Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Schimb de neveste: un „reality show” demonic!


Citind articolul pastorului Cristian Ionescu despre afirmațiile senile ale unor faimoși octogenari, mi-am amintit despre ex faimosul pastorul Ted Haggard. Poate ar avea și el un loc în „palatul luxos departe de lume”.

Haggard și actorul Gary Busey vor face schimb. Nu de mașini sau meserii, nu de case sau hobby-uri, ci de … neveste. Haggard după ce a recunoscut relația lui cu un prostituat și consumul de metamfetamină, în loc să se îmbrace cu sac și cenunșă,  apare din nou într-un show de tip “reality” în care își va împrumuta soția lui Busey iar dânsul va locui cu soția actorului.

În lumea în care trăim se prea poate ca cineva să se întrebe: “ Și ce dacă? Ce-i greșit? Poate este singura ocazie în care celălalt cuplu vor afla despre Domnul Isus?”

Biblia spune că bărbatul este responsabil să poarte de grijă și să-și iubească propria soție. Iar preocuparea soției este să-și iubească, respecte și să se supună propriului soț.

Atunci când un soț își lărgește responsabilitatea dincolo de marginile familiei sale, începe să umble pe un teren minat. Iar acel teren se numește “adulter”.

Adulterul nu este obligatoriu fizic (cel puțin nu în fază incipientă). El poate fi și la nivelul gândurilor și a privirilor.

Schimbul de neveste este încă o modalitate a diavolului de a perverti în mod agresiv și brutal valoarea frumoasă și biblică a familiei și căsniciei.

Nimeni nu trebuie să aibe privilegiul, dreptul și responsabilitatea de a purta de grijă soție sale, de a o iubi, proteja și conduce, decât soțul ei. Și asta este o datorie de viață și nu se împrumută nici măcar pentru un un “reality show”.

Ce s-ar întâmpla cu noi, Biserica, dacă și Mirele nostru ne-ar “împrumuta” pentru măcar o zi, “Celuilalt”?

Aștept gândurile voastre față de acest subiect!

Reclame

Single Post Navigation

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: