Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Domnule Adrian Năstase, să nu-ți faci nici un rău!


Asta ar fi strigat apostolul Pavel dacă ar fi fost în fața domnului Adrian Năstase în ultimele zile. Dar, din nefericire, nu a fost nimeni lângă el cu un astfel de mesaj. Nu comentez gestul făcut de Adrian Năstase. Nu sunt de acord cu suicidul în nici o circumstanță.

Mă întreb însă naiv unde sunt toți pocăiții care au intrat de bună voie în „închisoarea” politicii românești? Oare l-a sunat careva pe domnul acesta tulburat să-i spună doar atât: „Domnule Adrian, suntem cu toții aici și ne rugăm pentru d-voastră?”

A fost?

Îi vedem pe frații noștri dând mâna cu conducătorii țării pe afișe cât blocul. Dar, câți dintre „temniceri” după astfel de întâlniri ajung să întrebe: „domnilor, ce trebuie să fac ca să fiu mântuit?”

Unde ne sunt creștinii politicieni care să strige cu glas tare: „să nu-ți faci nici un rău, căci toți suntem aici”?

Poate au strigat … și totuși temnicerii nu au auzit!

Poate!

Single Post Navigation

7 thoughts on “Domnule Adrian Năstase, să nu-ți faci nici un rău!

 1. Religia nu este un subiect placut pentru politicieni decat atunci cand e vorba sa atraga simpatizanti sau finante pentru gruparea /partidul care il deserveste. Daca o sa urmaresti in istorie, o sa vezi ca toti cei care au fost in politica si au incercat sa bage si pe pocaiti / crestini in aceiasi oala, nu au facut nimic altceva decat sa manipuleze intr-un fel sau altul. Intr-un final au ajuns cu totii de „vai si amar” si de rasul lumii. Unii chiar nu stiu sa faca diferenta intre religie, credinta si politica si adevar.

 2. Compasiunea , mila pentru sufletele pierdute face parte din Roada Duhului Sfant.
  Noi nu suntem ai lumii , noi am fost castigati cu un Pret si trebuie sa fim ca Domnul si Mantuitorul nostru. Amin !

 3. Cred ca in primul rind, trebuie sa strige omul din noi( sinceritatea, onestitatea ,adevarul,dreptatea), ca atunci cind rivnim la averi materiale adunate fara sudoare sa ne mustre constiinta si sa renuntam . Sa nu asteptam de la altii sa ne indrepte calea , ci sa cerem lumina de la Domnul si intelepciune ,dar mai ales vointa ca sa calcam pe urma pasilor LUI

 4. Asa este. De multe ori dam vina pe altii pentru falimentele noastre,cand noi suntem responsabili pentru felul cum umblam pe calea credintei.

 5. Da , si sa nu uitam ca suntem chemati sa ne rugam pentru cei inaltati in dregatorii;

 6. Mihaela, nu-i asa ca parca ne este mai usor sa-i criticam decat sa ne rugam. Oare de ce?

 7. francois bonaparte on said:

  il cred pe nastase ca unul dintre cei mai inteligenţi oameni. Am auzit ca a preferat moartea decât o condamnare suspecta! asa actionează numai oamenii cu calitati.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: