Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Direcționează 2% din impozitul anual


Iată un mesaj pe care l-am primit de la fratele Sandu:

Pentru cei care lucrati (ati lucrat in 2009) am facut documentul necesar pentru a directiona cei 2% din impozitul pe care oricum vi-i ia statul, catre Biserica noastra.

http://www.betleem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=115

Completati doar datele personale (I) si semnati si datati (sub III).

Apoi aduceti la Biserica fisa completata, la fr. Bebe (sau mi-o dati mie).

Spuneti-le si parintilor vostri (si altor prieteni interesati) despre aceasta posibilitate. Prin directionarea acestor bani spre Biserica noastra, putem sa adaugam la bugetul real de pe anul acesta.

Mult har!

Tot fratele Sandu menționează pe site-ul bisericii:

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci este o parte a bugetului de stat, o fractiune din impozitul pe care il platesti statului in fiecare an. Diferenta este ca de acum poti decide ce destinatie sa aiba aceasta suma, avand posibilitatea sa o directionezi catre o asociatie sau o fundatie pe care vrei sa o sprijini.

Daca intentionezi sa directionezi 2% din impozitul tau catre o entitate non-profit dar nu te-ai decis care va fi aceasta, te indemnam sa alegi Biserica Crestina Baptista Betleem Hateg.

Menționez că am vorbit cu fratele Sandu și la garderoba bisericii se găsesc aceste formulare speciale ( formular 230 ).  Vă încurajez să le semnați și să le lăsați la garderobă la fratele Sandu, frații diaconi sau casier.

Pace vouă!

Single Post Navigation

One thought on “Direcționează 2% din impozitul anual

  1. In California…si probabil in intreaga America, la sfirsit de an primim de la Biserica sau de la non profit organizations la care facem donatii o hirtie semnata in care se indica donatiile facute. Aceste donatii sint extrase din grossul anual de cistig si astfel se calculkeaza cit din taxele platite ni se restituie sau…daca n-am platit suficiente taxe din salariu in fiecare luna, va trebui sa complectam suma respectiva.

    Tara asta cel putin a fost binecuvintata sa inteleaga de la inceputurile ei ca zeciuiala este a Domnului si asa ca nici statul nu se atinge de suma respectiva sau de donatiile date pe deasupra si apreciaza pe cei care daruiesc celor necajiti sau cauzelor respective prin faptul ca nu impun taxe pentru banii dati ca ajutor .

    Poate si Romania sa schimbe pe parcurs cite ceva…si …sper ca America sa nu se socializeze intr-atit incit lucrurile bune sa se schimbe. Doamne ai mila si da tuturor intelepciune sa dea si Lui Dumnezeu ce este a Lui…ca cezarului…musai sa dam…

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: