine a putut să mişte forţa Negrului Stapân. Şimţeam că pamântul a rămas în urmă, ceva – nu ştiam ce – mă ridica, mă înălţa. Dar, deodată, carapacea care mă ţinea închisă, s-a deschis! Stând într-un colţ, îmi era teamă să privesc, mă gândeam că voi fi răpită de un alt demon. Dar, nu s-a întâmplat aşa. Deschizând ochii, în faţa mea stătea imaginea unui trup gol. M-am întrebat în sinea mea: Un trup gol şi fără suflet? Este posibil aşa ceva? Raspunsul nu mi l-am putut da, avea însă puterea de a cerceta şi de a-l ajuta. Trupul m-a aşezat în palmă cu atâta grijă şi cu o dorinţă nebună de a mă cunoaşte. Eram buimacă, nu mai ştiam ce este bine şi ce este rău. Din palma lui am ajuns în acel gol. Golul m-a înconjurat şi mi-a arătat fiecare trăire a acestui trup şi dorinţa lui de a se căi şi de a fi mântuit. Plângeam şi zâmbeam în acelaşi timp, iar sufletul îmi spunea că nu sunt o perlă oarecare, ci o perla a Luminii.
  Într-adevăr, eram o perlă verde, o perlă a credinţei şi a luminii. Din acel moment am fost martora renaşterii. Trupul gol a fost umplut cu un suflet binecuvântat.

 4. Rahela-Lorelay on said:

  Daca am merge sa intrebam pe toti romani ,,crezi in Dumnezeu ?” 90% ar spune DAAAA. Si daca i-am intreba ,,De unde stii ca crezi?” ar raspunde ,,poi numai crestini cred in Dumnezeu si noi suntem crestini de 2000 de ani prin apostolii X si Y”
  Biblia spune in IACOV 2:19,,Tu crezi ca Dumnezeu e unul, si bine faci:dar si draci cred… si se infioara!”. ,,Faza” este ,,Te increzi tu in Dumnezeu?”
  ,,A fost o data un om de la circ si a intins o funie deasupra unei cascade. Acolo o mare multime se adunase si el i-a intrebat,,Ma credeti ca trec pe partea cealalta si ma intorc?” toti,, DAAAA credem!!!”. El a mers pe funie pana pe partea cealalta si s-a intors toti l-au aplaudat. Apoi a zis,,Dar care se increde in mine si are curaj sa se urce in roaba si sa il duc pe funie incolo si-napoi? DAR trebuie sa faca ce ii spun eu.Liniste mortala. Nimeni nu a scos nici un sunet. Atunci un baietas de vreo 5 anisori a spus,,Eu am curajul”. Toti mirati ,,Waaa ce copil mic si se increde in omul acela…poate cade…” L-a dus si l-a adus cu bine fiindca el a ascultat de acel om si a facut ce a spus el si nu i s-a intamplat absolut nimic. Cand a coborat copilul toti oamenii in jurul lui,,Cum ai avut acest curaj…sa mergi cu omul acela…?” el le-a zis ,,Haa nu e mare ,,branza” ca doar e tatal meu si am mai exersat asta de multe ori”…”:-))
  Credinta e cea mai importanta. Cand ne incredem in Dumnezeu orice ar fii El e cu noi. Tot ce trebuie este sa ne incredem in El sa ascultam cu atentie ,,instructiuniile” pe care ni le da si sa facem ce spune El si El ne va trece peste ,,cascada”. Si oameni ne vor intreba ,,poi cum?” nici un ,,pai cum” DOAR M-AM INCEZUT IN DOMNUL si EL m-a trecut deoarece am facut TOT ce a spus El.
  Domnul sa ne ajute pe fiecare sa facem ce ne spune El.
  Har si pace.Domnul sa va binecuvinteze!!!

 5. Rahela-
  Frumos banc.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: