Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Slujesc în biserica …


Prin harul și mila Domnului ieri am fost ales pastor al Bisericii Creștine Baptiste „Maranata” Hunedoara.

Sunt mulțumitor Domnului pentru călăuzirea Lui.

Mulțumesc mult fraților, surorilor, tinerilor de la Maranata pentru dragostea cu care ne-au primit alături de ei. Sunt onorat să am ocazia să-L slujesc pe Domnul împreună cu acești credincioși minunați!

Domnul să ne dea har!

Mulțumesc și celor care nu sunt din Hunedoara și totuși s-au rugat și bucurat pentru noi!

Single Post Navigation

18 thoughts on “Slujesc în biserica …

 1. mihaiszava on said:

  Pace fr.Adi,  momentan sunt cu sotia mea,in Belgia ,pentru o vreme, ne bucuram pentru  ca ai ajuns pastor al BBMaranatha Hd, noi ne-am rugat f mult pt un pastor care sa-l trimita Dumnezeu si care sa faca voia Tatalui Ceresc ,nu a electorilor…   Ati dorim ca Maretul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu multa intelepcine,rabdare si sa faci voia Tatalui Ceresc !

   citind despre experienta pe care ai avut-o cu predica ,m-am bucurat foarte mult ca ai luat din plin voia Tatalui si te-ai pus la dispozitia Duhului Sfant – predicand subiectul pe care nu l-ai pregatit in prealabil, ci cel citit de prietenul tau, ceea ce mi-a confirmat ca Domnul te-a pregatit si anii petrecuti cu studiile tale la Hateg ati  vor  folosi atunci cand Duhul Sfant te va provoca sa-ti  schimbi predica instantaneu..,sunt convins ca ai avut un sentiment ciudat care nu se poate explica in vorbe,dar care ti-a dezvaluit o alta fateta a Duhului Sfant,    Te salut cu multa dragoste frateasca si inca o data – ma bucur ca ai fost ales pastor, dar mai presus ma bucur ca ai ajuns sa ai o mai mare relatie cu Duhul Sfant, succes!

  ________________________________ De la: Ambasadorul Către: mihai_szava@yahoo.com Trimis: Luni, 5 Noiembrie 2012 10:26:08 Subiect: [Articol nou] Slujesc în biserica …

  WordPress.com ambasadorul posted: „Prin harul și mila Domnului ieri am fost ales pastor al Bisericii Creștine Baptiste „Maranata” Hunedoara. Sunt mulțumitor Domnului pentru călăuzirea Lui. Mulțumesc mult fraților, surorilor, tinerilor de la Maranata pentru dragostea cu care ne”

 2. Frate Mihai, multumesc pentru cuvintele incurajatoare. Domnul sa va calauzeasca in toata voia Lui. Abia astept sa va cunosc.

 3. Purtătorule-al luminii

  Purtătorule-al luminii
  care-ai fost trimis din cer ,
  ca să scoţi din întuneric
  calea celor care pier,
  ’nalţă tot mai sus făclia
  care ţi s-a dat s-o duci
  ca să vadă toţi ’nainte
  calea luminoasei Cruci.
  Fii lumină spre viaţă
  celor ce-ţi urmează-n veci ,
  chiar de-ar fi numa-ntuneric
  pentru tine pe-unde treci —
  luptă-te să-mprăştii vălul
  de-ntunerec tot mai des
  şi-ai să vezi cum după tine
  tot mai mulţi din beznă ies.
  Nu te teme, mergi ’nainte
  cât ar fi de-ntunecos ,
  pilda ta în mulţi trezi-va
  dorul ’nalt după Cristos.
  Când vei fi ajuns la ţintă
  cu toţi cei ce i-ai condus ,
  cu iubirea tuturora
  te va-mbrăţişa Isus.

  T. Dorz
  Frate Adi, Cora, Dumnezeu sa va binecuvinteze cu mult rod in lucrarea bisericii din Hunedoara , concomitent cu rodirea vietii Lui in omul ascuns al inimii voastre! Cu dragoste, bucurie si…tristete pentru pastorul pierdut !

 4. Florin si Gabi on said:

  „Dacă cineva poate să ajute oamenii să-şi dea şi mai mult seama de vrednicia şi măreţia lui Cristos, aşa încât ei să-L iubească şi mai mult şi să-I slujească şi mai bine, atunci o astfel de persoană nu a trăit în zadar.” T. Austin-Sparks

  Va suntem alaturi cu dragoste, va dorim din toata inima si ne rugam pentru acest har in slujirea de la Hunedoara!

 5. Cristina on said:

  Multe binecuvintari! Domnul sa va pazeasca pasii in tot ce faceti!

 6. Sora Neli, va multumesc pentru inima d.voastra slujitoare si plina de dragoste. Va stim aproape de noi si asta ne aduce multa incurajare in slujirea noastra. Va multumim si Domnul sa va pastreze si in continuare in pacea si harul Sau.

 7. Frate Florin si sora Gabi,

  Pretuim nespus dragostea d.voastra fata de noi si lucrarea Domnului. Multumim pentru rugaciuni si abia asteptam sa ne revedem …. si la Hunedoara.

 8. Cristina,

  Multumesc . Multa sanatate va doresc si prezenta Domnului la fiecare pas facut.

 9. Domnul sa fie cu tine,imparte drept Cuvantul Adevarului,fii plin de mila si nu uita,pleaca-ti urechea sa le auzi plangerile inimi lor,plangeri care apoi sa fie adusa inainte Domnului pentru rezolvare.Un Cuvant proaspat de fiecare data ,un zambet si o imbratisare in Dragoste.
  Ramane-ti sub calauzirea Domnului,iar eu voi continua sa ma rog pentru tine si familia ta.GBY

 10. Mulțumesc.
  Multă sănătate și binecuvântare!

 11. Am primit cu multa bucurie vestea alegerii tale la Maranata! Este un raspuns la rugaciunile noastre care nu au vizat un loc anume ci am cerut doar ca Domnul sa te trimita acolo unde integritatea si principialitatea in slujire sa fie pretuite asa cum se cuvine! Nadajduim ca slujirea de la Maranata sa fie una de durata si binecuvantata! Domnul sa fie cu tine, Cora si cu cei doi kinderi! Ramai aproape de Domnul in continuare si asteapta cu rabdare sa-i vezi implinita voia in vietile voastre!

  Doi prieteni.

 12. Un gand bun si o rugaciune pentru tine si familia ta, drag coleg de … suferinta. Sa mearga Domnul inaintea ta si cei ai Lui din Maranata HD pe urmele pasilor tai. E minunat sa te stii in voia Lui!

 13. Prețuim foarte mult prietenia voastră.
  Mulțumim pentru rugăciuni și încurajări.

  Ceilalți doi prieteni!

 14. Beni,

  m-am gândit și la tine zilele trecute și am înălțat o rugăciune pentru tine, familia ta și slujirea ta. Domnul să te țină în harul Lui.
  Mulțumesc pentru încurajare.

 15. Mirela Crisan on said:

  Domnul sa te binecuvinteze cu mult har in vestirea Cuvantului si pe mai departe .
  Coloseni 3:15
  ,,Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca”

 16. Mulțumesc, sora Mirela.

  Abia aștept veștile bune și de la d-voastră.

  Mult har!

 17. Ne bucuram foarte mult pentru ca Domnul a randuit sa ramaneti aproape de Hateg( si de noi) si avem convingerea ca si la Hunedoara veti sluji la fel de sarguincios si cu aceeasi daruire ca si aici…

 18. Mulțumim Alina!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: