Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Azi am avut emoții …


Azi am avut mari emoții.

Lucas a început școala.

Clasa 1.

Un nou capitol pentru toți.

Îmi venea să mă pun cu el în bancă. M-am abținut cu greu 🙂

L-am încredințat în mâna Domnului și am plecat la un alt eveniment.

Elisei a început grădinița. Un alt capitol pentru el.

Deci, azi o zi plină de emoții frumoase. Dar le-am împărțit cu Cora. Am împlinit luna aceasta prin harul Domnului 10 ani de căsnicie.

Domnul să fie lăudat!

Reclame

Single Post Navigation

7 thoughts on “Azi am avut emoții …

 1. Bine ati re-venit! Credeam ca ati inchis „ambasada” … 🙂

 2. oh,.. sa vedeti ce emotii o sa fie cand vor termina scoala ;))
  dar pana atunci… succes bobocilor!

 3. Mulțumesc! Nu am închis-o! „Ambasadorul” a fost doar într-o vacanță 🙂

 4. Îmi imaginez și mă apucă iar emoțiile!!!!
  Mulțumim!

 5. Si eu am dus primul nostru copil la scoala in clasa 1 iar in luna septembrie am sarbatorit 10 ani de casatorie.Mari emotii…Am mai sarbatorit in septembrie si zilele de nastere a doi dintre baietii nostri.O luna minunata.Slava Domnului!!
  Sa fim binecuvantati !!

 6. Sergiu. S on said:

  Scrisoare deschisă către Dl. Jolţa Ilie
  – Comemorăm cu durere în suflet trecerea în nefiinţă a scumpei noastre vecine Rahela Mocan, care s-a stins acum şase ani de zile. Nu rugăm la bunul Dumnezeu să o odihnească acolo unde nu este întristare şi suspin. Vecina noastră a plecat dintre noi, mai bine zis a plecat cu zile dintre noi, datorită fostului ei soţ şi pastor Penticostal Ghiţă Mocan, care a fost un monstru şi a persecutat-o pînă s-a îmbolnăvit şi a murit. Ea a plecat, dar noi ne-am întrebat şi ne întrebăm:
  • Ce fel de om este Penticostalul Ghiţă Mocan ?
  • Cum a putut să îşi terorizeze în aşa mod soţia şi familia ?
  • Cum a putut să îşi terorizeze familia prin indiferenţa faţă de soţia lui iubitoare care l-a făcut om, prin vorbele urîte şi josnice pe care i le adresa, şi prin bătăile crunte pe care i le administra lui Paul fiul lui, iar vecina noastră striga: „Ghiţă nu îl mai bate aşa rău că mă bagi în mormînt înainte de vreme”. Şi din pricina tiraniei Pastorului Penticostal Ghiţă Mocan, îl ducea la vecini ca să nu îl mai bată.
  • Cum a putut ca timp de şase ani să îi găsească tot felul de motive D.nei Elena (mama Rahelei) şi să o împiedice să îşi vadă nepoţii Paul şi Carina pe care i-a crescut cu atîta dragoste ca pe proprii ei copii, în timp ce el umbla pe maidan cu prietena lui Penticostală Lidia Hojda ?
  • Cum a putut să despartă copiii, şi el să plece vagabont în străinătate ? Pe Paul l-a dus la Arad la soacra sorei lui Monica Ursu, iar pe Carina la mama lui Mocan Maria care îngrija de o persoană cu handicap ?!?
  • Cum poate spune că îşi iubeşte copiii, şi declară că sunt adorabili, cînd el a ameninţat-o pe vecina noastră că divorţează de ea dacă face copii cu el ?
  – Fosta noastră vecină Rahela a fost o zînă printre noi. Prin exemplul ei frumos de viaţă, a fost ca o soră pentru noi. Dar acest lucru nu i-a folosit la nimic. Rahela a fost o zînă, dar foţul ei a transformat-o într-o victimă. Cînd vecina noastră îl aducea pe Paul la noi ca să nu mai fie bătut cu bestialitate de Ghiţă, noi o întrebam ce se întîmplă. Ea ne-a răspuns după multe insistenţe şi rugăminţi: „Necuratul a intrat în casa mea prin persoana soţului meu, nu mai există pace, bucurie, prosperitate, şi siguranţă”. Nici un vecin nu l-a văzut cu ochi buni pe Pastorul Penticostal Ghiţă Mocan de cînd s-a mutat pe strada noastră, şi declară că nu este un om curat la suflet. Pastorul Penticostal Ghiţă Mocan, este un om care s-a transformat în bestie, într-un tiran ca şi Hitler care a făcut din familia lui un holocaust.
  – După şase ani de la dispariţia Rahelei, ne întrebăm ce a înţeles vecina noastră din căsătoria cu pocăitul Penticostal şi Pastor Ghiţă Mocan. Ea s-a dus, şi din păcate i-au rămas în urmă două flori frumoase Paul şi Carina, dar păcat că au încăput pe mîinile unui tiran care nu i-a dorit şi nu i-a vrut.
  – Pastorul Ghiţă Mocan, trebuia să fie un exemplu şi un model pentru noi. Dar în loc să fie un model ca şi Mîntuitorul Iisus Hritos, el a fost un tiran, un monstru, un călău, şi o bestie cu chip de om.
  – Domnule pastor Jolţa Ilie; am aflat cu uimire că patorul Ghiţă Mocan este în subordinea dvs. în biserica pe care o administraţi. Am înţeles şi de la dna. Elena (mama Rahelei) că v-a adresta cîteva memorii în care vă cerea ajutorul ca să îşi vadă nepoţii pe care i-a crescut cînd tatăl lor Ghiţă Mocan i-a abandonat. Tot de la dna. Elena am aflat că nu i-aţi răspuns la acele memorii pe care vi le-a adresat.
  – Noi vecinii fostei Rahela Mocan de religie Ortodoxă vă întrebăm următoarele:
  • Ce fel de om sunteţi, şi ce fel de inimă aveţi de aţi putut angaja un astfel de tiran în subordinea dumneavoastră ?
  • Ce caracter aveţi de v-aţi asociat cu acest om cu chip de bestie numit pastor Dr. Ghiţă Mocan ?
  • Care a fost şi este motivul real pentru care l-aţi primit pe Ghiţă Mocan ca şi colaboratorul dv.? Pentru că a-ţi fost foarte supărat pe el cînd s-a căsătorit cu Rahela, şi nu a mai luat pe una din fetele dv. Iar în supărarea dv. nu l-aţi mai sponsorizat fiind student, i-aţi spus că aţi întrerupt orice relaţie de coaborare cu el, iar Rahela împreună cu familia ei l-au ajutat financiar şi moral.
  • Ce suflet aveţi de nu i-aţi răspuns D. nei Elena la memorii, ajutînd-o în acelaşi timp să îşi vadă nepoţii pe care i-a crescut ?
  • Cum puteţi să le spuneţi altora de iubirea bunului Dumnezeu şi de iubirea aproapelui, în timp ce dv. sunteţi un om nedrept şi părtinitor ?
  • Cum puteţi spune că nu mai voi Penticostalii intraţi în raiul bunului Dumnezeu, iar noi Ortodocsi nu intrăm ? Biblia spune că în raiul bunului Dumnezeu, vor intra oamenii drepţi care ascultă de bunul Dumnezeu şi sunt curaţi la suflet.
  – Am dori pe această cale să vă spunem şi să vă reamintim, că şi dv. sunteţi soţ, tată, bunic, şi poate chiar străbunic. Şi dv. aveţi copii, şi nu uitaţi că bunul Dumnezeu face dreptate şi astăzi pedepsind nedreptatea, tirania, minciuna, şi răutatea. Numai un satanist cum este Pastorul Dr. Ghiţă Mocan poate avea un astfel de comportament, şi poate înfăptui asemenea blestemăţii. Numai un om care este necurat la suflet poate avea o atitudine satanistă, încît să dorească moartea propriei soţii, să se bucure de moartea ei, şi să îşi terorizeze proprii copii.
  – Au trecut şase ani de cînd îl toleraţi pe acest om, îl protejaţi, şi considearaţi că nu s-a întîmplat nimic grav în atitudinea lui de formator de opinie. Comportamentul dv. spune foarte multe lucruri despre adevărata identitate pe care o ascundeţi sub masca religiei Penticostale. Faptele dv. şi asocierea cu acest om care are fapte satanice, ne îndreptăţesc să vă spunem Dl. Pastor Penticostal că sunteţi un om fără suflet, fără caracter, fără sentimente umane, fără milă, fără dragoste, fără frică de bunul Dumnezeu, un tiran şi un preot cu fapte sataniste precum subordonatul dv. Ghiţă Mocan.
  – Nu trebuie să uitaţi că aveţi soţie, copii şi nepoţi, iar bunul Dumnezeu care nu este Penticostal, vă va răsplăti faptele satanice săvîrşite împotriva D.nei Elena în copiii sau nepoţii dv. Indiferent de religie, bunul Dumnezeu nu caută la faţa omului, şi pedepseşte faptele satanice şi anticristice.
  – Dl. Pastor Ilie jolţa, care este adevăratul motiv pentru care v-aţi mînjit cu faptele satanice ale pastorului Dr. Ghiţă Mocan de l-aţi acceptat ca slujitor împreună cu dv. şi îl protejaţi în continuare ? Care este substratul acestei poveşti desprinsă din iad, de aţi acceptat să fiţi părtaş faptelor satanice ale patorului Ghiţă Mocan, ca să vă puneţi în pericol soţia, copiii şi nepoţii şi să intaraţi sub pedeapsa Dreptului Judecător Bunul şi Sfîntul Dumnezeu ? Ştiţi cum spune proverbul Romînesc: „Cine se aseamănă se adună”. Aţi ajuns la fel ca şi colaboratorul dv. pe care îl protejaţi: un om cu fapte sataniste anticristice. Aşteptăm judecata bunului Dumnezeu asupra dv. şi a casei dv., pentru că l-aţi protejat şi v-aţi făcut părtaş faptelor sataniste ale Pastorului Dr. Penticostal Ghiţă Mocan. Să auzim numai de bine Dl. Pastor Ilie Jolţa, şi avem speranţa că vă veniţi în fire.

 7. Anonim on said:

  CRED CA ESTE UN ADEVAR

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: