Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Vă doresc un Crăciun cu Isus!


Doresc tuturor cititorilor și privitorilor acestui blog un Crăciun fericit, liniștit, modest, plin de bucuria și pacea de sus.

Vă doresc un Crăciun cu … Isus!

Sărbători pline de har!

Single Post Navigation

2 thoughts on “Vă doresc un Crăciun cu Isus!

 1. cornelia on said:

  “A venit la ai Sai “
  Ioan 1 :11

  “ Toate sperantele si visele noastre dupa nemurire, toate inchipuirile noastre tandre cu privire la o viata viitoare se rezuma in aceste cuvinte simple consemnate de Biblie: A venit!…Venirea lui Isus Hristos in aceasta lume este un adevar mai profund decat toata filosofia, caci toti marii ganditori ai lumii laolalta nu ar fi putut produce ceva care sa se poata apropia, nici macar de departe, de minunea si profunzimea dezvaluite in mesajul acestor cuvinte “A venit”!
  Cuvintele acestea sunt mai intelepte decat toata stiinta. Intelese in contextul lor spiritual inalt, ele sunt mai frumoase decat toata arta, mai elocvente decat toata oratoria, mai lirice si mai emotionante decat toata muzica-pentru ca ele ne spun ca intreaga omenire, care zacea in intuneric, a fost vizitata de Lumina Lumii.
  …”A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit”…El a venit la lucrurile Lui, la lumea Sa proprie, acasa la El. O traducere spune astfel: ”A venit acasa la El”, dar “oamenii din lumea Sa proprie nu L-au primit…Isus Hristos, Cuvantul cel vesnic, a facut aceasta lume. El a creat pana si atomii din care a fost facuta Maria; atomii din care propriul Lui trup a fost facut. El a facut paiele din ieslea pe care a fost asezat ca nou-nascut…Luand un trup umil, El era inca Creatorul …tuturor animalelor de acolo. Cu adevarat, El facuse oraselul acela si tot ce era. El facuse si steaua care s-a oprit deasupra scenei aceleia in noaptea aceea..
  Acesta era Cel Vesnic. El venise in propria Sa lume. Desi noi vorbim adesea despre faptul ca El este oaspetele nostru aici, nu Isus Hristos este oaspetele! ..El nu este oaspetele aici-El este gazda!
  Noi suntem oaspetii si ne aflam aici prin ingaduinta. E timpul sa incetam sa-L aparam pe Domnul Isus Hristos si sa incepem sa cautam aparare pentru noi insine!…Da, El a venit la implinirea vremii, iar lumea Sa, lumea naturii, L-a primit . Dar oamenii Sai nu L-au primit!
  …Aceeasi situatie este peste tot in jurul nostru astazi. Milioane de barbati si femei care au o intelegere a revelatiei lui Dumnezeu in Isus Hristos, care au in spate multi ani de lumina spirituala si de invatatura biblica, inca nu sunt gata sa-L primeasca si sa se dedice Lui …Ei ezita si amana deoarece stiu ca Dumnezeu le cere abdicarea de la propriile interese si de la propriile lor imparatii mici si egoiste… Ei nu vor sa primeasca toata curatia interioara inclusa in consacrarea deplina fata de Hristos….Iertare, curatie si puritate!
  …Aceasta este tragedia omenirii, fratii mei! Noi L-am respins din inimile noastre, fiindca vrem neaparat sa facem ce vrem noi …Omul mic, pacatos, egoist Il respinge pe Fiul lui Dumnezeu. In timp ce continua sa enumere lucrurile pe care si le doreste si pe care le vrea, Fiul lui Dumnezeu sta afara.
  …”A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit”…Fratii mei, repet: aceasta este marea tragedie a omenirii!”

  A.W. Tozer

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: