Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Credință pentru Ceva vs. Credință în Cineva


Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine – Ioan 14:1

A avea credință pentru succesul la examen, un salariu mai bun sau o vindecare mult așteptată înseamnă să mă uit cu ochi la Dumnezeu și cu altul la evenimentul respectiv. A ave credință în Dumnezeu înseamnă să mă uit la Dumnezeu cu amândoi ochi, indiferent ce se întâmplă sau nu se întâmplă. A avea credință pentru anumite lucruri, aceasta îl limitează pe Dumnezeu. Așteptăm să facă ce vrem noi. A avea credință în Dumnezeu înseamnă că arunci „evenimentul” în brațele Domnului și îl lași pe El să facă ce-o vrea.

Single Post Navigation

3 thoughts on “Credință pentru Ceva vs. Credință în Cineva

  1. A avea credinta in El, a te increde fara nici un dubiu, cred ca este o declaratie de dragoste si un exemplu / lucru caruia lui Dumnezeu ii place. Atunci cand lasi totul si predai totul in mana Lui este o dovada a faptului ca il iubesti neconditionat, la bine si la greu, ca ai incredere deplina in El ca Tata.

  2. maruntul on said:

    Orice am putea avea dincolo de Dumnezeu, duce intr-un sfarsit la neliniste si neimplinire si intodeauana la o viata searbada.Orice nu am avea cu exceptia lui Dumnezeu, inseamna vesnic frumos si o viata din belsug. Sa traim frumos ca in timpul zilei si dincolo de sarbatoarea Nasterii Domnului Isus Cristos.

  3. Este intr-adevar paradoxal ( din punctul de vedere al firescului , al umanului ) ceea ce ne cere Dumnezeu, insa acesta este STANDARDUL LUI. Daca nu ar exista un asemenea standard Domnul nu i-ar mai fi cerut lui Petru sa vina pe ape la El, nu i-ar mai fi cerut Mariei sa creada la mormantul fratelui ei Lazar, nu i-ar mai fi mustrat pe ucenicii Sai de-atatea ori pentru ca nu aveau ochii launtrici concentrati asupra Puterii lui Dumnezeu.
    De asemenea nu ne-ar fi lasat , prin apostolul Pavel, un asa regal al Credintei, ca cel din Evrei 11. CREDINTA inseamna, in ultima instanta, ABANDONAREA umanului in fata DIVINULUI. Nu este usor, pentru multi este greu, iar pentru si mai multi este de neinteles. Dar pana la urma ce ne dorim? Il dorim noi pe Dumnezeu, cu-adevarat? Daca DA, atunci aceasta-i CALEA!
    Ajuta-ne, Doamne!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: