Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

No God? No problem.


Asociația Umanistă Americană va lansa în Decembrie o campanie prin reclame în care se urmărește schimbarea modului de gândire față de moralitate și credința în Dumnezeu.

Ei spun că putem să fim buni și fără să credem în Dumnezeu. Putem să fim buni, de dragul bunătății. Nu de dragul lui Dumnezeu.

Tocmai asta cred că este ideea din spatele campaniei: dacă îl șterg pe Dumnezeu din mintea mea, mă voi simți mai bun. Dumnezeu mă cam deranjeză cu standardele Lui, poruncile Lui, voia Lui, sfințenia Lui, judecata Lui. Și toate astea mă fac să mă simt, așa cum să zic … ăăă, așa, cam … păcătos! Și nu îmi place! Așa că, cu ajutorul umaniștilor din America dar și din România( Remus Cernea), spun: și ce dacă nu-i Dumnezeu? E chiar mai bine! Mă simt acum foarte BUN și bine!

Numai nebunii gândesc așa!

Dragii mei, suntem buni numai după ce am gustat ce bun este Domnul! Este unul Singur care este BUN: DUMNEZEU!

Campania mea este următoarea:

KNOW GOD = KNOW LIFE!

NO GOD = NO LIFE!

Single Post Navigation

6 thoughts on “No God? No problem.

 1. Marius Cernea este de fapt Remus Cernea.

 2. ascultareacredintei on said:

  Be good, for God’s sake

 3. ambasadorul on said:

  Mulțumesc. Corectat!

 4. ca vrem ,ca nu vrem ceea ce a scris Petru in cea de a doua sa Epistola cap.3:3-18 se va implini
  -respectiv daca si in acele vremuri se rastamaceau Scripturile de oamenii nestiutori si nestatornici cu atit mai mult acum cind sistemul informational este atit de mare care la prima vedere ar trebui sa ajute dar in cele mai multe cazuri oamenii pot ajunge sa se rataceasca intre atitea versiuni ale Bibliei ,sau aparitia scrierilor apocrife ,TOATE ACESTEA DUCIND LA „LEPADAREA DE CREDINTA „despre care pomenea Pavel in Epistola a doua catre Tesaloniceni 2:1-3 adica ca venira Domnului nu va fi pina nu va fi lepadarea de credinta ,dind astfel posibilitatea prorocului mincinos sa-si inceapa activitatea
  -aceasta lepadare de credinta Petru o arata ca in zilele din urma oamenii vor tari dupa pofetele lor intrucit nu vor mai crede ,apoi isi vor bate joc de ce-i care mai asteapta fagaduinta venirii Domnului ,aratind ei ca toate ramin cum au fost si vor contesta ideile creationiste ,si vor cauta sa demonstreze stiintific ca nu a existat potopul (vers 5-6)si deci nu va exista promisiunea sfirsitului prin focul judecatii si astfel prin lepadarea de credinta ziua Domnului (vers.10)va veni ca un hot avind ca rezultat ca cerururile vor trece cu troznet ,trupurile ceresti se vor topi si pamintul cu tot ce are va arde

  deci ca sa-si poata incepe lucrarea „fiul pierzarii”trebuie sa ajungem la starea de lepadare a credintei ,iar un articol ca cel mentionat ca dreptul celor ce nu cred ,sa fie ceva normal caci lepadarea de credinta duce automat la ateism ,la fel cum duc si multitudinea de confesiuni ,unele sustinind ca din 1914 a inceput deja guvernarea Domnului ,acum aflindune in perioada armaghedonului care va curati pamintul de cei rai ,iar cum toti vad ca nu se intimpla asa incep sa nu mai creada ,sau vesnicele conflicte interconfesionale pe problema Trinitatii ,avind un profet pe cel care a fost considerat „ingerul Bisericii din Laodiceea „mort si el asa ca nu mai stiu iar unii ce sa creada ,sau aceea profeta care a „inteles „ca tinerea zilei de odina simbata ar insemna „Sigiliul lui Dumnezeu „si tinerea zilei de odihna dumnica ar insemna semnul 666,fara sa-i mai pomenim pe „mormoni”

  asa ca toate acestea vor duce la lepadarea de credinta adica ateism ,dar vor ajunge sa creada intr-un fals dumnezeu ,defapt cineva care se va pretinde drept dumnezeu


 5. Asociația Umanistă Americană va lansa în Decembrie o campanie prin reclame în care se urmărește schimbarea modului de gândire față de moralitate și credința în Dumnezeu.
  ––

  Poate ca doar ceva ce era implicit devine acum explicit si asta este socant pentru crestini (adormiti ?).

  Cred ca acu o luna citeam o analiza in serial despre cultura media care atingea o latura mai interesanta a problemei ‘no God’ intr-un fel care ar trebui sa dea de gindit crestinilor ca sa-si poata articula raspunsuri inteligibile si coerente:

  […] Dorinţele ancestrale nu pot fi negate nici chiar în societatea tehnologică de astăzi. Dar ele par a fi împlinite prin paradisurile comandate artificial de cultura reclamelor, a mass-mediei, o cultură a indiferenţei axiologice şi, implicit, indiferenţă faţă de Dumnezeul creştin. Nu mai există iad pentru că raiul ni-l facem noi aici, deci nu mai avem nevoie de un Dumnezeu care să moară pentru noi pentru că nu mai are de unde să ne răscumpere şi nu mai are unde să ne ducă!
  […]

  Citatul este dintr-un articol de Marius Corduneanu pe blogul alonewithothers:

  http://alonewithothers.wordpress.com/2009/10/15/despre-mesianismul-mediatic-2-conjunctii-sterile/

 6. nici nu vreau sama gandesc la ssa cv……….nu se poate sa cv……in ce hal a ajuns lume de azi……..cata degrdare morala si spiritoala….

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: