Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Un copil este ucis la fiecare 32 secunde


Single Post Navigation

3 thoughts on “Un copil este ucis la fiecare 32 secunde

 1. Candva omenirea va plati pentru toate acestea. Copiii acestia nu pot sa se apere fiindca nu au ocazia. Au fost judecati in fata tribunalului, fara legi, fara prelegeri, fara avocati, fara dreptul la cuvant. Au fost ucisi fara mila, nici sa planga nu au stiut, nici sa spua „Au”. Mama si tata nu i-au putut apara.

  Daca am vedea o armata ucigand fara mila copii care alearga pe camp sa-si scape viata s-ar scrie in ziare: „Opinia publica este oripilata”. Acesti copii au fost ucisi fara ca macar sa poata alerga, fara sa poata striga dupa ajutor… armata are echipament in alb si pozeaza in „doctori”.

  Caram inca doctrinele placerii proprii prin distrugerea altora, dupa dictonul „supravietuieste cel mai adaptat”. Un copil neformat inca este privit ca obiectul care sta in calea fericirii multora. Dreptul mamei la fericire? Un copil il rapeste? Observati cat de buna este stimabila si emancipata doamna Evolutie si partidul care-i sta in spate, care a creat-o si o sustine. Cu tupeu, li se cere oamenilor sa trimita sponsorizari, donatii… Si asa, partidul supravietuieste. Cu mana la piept ei saluta plini de entuziasm, in timp ce se fac onoruri militare cu „carne de tun”, iar „covorul rosu” este intins prin zapada alba…

 2. bolosin florin on said:

  – un copil caruia i-au murit parintii se numeste un copil …, orfan, un copil abandonat de propii parinti se numeste …,un copil parasit…, dar cum putem numi un parinte care si-a ucis propiul copil….,

 3. bolosin florin on said:

  Viata copiilor nostrii trebuie aparata, trebuie protejata, trebuie pazita cu sfintenie, orie Avort inseamna crima impotriva umanitatii, orice avort inseamna blasfemie la adresa lui Dumnezeu, o lupta demonica impotriva lui Dumnezeu, si cu darul Vietii pe care El ni-l da. Avortul este un act de violenta impotriva copiiilor nostrii. Avortul este uciderea copilului tau, el are dreptul ca si tine, la Viata si la Dragoste. Asuma-ti responsabilitatea. Apara Viata copilului tau si roagate Domnului, pentru mantuirea lui.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze.
  Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: