Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Românii au talent


Nu am avut curiozitatea să urmăresc „incendiarul” concurs ” Românii au talent„. Am aflat astăzi că s-a desemnat deja marele talent al românilor. Înțeleg că la primul sezon marele talent românesc a fost un hip-hop-er iar la al doilea sezon un mentalist.

Românii au fost de-a dreptul fascinați de dansul robotic, de rezolvarea cubului Rubik, de cântatul la vioară cu limba, de dansul la bară, de fetița capabilă să spună orice frază în oglindă.

Dar … toate aceste „talente” nu au fost suficiente pentru cei 120.000 de euro puși la bătaie.

Câștigătorul însă a fost un … mincinos profesionist. Cristian Gog a luat marele premiu pentru că are talent să mintă frumos. Face spectacol din minciuni. Și acesta se pare că este un mare talent al zilelor noastre. Să fie talentul reprezentativ al românilor? Nu vreau să cred asta. Dar Cristian Gog ar trebui să împărtă premiul cu mulți alți românași. Români care mint frumos. Iar minciuna lor este aplaudată și premiată. Să spui adevărul astăzi nu-i o idee strălucită. Ești rejectat scurt și fără replică. Poporul vrea divertisment și diversitate. Adevărul este unul singur. Este același! Minciuna însă o poți prezenta în ce forme și culori te lasă propria imaginația. Și asta o face fascinantă.

Minciuna este de la diavolul. Diavolul este expert în iluzii. Un imitator desăvârșit. Un profi în arta manipulăriilor și a sugestiilor. Este extrem de dibaci în distragerea atenției și a realităților duble. El este mare câștigător al zilelor noastre.

Show-ul iluziilor și a minciunlor va continua să uimească privitorii ahtiați după senzațional.  Cortina se va ridica din nou și va veni un alt Concurent care își va devansa clar adversarii.

Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne și puteri mincinoase și cu toate amăgirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiți. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire ca să creadă o minciună, pentru ca toți cei ce n-au crezut adevărul, cu au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiți. ( 2 Tes.2:9-12 )

Nu vă înscrieți la „Lumea are talent”! Nu veți câștiga niciodată cu Adevărul!

Ce părere aveți despre „talentele” românilor? 

Single Post Navigation

One thought on “Românii au talent

  1. Marinica D, on said:

    Ce a „aratat” acest individ ca poate,este revoltator
    Ma refer la juriu si la oameni.Am citit acum,a doua zi de la concurs si un ziar a aratat video „duplicitatea” pe viu,adica, falsitatea lui. Acesta este talent,domnilor din juriu??N-a trebuit decit o zi si a fost dat pe fatza excrocheria.Dar,daca asta am ales sa votam in public,sa „punctam” in juriu,..peste toate valorile si talentele cu adevarat reale din poporul nostru,,..inseamna ca ne meritam soarta.Adevarul si valoarea,sunt vizibil acceptate de minciuna,de falss si rusiine.
    Pai,daca tot vorbim de fals si inversare de valori,..dupa cum au aratat acei reporteri si au documentat la milimetru situatia,ce ma impiedica sa cred ca „juriul” a facut pact cu el la impartirea prazii?? Daca asta-i promovarea, n-o s-avem in veci schimbarea!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: