Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Ce fel de credință avem?


Sunt convins că țara asta este plină de oameni care cred că au credință. Dar o credință care nu le este de nici un folos. Sunt câteva lucruri care nu dovedesc că ai o credință veritabilă, reală, mântuitoare.

  • Credința de genul „sunt un om bun„. Unii oameni sunt cinstiți, miloși, onești, drăguți. Au o moralitate evidentă. Sunt buni și sensibili. Aceștia sunt cinstiți cu alții, dar nu și cu Dumnezeu. Au o relație superbă cu vecinii și colegii, dar nu și cu Dumnezeu. Moralitatea exterioară nu înseamnă în mod automat și mântuire.
  • Credința de genul ” știu ce spune „Biblia. Da, poți cunoaște totul despre Dumnezeu dar în același timp să-i întorci spatele.
  • Credința de genul ” eu fac ce face orice creștin„. Fecioarele neînțelepte au așteptat și ele. Au așteptat, au așteptat dar nu au intrat. Arătau ca și celelalte dar le lipsea viața, nașterea din nou.
  • Credința de genul ” cred în Domnul Isus și în …” Consilierii financiari ne învață să nu ne punem toți banii într-un singur loc. Să-i împrăștiem. Așa fac unii și cu credința. Ei cred în Isus, dar mai cred și în reîncarnare sau în anumite fapte bune.
Ce alte feluri de credință ați mai întâlnit? 

Single Post Navigation

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: