Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Virusul gripei porcine


Mi-am întrebat și eu doctorul personal dacă ar trebui să ne vaccinăm. Veritabilul doctor, în care am mare încredere și by the way, este și tata-socru, mi-a spus că nu este cazul! Am înțeles! Dacă nu e cazul, nu e!

Acum îmi dau și eu cu părerea despre această gripă, mai ales că nu sunt afectat. Nu m-am uitat la televizor în ultimele zile, dar se pare că românii fac cozi interminabile la secțiile de vaccinare, după ce timp de săptămâni întregi a plutit peste toată lumea un sentiment de suspiciune în legătură cu acest vaccin.

De unde această revenire?

Tind să cred că este o oarecare epidemie de gripă, mai ales în orașele mari. Nu este nici prima și nici ultima! Dar mai cred că se exagerează mediatic. Iar, cum românii sunt mari amatori de „știri de la ora 5”, a fost foarte ușor de speriat și de trims repede la domnul doctor!

Cazul Toni Tecuceanu este deja bine cunoscut. Băiat tânăr, dar se pare cu probleme la plămâni de când era mic. Domnul Toni a stat cu gripa netratată 3 săptămâni. A mers la munte, a lucrat, a tușit, a avut febră dar nu s-a tratat.

Ce învățăm de aici?

Că ignorant nu este sinonim cu curajos. Nepăsarea nu ține loc de încredere. Că doctorul are locul lui și atenție …, timpul lui! Nimic din Biblie nu ne descurajează să luăm câteva aspirine înainte de culcare dacă simțim că ne dă târcoale vreo răceală. Nimic din Biblie nu ne oprește să căutăm un ajutor specializat. Luca era „doctorul preaiubit”, nu? De ce era preaiubit? Am găsit două variante: era ori foarte bun ori foarte ieftin 🙂 Apostolul Pavel îl îndeamnă și pe Timotei să se trateze cu medicament pentru boala de stomac.

Rugați-vă și căutați-vă!

Vă propun să citiți următoarele articole.

aici și aici.

Single Post Navigation

2 thoughts on “Virusul gripei porcine

  1. viorica on said:

    Cand am fost la control acum o saptamana ,medicul de familie m-a intrebat daca vreau sa fac vacinul .Am intrebat dumneata l-ai facut?Da mi-a raspuns .Si care a fost reactia? Putina durere de cap.Eu nu vreau durere de cap i-am raspuns .La noi in America a ramas la libera alegere dupa ce ne-a speriat ,daca nu il facem vom plati 250.ooo amenda .S-a intimplat multe cazuri nedorite si lumea nu vrea sa faca vaccinul . Ne-a lasat „decomdata”moale cu vaccinul .

  2. Pingback: Moartea de pe sticlă « Ambasadorul

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: