Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Citat din John Piper


Învățăm să ne lăudăm cu crucea și să ne bucurăm de cruce atunci când suntem pe ea. Și până nu ne-am răstignit pe noi înșine pe această cruce, lauda noastră va fi în noi înșine….( John Piper, Nu-ți irosi viața.)

Single Post Navigation

One thought on “Citat din John Piper

 1. cornelia on said:

  ” Capul nostru, Christos, a luat locul cel mai de jos pe cruce, si astfel ne-a aratat noua, madularele Lui, locul cel mai de jos. El , stralucirea Slavei lui Dumnezeu ( Evrei 1:3) , a ajuns sa fie Cel respins de oameni (Isaia 53:3). Din acel moment, singurul drept pe care il avem este sa fim cei de pe urma si cei mai de jos. Atunci cand pretindem orice altceva in plus, nu am inteles ,inca bine crucea.
  Noi urmarim o viata mai inalta; o vom descoperi daca ne vom cufunda mai adanc in partasia Crucii cu Domnul nostru. Dumnezeu I-a dat Celui Rastignit locul cel mai inalt ( Apocalipsa 5). Oare noi nu facem la fel ? Vom face acest lucru daca, ceas cu ceas, ne comportam ca unii care am fost rastigniti impreuna cu El ( Galateni 2 :19, 20). Astfel Il onoram pe Domnul Rastignit.
  Noi tanjim dupa biruinta deplina. O gasim atunci cand intram mai profund in partasia Crucii Lui. Domnul a obtinut cea mai mare biruinta a Lui atunci cand a fost pe cruce, cu mainile si picioarele pironite. Noi traim in umbra Crucii. La Cruce trebuie sa ne simtim acasa. Numai acolo suntem adapostiti . Noi intelegem crucea noastra pentru intaia oara atunci cand o intelegem pe a Lui. Si dorim sa ne apropiem atat de mult de ea , incat nu doar sa o vedem, ci s-o si atingem, da, si chiar mai mult, incat s-o ridicam pe umar si astfel sa devina, asa cum a spus cineva , o cruce launtrica. Atunci Crucea se afirma in noi, si experimentam puterea Lui care se manifesta in special prin aceea ca nu vom cadea sub ea, ci o vom purta cu bucurie.
  Ce ar fi Isus fara Crucea Lui? Picioarele Sale strapunse au zdrobit capul vrajmasului, iar mainile Sale strapunse l-au jefuit cu totul pe acesta ( Matei 12: 29). Ce suntem noi fara Cruce? Nu dati drumul Crucii, tineti-o strans! Credem noi oare ca putem merge pe un alt drum decat cel pe care a calcat El ? Multi nu pot inainta deloc pentru ca nu vor sa-si ia crucea.”

  Din ” Viata de rugaciune” de A. Murray

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: