Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

La Mulți Ani, Bodi!


Nu vreau să treacă ziua asta până nu vă spun câteva cuvinte despre o femeie din viața mea pe care o admir foarte mult. Este mama-soacră. Pentru cei mai mulți din zonă este cunoscută ca „sora Marița”. Noi îi spunem „Bodi”. Prima nepoată, Daria, așa a apucat să-i spună și așa i-a rămas numele între nepoți.

Ei bine, Bodi este de profesie stomatolog dar am ajuns foarte repede să cred că adevărata pasiune a ei este … slujirea. Sunt tot mai uimit de energia și dinamismul ei atunci când este vorba de a sluji. Și ce este și mai frumos este că slujește pe ORICINE! Atunci când Bodi face o extracție, sau dă o bucată de brânză în numele Domnului, face un tort de ciocolată, sau o masă de dragoste,  pentru ea nu contează cine se va bucura de slujirea ei, o face cu toată dragostea și cu toată dăruirea ei.

Nu mă pot abține să nu vă spun că la ea am văzut adevăratele mese de dragoste. Ultima masă de dragoste la care am participat și eu a fost făcută pentru 8 pușcăriași care au venit să viziteze biserica de la Densuș. ( bineînțeles, însoțiți de gardieni 🙂

La masa ei are loc oricine. Fie că este Regele Mihai, o fată părăsită de părinți care locuiește într-un sanatoriu, păstor, predicator, mare afacerist, bețiv, femeie săracă, orfan sau membru din familie, Bodi îi va sluji pe toți cu dragoste, dăruire și sacrificiu. Certitudinea mea este că reușește asta doar pentru că în fiecare din ei ea îl vede pe Isus și pe EL îl slujește ea!

Aș putea să povestesc multe despre ea, dar mă opresc aici și vreau doar să spun că sunt binecuvântat să am o așa mamă soacră. Mă bucur și îl slăvesc pe Domnul pentru ea. Astăzi a fost ziua ei. Îi doresc multă sănătate și mulți ani împreună cu Domnul și cu noi.

La mulți ani, Bodi!

Single Post Navigation

5 thoughts on “La Mulți Ani, Bodi!

 1. Kelley on said:

  Dear Adi,
  You wrote such a beautiful and very accurate representation of Mary! You are so correct that her great passion is serving others! By her example, she spurs me on to wanting to serve Christ more and more in my own life. Her life example both awes me and humbles me.

 2. Ai dreptate, putini sunt cei care slujesc ca Bodi. Tanti Marita, Multi Ani fericiti!

 3. Alin Sarbu on said:

  Tanti Marita este o femeie extraordinara pe care Dumnezeu a inzestrat-0 cu o putere de slujire cum putini au. Ma rog ca Dumnezeu sa o binecuvinteze pe ea, viata ei, familia ei si anii pe care Dumnezeu ii va mai da. Tanti, sunteti speciala pentru mine si va urez din toata inima un calduros La Multi Ani si multe binecuvantari!!

 4. MIHAI SARBU on said:

  Viata Maritei face parte din cartea Faptele Apostolilor, capitolul 29.
  Ne bucuram ca am avut harul sa o cunoastem si sa ne imprietenim facand acelasi lucru: SLUJIND.

  Alaturi il vedem si pe „Fratele Emil”, medicul prea iubit. Stim ca si el este partas la aceiasi slujire (chiar daca din umbra), avand o inima mare, inima ce nadajduim sa fie umpluta (cat mai curand) de prezenta Domnulu Isus.

  La Multi Ani, Pocaito ! si
  Psalmul 91

 5. Nicolae Manzat on said:

  Sunt foarte bucuros pentru aceasta pagina a lui Ady, am descoperit ceva valoros. Oare puteti primi si din partea familiei Manzat, aprecierile ce le avem pentru sora Marita? Am simtit spiritul slujirii, dar sa fiu sincer nu asa dezvoltat cum a descris un”ginere”. Vreau sa-mi primiti cu toata modestia o urare biblica: Matei 25:34-40. Si cred ca veti auzi aceste cuvinte, le scriu cu convingere:…”Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”
  „Auuuu, auuuu, no ca-mi simt …maseaua… La multi ani, mama Marita.
  Fr. Nicu Manzat, Denver, Colorado, USA

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: