Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Soră, ai grijă ce îmbraci!


Un mesaj care ne va încălzi pentru întâlnirea tineretului din seara aceasta. Nu uitați, ne întâlnim în sala grupei mijlocii.

Single Post Navigation

8 thoughts on “Soră, ai grijă ce îmbraci!

 1. O predica ” jos palaria ” . Slava lui Dumnezeu ca El mai are oameni care nu se rusineaza sa le spuna adevarul in fata la membrii Bisericii oricit i-ar costa . Ba chiar i-a mustrat pe barbatii care isi lasa nevestele sa vina imbracate la adunare ca pe ” bulevard ” . Insa totusi ar trebui sa se treaca si la masuri impotriva membrelor bisericii care vin imbracate ca niste nerusinate de pe strada . Si aici in Germania tot asa este cu unele surori care tot trag de fusta sa vina mai jos cind stau pe scaun , ca deja fusta se ridica la citiva centimetrii in sus de genunchi si daca isi mai deschid picioarele si s-ar apleca cineva jos cu siguranta le-ar vedea chilotii exact asa cum a spus acest frate pastor .
  Ce zici frate Adi ? Nu crezi ca ar trebui sa transpui toata predica acestui frate , cuvint cu cuvint , in adunare la dumneata ? Ca sa se mai trezeasca unele doamne si domnisoare din adunare , care vin cu nerusinare imbracate necuviincios la adunare , dar si unii domni care au neveste si care fac compromis cu imbracamintea sotiei ?

 2. Pamfil Gigeanu on said:

  Mi se pare mie sau acest Remus are oaresce probleme?! Nu de alta dar descrierea panoramica pe care o face in comentariul lui tradeaza parca o usoara aplecare spre anumite vicii. Intreb si eu asa, sa ma aflu in treaba.

 3. Fr. Pamfil Gigeanu ,

  ce zici daca ti-ai vedea dumneata de treaba acolo in SUA unde locuiesti ? Ori esti in somaj si nu ai ce face ?

 4. ambasadorul on said:

  Frate Pamfil și frate Remus,

  vă sfătuiesc să comentați predica fratelui Al Martin.
  Domnul să vă dea har!

 5. god4ever on said:

  sunt de acord cu ceea ce a predicat fratele Martin,,exista biserici si membri sau membre care au nevoie de mustrare si corectare in viata de crestin ,,,cu o singura diferenta,,,
  mustrarea se face cu dragoste si blandete,,,si nu prin urlete si teroare,,,
  Domnul sa ne ajute sa facem voia Lui in toate,,,

 6. Pai eu ce-am facut Ambasadorule !!! Am facut cumva o greseala ca am raspuns unui om care se baga si el in seama neinvitat de nimeni sa-i ceara parerea cu privire la comentariile mele ” ca vezi doamne locuieste in SUA ? Sa sti ca nu ma intereseaza deloc fumuri americanesti , dar nici germanesti asa cum mai gasesti si pe aici pe la unii pocaiti care s-au cam germanizat .
  Pai nu te supara Ambasadorule , insa sint crestini americani si nemti getbeget mai smeriti de 10 ori ca unii romani pocaiti care au dat si ei de ciolan prin occident . Unul din ei este acest pastor Al Martin care a avut indrazneala sa faca de rusine pe cei care erau cu musca pe caciula acolo in sala .

 7. Ambasadorule ,

  cum crezi ca se poate descarca predica acestui frate ?

 8. ambasadorul on said:

  Îmi pare rău dar nu am încercat și nici nu știu.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: