Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Dacă eram în locul lui …


Ce șansă a avut Solomon!

Dacă aș fi fost în locul lui, ce aș fi cerut? El a cerut înțelepciune! Asta nu înseamnă informații! Nici filozofie! Este vorba despre priceperea scopului ultim al vieții. Acea pricepere despre noi înșine și a lumii din jurul nostru. Este misterul a cum rezolvăm tensiunile dintre noi. Este secretul care ne spune ce să facem cu vinovăția și temerile dinlăuntrul nostru. Este acea pricepere de a clădi căsnicii frumoase și trainice. De a ne respecta părinții și a ne iubi și crește copiii. Această înțelepciune conține adevăruri vitale despre Dumnezeu, omenire și locul nostru în univers.

 1. Înțelepciunea lui Dumnezeu este eternă. Nu-i doar un trend. Nu-i un curent de gândire care se-ndreaptă spre apusul lui. Acum 20 de ani de zile în urmă psihologia spunea că divorțul nu-i afectează pe copii. Acum studiile s-au schimbat. Dumnezeu nu și-a schimbat însă părerea despre divorț.
 2. Înțelepciunea lui Dumnezeu este imposibil de înțeles printr-un proces natural. Nici o filozofie în afara revelației creștine nu poate pătrunde semnificația acestei înțelepciuni. Nu o putem învăța la facultate. Dacă nu ne supunem Scripturii, nu putem pricepe nimic din înțelepciunea lui Dumnezeu.
 3. Înțelepciunea lui Dumnezeu duce la glorificarea noastră. Am fost creați să fim plini de frumusețea Domnului Isus. Slăvirea noastră înseamnă să fim făcuți asemenea Domnului Isus. Să fie dus la capăt rpocesul sfințirii noastre. Înțelepciunea lui Dumnezeu duce la îndeplinire planul de a ne face ceea ce a intenționat pentru noi să fim.

Ce ai cere dacă ai avea șansa lui Solomon? 

Single Post Navigation

2 thoughts on “Dacă eram în locul lui …

 1. carmen on said:

  Mie imi place sa afirm ca logica noastra nu se potriveste cu logica lui Dumnezeu. Intelepciunea mea nu e si cea a lui Dumnezeu. Trebuie sa ma repliez prin credinta cu mintea si inima invataturii lui Dumnezeu si mai apoi pot intelege din logica Lui. Deabia apoi pot intelege un verset ca si Romani 8:28

 2. Carmen,

  așa este! Numai o persoană duhovnicească poate înțelege lucrurile spirituale.

  Mult har să ai în tot ce faci!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: