Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

În visteria Ta


În visteria Ta sunt bogății,
Dar, Doamne, ce săraci suntem.
În visteria Ta este putere,
Dar, noi, ce slăbănogi suntem.

În visteria Ta e-nțelepciune,
Dar noi doar bâjbâim în ignoranță.
În visteria Ta este trezire,
Dar milioane sunt făr de speranță.

În visteria Ta e libertate,
Dar ce încătușați sunt fiii Tăi.
În visteria Ta e slavă,
Dar ea nu strălucește peste noi.

În visteria Ta e dragoste,
Dar vai, ce reci sunt fiii Tăi.
În visteria Ta este compasiune –
Atunci, de ce, Mântuitorul meu, oh, vai, de ce
Sunt fiii Tăi așa de-nțeleniți
Și ochii noștri un așa deșert uscat?

– L.R.

Single Post Navigation

3 thoughts on “În visteria Ta

 1. Brainerd on said:

  Vremuri grele, nu? Din pacate, fratele Ravenhill are dreptate. Este o bucurie sa poti sa te evaluezi in crestinismul personal datorita scrierilor unor astfel de oameni. Daca nu ar fi existat scrierile unor slujitori ca si Ravenhill, as fi fost cu mult mai stins, mai fara vlaga, fara pasiune, mai ales daca tot ce as fi avut ar fi fost doar modelul si marturia crestinilor si a slujitorilor de astazi. Cuvantul Domnului este fara indoiala suficient, dar sunt anumite conditii ptr a te putea hrani destul si sanatos din El. Cei firesti, cei compromisi, cei superficiali, nu se vor putea apropia niciodata cu adevarat de Dumnezeu. Ptr foarte multi crestini moderni, Ravenhill este(sau, a fost) un ghimpe.

 2. Brainerd,

  ai dreptate.
  Fratele Ravenhill și pentru mine este o sursă de inspirație și motivație.
  Să ajute Domnul să fim noi creștinii autentici ai zilelelor pe care le trăim.

  Mult har!

 3. viorel chis on said:

  Noi stim cu totii ca in visteria Tatalui ceresc sint daruri bune si Domnul Isus Hristos ne-a deschis si noua calea spre ele (Efeseni capitolul 2 cu 11la 18)Dar sa nu ajungem ca poporul Israel ;orbi si cu inima impetrita si in loc sa gasim drumul spre Imparatia divina sa-l gasim pe celalat fiinca unul este ingust ,plin de incercari ,pe chind celalat este lat si plin de placeri si foarte confortabil !Cu interese pentru viata fireasca si prea putin pentru lucrurile duhovnicesti care de fapt schimba personalitatea umana facuta” dupa chipul lui Dumnezeu, de o neprihanire si sfintenie pe care o da adevarul. „Si ap.Pavel in epistola sa,scrie;”25. De aceea, lasati-va de minciuna: „Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul”, pentru ca suntem madulare unii altora.
  26. „Maniati-va, si nu pacatuiti.” Sa n-apuna soarele peste mania voastra
  27. si sa nu dati prilej diavolului. 28. Cine fura sa nu mai fure; ci mai degraba sa lucreze cu mainile lui la ceva bun, ca sa aiba ce sa dea celui lipsit. 29. Niciun cuvant stricat sa nu va iasa din gura; ci unul bun, pentru zidire, dupa cum e nevoie, ca sa dea har celor ce-l aud. 30. Sa nu intristati pe Duhul Sfant al lui Dumnezeu, prin care ati fost pecetluiti pentru ziua rascumpararii. 31. Orice amaraciune, orice iuteala, orice manie, orice strigare, orice clevetire si orice fel de rautate sa piara din mijlocul vostru. 32. Dimpotriva, fiti buni unii cu altii, milosi si iertati-va unul pe altul, cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi in Hristos. ”
  Mesajul este aproape de peste 2 mii de ani si neschimbat in valoare si putere !Si totusi ce vedem ca se intimpla ?Ajunge sa fie inteles si;
  ” Atunci, de ce, Mântuitorul meu, oh, vai, de ce
  Sunt fiii Tăi așa de-nțeleniți
  Și ochii noștri un așa deșert uscat? ”
  Sa nu credem ca este asa si sa nu ne autoamagim ,fiinca „fii adevarati ai Tatalui Ceresc si slujitorii Domnului Isus Hristos au ajuns sa fie scrisi sus in ceruri si noi sintem invitati sa privim si sa ne indreptam spre ei;Everei capitolul 12 cu 1 la 29 .

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: