Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Ce facem cu homosexualii „credincioși”?


Președintele Obama a dat un ton foarte clar și puternic. El este de acord cu căsătoriile între homosexuali. Cu siguranță că acest semnal va fi preluat în viitorul apropiat și de ai noștri.

Mă întreb însă cu mari frisoane pe șira spinării dacă suntem gata să ținem piept acestor bătălii spirituale. Sunt pastorii români pregătiți pentru a lua poziție în fața acestui tsunami spiritual?

Dacă legea țării va spune că este ilegal să nu accepți ca și membru în biserică un homosexual? Îl primim?

Dacă legea ne va obliga să oficiem căsătorii între homosexuali sau lesbiene. Îi cununăm?

Dacă un homosexual declarat ne spune că iubește pe Dumnezeu din toată inima și vrea să se boteze. Îl botezăm?

Sunt pesimist.

Mi-e teamă că nu ne-am exersat mușchii spirituali cu provocari mult mai mici. Și ne va fi imposibil să rezistăm în confruntările grele viitoare.

Am acceptat atât de ușor membrii care nu erau născuți din nou. De ce să nu-i primim și pe homo? Am oficiat cununii între tineri care au trăit în păcat și nici în ziua nunții nu s-au pocăit. De ce nu i-am cununa și pe ei? Am botezat fără nici o evidență a pocăinței. De ce nu am boteza un homosexual „credincios”?

Poate deja ne gândim: și care-i problema? Ce rău e să-i primim? Decât afată mai bine cu noi!

Este o amăgire. Dacă căsătorești doi bărbați, de ce nu căsătorești și trei bărbați? Dar pe un bărbat și câinele lui? Exagerez?  Asta nu se va întâmpla niciodată! Serios? Acum 10 ani în urmă exact asta se spunea despre căsătoriile de același sex.

Care trebuie să fie răspunsul evanghelicilor față de agenda homosexuală? 

Single Post Navigation

7 thoughts on “Ce facem cu homosexualii „credincioși”?

 1. Bogdi on said:

  Nu. Oricare ar fi pretul.

 2. Bogdi,

  adevărul nu trebuie compromis cu nici un preț. Dar trebuie administrat cu compasiune.

 3. Da, mila pentru pacatosi si …SCARBA pentru pacat ! Homosexualitatea este o SFIDARE nerusinata la adresa ORDINII lui Dumnezeu. In perioada veche , in Israel, un imparat era bun ( in acceptiunea lui Dumnezeu ) daca indeparta inaltimile idolatre si alunga sodomitii din tara.

 4. Otniela,

  comentariul tău este homofobic. Asta din perspectiva culturii în care trăim.
  Cultura este bombardată cu mesaje și imagini care au scopul de a portretiza homosexualitatea ca fiind un stil de viață normal. Temele homo-erotice sunt atât de des întâlnite încât oamenii în mod virtual și-au pierdut capacitatea de a fi șocați.
  Personaje homosexuale apar și în programele pentru copii.
  Din persoectiva cerului, homosexualitatea este o spurcăciune! Un cuvânt greu, dar biblic.

  Mult har!

 5. Aurel Mihet on said:

  Trist ca un presedinte care se declara crestin,poate sa incalce in mod nepermis Cuvintul lui DUMNEZEU Lev.20.13; Rom.1.26-32.etc.etc. In ce priveste legatura cu homosexuali ca si in alte cazuri ei trebuie sa se pocaiasca de acele pacate si sa nu mai faca asa ceva Isaia 55.7,Sa se lase cel rau de calea lui…Faptele Ap.3.19 .Pocaiti-va dar si intoarceti-va la Dumnezeu…Indiferend ce lege va veni in legatura cu aceste practici noi nu vom lasa pacatul sa intre in Biserica lui Hristos.Biserica Lui trebuie sa fie slavita,fara pata,fara sbircitura sau altceva de felul acesta,ci sfinta si fara prihana Efes.5.27.Cu Dumnezeu vom fi mai mult de cit biruitori.

 6. Aurel Mihet,

  bine ati venit in „ambasada” si sper sa va fie de folos 🙂

  Cuvântul lui Dumnezeu este „revizuit” tot mai mult astăzi.
  Ce faceți dacă o biserică locală din care faceți parte decide în majoritate să accepte „cu dragoste” în rândurile lor homosexuali?

 7. Aurel Mihet on said:

  Fiecare Pastor are datoria sfinta de-a lamiri in cadrul Biserici problema PACAT si ca toti cei ce vor sa devina membri in Bis. lui Hristos trebuie sa indeplineasca cuvintele Ap.Pavel scrise la Tit 2.11,12…sa o rupem cu paginatatea si cu poftele lumesti…Nimeni nu poate fi membru in Bis. lui Hristos daca nu este nascut din NOU.Biserica celor intii nascuti Evrei 12.23 Prin urmare homosexualitatea e un pacat la fel de grav ca si altele care sint puse in lista de pacate din1 Cor.6.9,10, ca si curvari,preacurvari,malahi,sodomiti…nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.Daca un Pastor sau o biserica va primi ca si membri in Biserica pe uni dintre acei care nu sint pocaiti si traesc in pacat se fac vinovati de incalcarea Cuvintului lui DUMNEZEU si chear daca ii va primi ca membri in Bis.ei nu vor putea sa intre in CER Apoc.21.27 Nimic intinat nu va putea intra in EA….Indemnul SCRIPTURI este;Isaia 55.7 Sa se lase cel rau de calea lui…Faptele Ap. 3.19 Pocaiti-va si ntoarceti-va la DUMNEZEU…Dumnezeu iubeste pacatosi dar nu sa-i tina in starea de pacat ci sa-i elibereze Ezec.33 11 Ii iubim si noi,dar dorin intoarcerea lor la Dumnezeu si apoi sa devina membri sinatosi in Bis.LUI. DOAMNE AJUTA.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: