Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

O vreme de rugăciune


M-am întors de la rugăciunea de la biserică. Am fost provocați de Domnul să ne rugăm pentru cei care nu-l cunosc pe Domnul. Sunt atâția în jurul nostru care se îndreaptă spre pierzare veșnică, și nu le pasă. Mai grav este că nu ne pasă nici nouă. Ne-am rugat ca Domnul să ne aprindă pasiunea pentru aceste suflete pierdute. Dacă ți-ai vedea copilul fugind cu toată bucuria spre o prăpastie, ce-ai face? Cu cât efort ai încerca să-l salvezi? Cât de tolerant ai fi cu el în acele momente? Care ar fi subiectul de conversație cu el?

În săptămâna 15 februarie – 21 februarie, la Betleem-ul de la Hațeg se va predica Evanghelia care aduce mântuirea sufletelor.  În fiecare seară, colacul de salvare va fi aruncat. Cine îl va apuca?

Mă gândesc acum la toți cei care de-a lungul anilor au venit la biserică și au ascultat predici. Predici bune. Predici puternice. Dar, au plecat fără să facă nimic. Atâția oameni cu care am vorbit și care parcă nu înțeleg deloc importanța mesajului pe care predicatorii îl aduc de fiecare dată. E ca și când i-ai predica unui surd. Parcă arăți pasaje biblice unor orbi. Oamenii aceștia nu pot pricepe „unde arde”? Care-i graba? Ce-i cu pocăința asta și de ce insistăm?

Apostolul Pavel ne explică de ce aceștia nu pot pricepe:

Și, dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării, a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slvai lui Cristos, care este chipul lui Dumnezeu. ( 2 Cor.4:3,4 )

Oameni care au o minte întunecată. Mintea este orbită de diavol să nu poată vedea frumusețea pocăinței. Ochii lor sunt acoperiți de un văl.

Ce să facem ca să scape de surzenie și orbire?

Ne vom ruga și vom posti pentru ei!

Așa cum Daniel a cerut de la împărat o vreme pentru a se ruga împreună cu tovarășii lui, așa și noi vom folosi această vreme ca să ne rugăm alături de frații și surorile noastre.

Am fost provocați să ne unim în rugăciune în fiecare zi. Mai sunt 10 zile până la săptămâna de evanghelizare. Folosim aceste zile pentru a cere îndurare din partea Domnului și lumina lui Cristos să lumineze inimile multora. Ne rugăm pentru cei pe care îi vom invita la biserică, ne rugăm pentru cei care vor predica, pentru cei care vor depune mărturia întoarcerii lor la Domnul. Ne vom ruga pentru har și pentru manifestarea specială a prezenței lui Dumnezeu cu noi.

Daniel avea obiceiul să se roage de trei ori pe zi. Așa vom face și noi.

Acolo unde sunteți uniți-vă alături de noi în rugăciune. Am pus deoparte trei momente ale zilei pentru a ne ruga împreună înaintea Lui.

7-9 dimineața,

13-15 și

19-21.

Oprește-te în aceste intervale de timp și roagă-te. Roagă-te pentru tine, roagă-te pentru biserică și pentru o inimă deschisă a tuturor ascultătorilor Evangheliei.

În fiecare zi, cineva din biserică va sta în post înaintea Domnului pentru biruința de care avem nevoie.

Copiii nu se nasc ușor.

E nevoie de durere, muncă, luptă și perseverență.

Ești gata?

Reclame

Single Post Navigation

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: