Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Gătesc ca la MasterChef :)


Aseară l-am întrebat pe Lucas, ce ar alege să gătească pentru MasterChef?

Vă dau răspunsul lui mai târziu 🙂

 

Dar voi?

Care este mâncarea pe care o gătiți cel mai bine și gustos?

Single Post Navigation

10 thoughts on “Gătesc ca la MasterChef :)

  1. Eu aș ataca niște cartofi cu smântână și mărar 🙂

  2. V-am promis că vă spun ce ar fi făcut Lucas la MasterChef: pâine unsă cu unt și sare!
    Bravo Lucas! Ai fi fost unicat 🙂

  3. Ce parere ai despre paine unsa cu untura si cu ceapa?

  4. Sergiu,

    Observ ca faci competitia sa fie foarte stransa:-)
    Dar, de la tine asteptam ceva mai „creativ”.

    🙂

    Spor in slujire si te mai astept!

  5. Problema e ca eu nu le prea am cu „MasterChef”. Eu sunt doar „beneficiarul”, de aceea lipseste creativitatea. Daca ar fi dupa mine, m-as multumi „non-stop” cu mamaliga cu branza(din aia framantata) si smantana. :))

  6. Preferatele mele sunt „italiencele”: pizza margherita (exista si alt fel de pizza?), paste boognese ai ai quattro formagi, lasagna si risotto.

  7. akka,

    cu quattro formagi m-ai „lovit” definitiv.
    Bravo, Chef!

  8. mitica on said:

    abia astept sa vina sfarsitul lui Iulie,
    sa merg in gradina, sa aduc cateva rosii coapte ,
    castraveti ardei si ceapa,
    sa le tai marunt ,
    sa pun un pic desare si ulei.
    O felie de paine cu untura la o farfurie cat incape cu salata facuta din cele enumerate mai sus.
    De ce doar in Iulie?
    [entru ca aste de azi nuau acelasi gust. am rabdare si pot consuma la 2 zile o astfel de portie pana la sf lui Septembrie

  9. Frate Mitică,

    citind despre planurile lunii iulie, mi s-a făcut gura apă.
    De muuuult nu am mai mâncat pâine cu untură.
    Untura folosită este de casă sau de cumpărat?

  10. mitica on said:

    o prepar eu
    [acum s-au dus vremurile cand era nevoie sa crestem noi porcii ptr. familie]- .
    Se alege de la macelarie acea parte din slanina de pe burta si se prajeste in cratita de tuci la foc mic pana se rumenesc jumarile fara sa fie arse…
    Se obtine o untura alba si cu gust buuuun.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: