Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Cum va fi în cer ( 2 )


Astăzi la Seoul câteva sute de călugări și credincioși budiști s-au rugat pentru cei 1.93 milioane de porci, vaci și alte animale care au fost ucise din cauza febrei aftoase. După ce s-au rugat în templu, Park Young-Hae în vârstă de 74 de ani a scris  pe un banner un mesaj de condoleanțe: „Sper ca animalele ucise să meargă în paradis”. Pe un alt afiș se putea citi următorul mesaj: ” Credem că a fost dureros și că ai plâns mult. Sper că ai mers într-un loc bun și că ești fericit”.
O astfel de manifestație ridică din nou câteva întrebări la care poate merită să încercăm un răspuns:
1. Au animalele suflet? La fel ca și omul, animalele au fost făcute din țărână. În mod remarcabil găsim în Geneza că și animalele „au în ele suflare de viață” ( Gen.1:30 ).
2. De ce a salvat Dumnezeu animalele de la potop? În legământul făcut cu Noe, Dumnezeu cuprinde și animalele. ( Geneza 9:9-17 )
3. De ce scrie Biblia că animalele îl laudă pe Dumnezeu? În Ps.148:10-13 și Apocalipsa 5:13 găsim menționat că animalele sunt chemate să laude pe Dumnezeu.
Ce credeți?
Vor fi și animale pe pământul cel nou pe care Dumnezeu îl pregătește pentru noi?
Anunțuri

Single Post Navigation

One thought on “Cum va fi în cer ( 2 )

  1. Marinica D, on said:

    Am satisfactie in dreptul tau,sa apreciez dezbatere de subiecte”rare” si de ce nu interesante si normale.Habar n-aveam,personal multumesc ca pot sti ceva nou si n-am ajuns sa ma intebe cineva de asta si sa ma numesc Marin tamiie. Asa se echipeaza poporul spre cunostinta,te felicit.Legat de intrebari f bune,am un raspuns personal: au fost creeate sa slujeasca de hrana inclusiv pentru anumite sarcini precise.Cit despre faptul ca vor fi sau nu pe pamintul cel nou,asta-i cred treaba lui Dumnezeu.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: