Problema e ca eu nu le prea am cu „MasterChef”. Eu sunt doar „beneficiarul”, de aceea lipseste creativitatea. Daca ar fi dupa mine, m-as multumi „non-stop” cu mamaliga cu branza(din aia framantata) si smantana. :))
cu quattro formagi m-ai „lovit” definitiv.
Bravo, Chef!
mitica on said:
abia astept sa vina sfarsitul lui Iulie,
sa merg in gradina, sa aduc cateva rosii coapte ,
castraveti ardei si ceapa,
sa le tai marunt ,
sa pun un pic desare si ulei.
O felie de paine cu untura la o farfurie cat incape cu salata facuta din cele enumerate mai sus.
De ce doar in Iulie?
[entru ca aste de azi nuau acelasi gust. am rabdare si pot consuma la 2 zile o astfel de portie pana la sf lui Septembrie
citind despre planurile lunii iulie, mi s-a făcut gura apă.
De muuuult nu am mai mâncat pâine cu untură.
Untura folosită este de casă sau de cumpărat?
mitica on said:
o prepar eu
[acum s-au dus vremurile cand era nevoie sa crestem noi porcii ptr. familie]- .
Se alege de la macelarie acea parte din slanina de pe burta si se prajeste in cratita de tuci la foc mic pana se rumenesc jumarile fara sa fie arse…
Se obtine o untura alba si cu gust buuuun.
Eu aș ataca niște cartofi cu smântână și mărar 🙂
V-am promis că vă spun ce ar fi făcut Lucas la MasterChef: pâine unsă cu unt și sare!
Bravo Lucas! Ai fi fost unicat 🙂
Ce parere ai despre paine unsa cu untura si cu ceapa?
Sergiu,
Observ ca faci competitia sa fie foarte stransa:-)
Dar, de la tine asteptam ceva mai „creativ”.
🙂
Spor in slujire si te mai astept!
Problema e ca eu nu le prea am cu „MasterChef”. Eu sunt doar „beneficiarul”, de aceea lipseste creativitatea. Daca ar fi dupa mine, m-as multumi „non-stop” cu mamaliga cu branza(din aia framantata) si smantana. :))
Preferatele mele sunt „italiencele”: pizza margherita (exista si alt fel de pizza?), paste boognese ai ai quattro formagi, lasagna si risotto.
akka,
cu quattro formagi m-ai „lovit” definitiv.
Bravo, Chef!
abia astept sa vina sfarsitul lui Iulie,
sa merg in gradina, sa aduc cateva rosii coapte ,
castraveti ardei si ceapa,
sa le tai marunt ,
sa pun un pic desare si ulei.
O felie de paine cu untura la o farfurie cat incape cu salata facuta din cele enumerate mai sus.
De ce doar in Iulie?
[entru ca aste de azi nuau acelasi gust. am rabdare si pot consuma la 2 zile o astfel de portie pana la sf lui Septembrie
Frate Mitică,
citind despre planurile lunii iulie, mi s-a făcut gura apă.
De muuuult nu am mai mâncat pâine cu untură.
Untura folosită este de casă sau de cumpărat?
o prepar eu
[acum s-au dus vremurile cand era nevoie sa crestem noi porcii ptr. familie]- .
Se alege de la macelarie acea parte din slanina de pe burta si se prajeste in cratita de tuci la foc mic pana se rumenesc jumarile fara sa fie arse…
Se obtine o untura alba si cu gust buuuun.