Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Copiii noștri sunt prețioși


Azi dimineață am avut onoarea să-i salut pe copiii și părinții care au venit pentru începerea unui nou an la Grădinița Creștină „Betleem” Hațeg. Văzând atâția copii adunați pentru începerea grădiniței, m-am gândit la cât de mare este responsabilitatea noastră ca și părinți.

Știu că fiecare părinte își vede copilul în culori superbe. Și uneori în realitate culorile nu sunt așa de superbe. Dar știu sigur un lucru: copiii noștri sunt prețioși înaintea lui Dumnezeu și Dumnezeu are planuri mărețe pentru ei. Nu a știut tatăl lui Ilie Tișbitul ce va deveni fiul lui. Nu a știut tatăl și mama lui Moise, pentru cine și-au pus viața în pericol. Dar ce bucurie au avut!

Nu ne spune Domnul tuturor ce vor deveni copiii noștri, așa cum le-a spus-o părinților lui Samson. Dar cu siguranță că Dumnezeu are planuri frumoase și pentru copiii noștri. Dumnezeu vrea ca băieții și fetele noastre să fie binecuvântați aici pe pământ cât și în veșnicie.

Dar și diavolul știe că sunt prețioși copiii noștri și ar vrea tare mult să-i distrugă. Diavolul ar vrea să ne nimicească pe noi ca părinți mai întâi. Și să ajungem atât de prinși de lucrurile lumii încât să nu mai avem timp să-i creștem. Am citit chiar astăzi că o fetiță de 2 anișori a ajuns în comă la spital. A fost bătută de o femeie care o îngrijea. Părinții? Fetița are părinți dar sunt plecați în străinătate la muncă. Nu-i rău să muncești, dar care este prețul?

Diavolul ar vrea să devenim atât de visători încât să nu mai vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Să fim așa de blânzi încât să nu-i mai disciplinăm. Așa de nervoși încât să-i disciplinăm prea tare. Așa de ignoranți față de Biblie și rugăciune, încât și ei să devină la fel. Așa de critici la adresa bisericii și a învățătorului și a păstorului, încât să nu-i mai suporte în fața ochilor. Asta vrea Satan să facă cu noi, părinții.

Copiii noștri sunt atacați de cel rău în fiecare zi. Iar noi, părinții, trebuie să ne trezim din apatia noastră și să ne apărăm familia. Îi atacă prietenii, școala, internetul, cărțile, moda, vorbele.

Unde îți ascunzi copilul de toate aceste atacuri?

Cred că singurul loc sigur este în Casa Domnului. Dragi părinți, faceți-i pe copiii dumneavoastră să iubească pe Domnul, Biserica Lui, rugăciunea, cântarea, frații și surorile, închinarea, predica, Cina Domnului, botezul, colecta. Ar trebui să ne pese ce fac copiii noștri afară, în curte, la școală, pe hol sau în cameră cu ochii în computer.

E vremea să ne trezim din amorțeală, părinți!

Dacă nu pune Ioșeba mâna pe copilul tău, va pune Atalia! ( vezi 2 Cronici 22 )

Domnul să fie cu noi!

Single Post Navigation

2 thoughts on “Copiii noștri sunt prețioși

 1. Hi Adi!
  I will be praying regularly for your gradinita teachers and the sweet children attending your school! It truly is a very wonderful privilege and delight to teach children about Christ and His love for them!

 2. ambasadorul on said:

  Kelley,

  I am looking forward to seeing you again. Thank you for all you are doing for God’s glory!
  love in Christ,

  adi

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: