Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

O ședință de comitet plăcută.


Sărbătorile au trecut. Prăjiturile s-au acrit.

Și urmează ședințele. Ședințe de planificare, de organizare, de comunitate, de comitete, de misiune, cu liderii, etc, etc. Îți place sau nu, ca și lider trebuie să conduci ședințele. Ce faci ca ședința să fie plăcută? Întâlnirile de comitet pot cauza dureri de cap sau încântare.

Îmi amintesc cum un coleg mi-a pus următoarea întrebarea: Ce este o cămilă? Nu știu, am! Colegul a continuat: un cal trecut pe la comitet!

🙂

Michael Hyatt oferă patru sugestii scurte pentru a face o ședință mai plăcută:

1. Definește-ți rezultatul la care vrei să ajungi.

2. Scrie agenda și subiectele de pe ordinea de zi. Dacă nu ți-ai făcut timp să-ți pregătești agenda de discuții, de ce ai avea pretenția ca ceilalți să fie pregătiți pentru discuții?

3. Concentrează-te la subiect. Asta înseamnă fără laptop, SMS-uri sau vorbit cu colegul de scaun în timpul discuțiilor. Toate acestea fac ședința mai lungă și mai ineficientă.

4. Începe ședința la timp. Chiar dacă nu au ajuns toți. Și termin-o la timp. Chiar dacă nu s-au rezolvat toate subiectele.

Ce părere aveți? Alte sfaturi sau sugestii?

Eu cred că și simțul umorului este esențial pentru succesul unei ședințe de comitet.

Single Post Navigation

3 thoughts on “O ședință de comitet plăcută.

 1. Marinica D, on said:

  Una din putinele atitudini,comportari in adevar,care pot guverna si face orice sedinta placuta,este sa emaneze din tine ca si coordonator,sa fii plin de BUCURIE! Daca se v-a vedea pe tine,pe fatza ta,prin gura ta, BUCURIE,acolo v-a fi timp placut si constructiv,ve-i fi ascultat,ve-i fi acceptat in observatii,…v-a fi special!

 2. ambasadorul on said:

  Frate Marinică,

  Bucuria biblică nu este zidită pe circumstanțe și situații, ci pe Domnul. Și doar atunci te poți bucura chiar dacă la ședință alții nu au fost de acord cu tine 🙂
  Bucurați-vă întotdeauna ÎN DOMNUL! Iarăși zic: Bucurați-vă!

  Mult har!

 3. Marinica D, on said:

  Adrian,
  ma bucur de un mic raspuns de la tine.Ca om al lui Dumnezeu cred ca ai priceput ca scriind bucurie cu litere mari,este vorba de BUCURIA CA ROADA A DUHULUI! Nu este vorba de circumstante si situatii aici,BUCURIA guvernata,emanata prin DUH,este inconfundabila,in Domnul!Versetul care il citezi prin care sa ne bucuram intotdeauna,mi-a fost suport,dar nu l-am scris intentionat.Cred,stiu,imi face bucurie sa anticipez ca vei fi plin de BUCURIE si sedintele voastre vor fi asa! Cu mult drag, M,
  PS. Daca vei fi un barbat curajos si demn,sa-mi scrii cind ai fost bucuros ca unuii nu au fost deacord cu tine,cum ai precizat.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: