Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Sfârşitul lumii în 2012


Antena 2 a făcut o emisiune cu titlul: „Ce ne aduce anul 2012? Va fi sfârşitul lumii?”

Am fost curios să văd care sunt invitaţii realizatorului.

Un psiholog.

Un astrolog.

Un regizor de film.

Deci, în concepţia realizatorilor, acest subiect al sfârşitului lumii este ori o născocire omenească, ori o problemă mistică sau o idee bună de film.

Oare nu lipseşte cineva din platou?

Ba da! Lipseşte omul cu Biblia în mână care să citească tare şi apăsat:

„Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua acea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Deci, fiindcă taote aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă, aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?” ( 2 Petru 3:10-12)

Se pare că nu mai credem în sfârşitul lumii. De prea multe ori am fost păcăliţi. Ştiţi povestea cu ursul la oi ? Până la urmă nu l-a mai crezut nimeni. Chuck Swindoll povesteşte despre un bărbat care şi-a cumpărat un barometru de la o companie specializată. Era prin anii 1938. Când a ajuns pachetul acasă, l-a desfăcut şi a a fost dezamăgit să vadă că acul barometrului era blocat la indicatorul „uragan”. L-a scuturat de câteva ori, dar fără nici un rezultat. Acul era blocat. A scris o scrisoare fabricii şi a pus-o la poştă a doua zi în drum spre birou. S-a întors seara acasă şi nu a mai găsit barometru. Dispăruse. La fel şi casa care a fost măturată de un uragan.

Biblia este baromentrul nostru. Oamenii cred că Biblia are un mesaj eronat. „Acul” este înţepenit. Este veche şi nu funcţionează.

Oooo, nu! Biblia este mai clară şi mai exactă ca oricând. Acul ei indică: „Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ”.

Cum aştepţi această zi?

Single Post Navigation

43 thoughts on “Sfârşitul lumii în 2012

 1. Pai, cum sa vina ziua Domnului ca un hot, daca oamenii stiu ca vine ca un hot si o asteapta? S-a facut ca deja oamenii nu mai aud despre ziua Domnului care vine ca un hot, fiindca oamenii cu Biblia in mana au fost dati laoparte de societatea care lupta impotriva lui Dumnezeu.

  S-a creat cadrul deja si inca se ajusteaza, ca oamenii sa vorbeasca despre orice fara a-L considera pe Dumnezeu in vreun fel. Atunci ziua Domnului va putea veni ca un hot si nu va mai avea nevoie decat de Cuvantul Domnului. Oricum Dumnezeu poate opri istoria cand vrea, dar acum totul arata ca si cum se apropie.

  Si daca vine, Il vom vedea pe nori, vom vedea Fata Lui blanda… caci vom fi ca El.

 2. nimeni nu stie ceasul cand va veni Fiul Omului, dar El va veni, si ce glorioasă zi va fi.
  fiti binecuvantati
  http://mareatrimitere.wordpress.com

 3. Matei 24
  “23.Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi. 24.Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. 25.Iată, v-am spus de mai înainte. 26.Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
  27.Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.
  28.Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii. 29.Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.30.Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă. 31.Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.32.Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape. 33.Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi. 34.Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
  35.Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. 36.Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. ”

  Matei 7
  13.Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află. 14.Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.
  15.Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. 16.După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  17.Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele. 18.Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
  19.Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc. 20.De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. 21.Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. 22.Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut? 23.Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea

 4. rege on said:

  prostii nu va e rusine

 5. camy on said:

  nu stiu io cred ca va fi ceva an 2012 nu ca ar fi sfarsitu lumi da oricum se va antampla ceva am avut o viziune ca vom trece an a 4 dimensiune si ca tre sa ne pregatim piritual nu stiu trebuie sa fim mai buni mai iubitorii ca sa trecem an a 4 dimensiune

 6. Oamen buni nu va mai in grijorati la ziua de maine,daca voi va in grijorati atunci domnul ce va mai face in ziua de maine? Nici fiul Domnului nu stie cand e sfarsitul lumi nu mai aplecati urechile la profeti mincinosi. va saluta marian minune ciofu.

 7. Presedintele unui post de radio crestin din SUA, care de altfel a fost si pastor dar nu mai merge la biserica din motive ‘biblice”, spune ca sfarsitul lumii va fi pe 21 mai 2011. A ajuns la concluzia asta in urma cercetarii Bibliei cu amanuntul, pe baza unor calcule matematice foarte exacte. El a mai facut astfel de calcule „exacte” si altadata, si bineinteles ca nu s-au adeverit. Daca il intrebi cum se poate sa aiba date diferite, iti spune ca acum a studiat mai bine; iti da si textele biblice.
  Falsuri, profeti mincinosi, invataturi care gadila urechea.

 8. ambasadorul on said:

  Gaby,

  păcat că şi-a pierdut vremea cu calculele.
  trist că sunt unii care au timp să îl creadă!
  bine că numai Tatăl ştie!

  Domnul cu noi!

 9. o prostie daca nu o sa ajunjem sa murim de foame o sa traim vesnic

 10. 26.000 este o cifra ce face parte di ciclurile cosmice stiinta pura ,metafizica pura , sa credeti asadar dar putin diferit dec scenariul statului la coada pentru a trece antr o alta dimensiune va fi ceva violent putini vor ramane pamantul se va scufunda an epoca primitiva vor trece una, doua generatii,se va uita tot ce a fost glorie si superstiinta vor mai trece iarasi 26.000 de ani pentru succesive etape razboaie si razboinici ,corabii si portavioane se vor perinda banalul si the best vor fi din nou etalate spre un alt final peste alti 26.000 de ani cresterea si descresterea sinusoide an timp si spatiu caci asta suntem sic volo nihil sine deo

 11. multumesc caci mi ati primitvocea adevarului recunoasterea miicimii nostre progresul… data viitoare vom fi puti foarte puti altfel sic volo nihil sine deo

 12. SUNTETI TOTI PROSTI CA SFARSITUL LUMIII E PE APROAPE CHIAR IN 2010 SI VINE CU FOC SI VA ARDEA TOATE PLANETELE DIN SISTEM VA FI UN FOC CARE NIMIK NU VA REZISTA

 13. Marius on said:

  Sfârşitul lumii

  “ Privegheaţi şi vă rugaţi că nu ştiţi când vine sfârşitul că duhul este osârduitor iar trupul neputincios “ .
  Sfârşitul lumii petru fiecare om este sfârşitul vieţii în trup , deoarece după moartea trupească (din pământ eşti luat în pământ te întorci ) , nu mai poţi avea fapte prin care sufletul să fie mântuit .
  Vedeţi cât de importantă este privegherea şi rugăciunea ? Prin aceste lucruri Dumnezeu ne întăreşte trupul şi sufletul ca să luptăm împotriva duhurilor rele (diavolilor ) , şi să nu avem păcate .Aşa cum ne învaţă Evanghelia care este Cuvântul lui Dumnezeu , rugăciunea trebuie să fie în duh şi adevăr , nu trebuie să fim înşelaţi de diavol ( vezi rugăciunea fariseului faţă de rugăciunea vameşului ) .
  De ce spune în Evanghelie că sfârşitul lumii va veni ca un fur ? Deoarece sfârşitul omului ( moartea ) va veni fără de veste pentru cel care nu se roagă şi-l va prinde nepregătit ( unul fiind prins de duhul lăcomiei şi adunându-şi sieşi averi , altul bând , altul desfrânând , altul în fel şi fel de distracţii , alţii plimbându-se de colo-colo uitând de rugăciune şi murind în accidente , alţii arşi ,alţii mâncaţi de animale etc ) .
  Cum spune şi în Evanghelie : “ precum a fost şi în zilele lui Noe , mâncau , beau zideau se căsătoreau şi nu au ştiut când vine sfârşitul ( potopul ) , aşa va fi şi sfârşitul de acum . .De ce nu au ştiut ? Pentru că au dispreşuit Cuvântul lui Dumnezeu care a venit prin gura lui Noe .. Deci aşa este şi-n ziua de astăzi dispreţuim Cuvântul lui Dumnezeu venit prin gura apostolilor şi prorocilor . Omenii din ziua de azi mulţi dintre ei au devenit nemilostivi, se iubesc pe sine adunându-şi sieşi averi sunt îngâmfaţi , iubesc desfrânarea , ucid , urăsc , sunt cruzi , mint judecă pe aproapele lor în loc să se roage pentru el , au înfăţişarea adevăratei credinţe dar dispreţuiesc puterea ei ( vezi “ Epistola a doua către Timotei a sfântului apostol Pavel , cap 3 ) .
  Televiziunea , presa şi internetul sunt mijloace diavoleşti care răpesc sufletele oamenilor, oamenii ( dar foarte grav copii ) , în loc să se roage şi să dea slavă Celui care a făcut cerul şi pământul şi toate câte sunt în ele văd cum se desfrânează , ucide , cum se judecă pe aproapele nostru slăvesc metodele prin care câştigi fără muncă adică furtul care este un păcat dar în mintea lor el este cinstit şi se numeşte bursă , afacere dobândă sau profit .
  Sârşitul puterii diavoleşti care este şi sfârşitul lumii va veni dar mai întâi trebuie să vină lepădarea de credinţă , toate duhurile rele vor fi dezlegate din iad şi vor intra în oameni şi vor căuta să-i ispitească în special cu păcatul uciderii ( aşa cum proroceşte sfântul Lavrentie al Cernigovului ) . Vor fi rele mari , diavolul va intra în multe mănăstiri şi biserici . Vor înfrumuseţa bisericile dar degeaba că harul lui Dumnezeu nu va mai fi în ele .Adevăraţii creştini nici acolo nu vor mai putea merge , ei vor fi prigoniţi chinuiţi omorâţi şi se vor ruga în duh şi adevăr . Apropierea venirii sfârşitului va culmina cu venirea lui antichrist care se va încorona ca mare patriarh într-o splendidă biserică din Ierusalim şi se va da drept hristos . Cu multă prefăcătorie va fi smerit şi va începe să promită bunătăţile lumii acesteia cum fac de fapt şi premergătorii lui în ziua de azi . Antihrist va înşela lumea prin minunile mincinoase care vor veni prin intermediul tehnicii şi ştiinţei . ( vezi “ Epistola a doua către tesalonicieni a sfântului apostol Pavel ) . Domnul Dumnezeu a făcut şi legile după care funcţionează aparatura de asăzi , aceste legi erau şi acum să zicem două mii de ani în urmă dar rabdă ca să se împlinească Scripturile .
  Diavolul fiind un duh nu are putere să facă nimic , ispiteşte pe om prin pin minte , dându-i gânduri rele pe care omul neântărit în credinţă le pune în practică devenind fapte rele .
  “ Luminătorul trupului este ochiul , dacă ochiul tău va fi curat tot trupul tău va fi luminat iar dacă ochiul tău este murdar tot trupul tău va fi întunecat iar dacă lumina care este în tine este întuneric , întunericul cu atât mai mult “.Lumina = Cuvântul lui Dumnezeu , Ochiul = mintea , cugetul omului . De ce lumina este Cuvântul , deoarece Mântuitorul Iisus Hristos care este Cuvântul lui Dumnezeu întrupat , spune : “Eu sunt Lumina lumii “.
  Mare atenţie ! “ Nici îngerul din Ceruri , nici Fiul nu ştie când va fi sfârşitul ci numai Dumnezeu Tatăl “ . Ce rezultă de aici că oricine spune o anumită dată când va fi sfârşitul lumii minte , aşa cum mulţi au spus şi s-a dovedit că a fost minciună , aceştia sunt proroci mincinoşi .

 14. Daca va pocaiti azi, nu mai conteaza cand vine sfarsitul lumii!

 15. NuTZu ionutz on said:

  Stiti ce pot sa zic eu „Rascuparati vremea caci venirea Domnului este aporape”. Domnu sa va binecuvinteze

 16. mah sa fim seriosi plm ……..nu se stie…

 17. chear ca nu se stie :((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:((:(

 18. prima data va spun ca sfarsitul lumi vine pt fiecare cand moare!!!acum mai sunt si niste pareri diferite,una e ca noi omenirea vom incepe intr-un timp apropiat sa murim de foame si aici ma refer in max 10 ani…atunci fiecare stat va incerca in disperare sa il jefuiasca pe altul asa vom incepe sa arucam bombe nucleare si biologice ca prosti unul in altul poate la asta se refera semnele din cer,bolile si ciuma care nu are leac pt ca se crede ca a disparut dar sunt sigur ca mai exista.dar chiar si asa nu va veni sfarsitul toturor pt ca nu se poate sa murim toti,supravietuitori vor ramanea si vor incepe viata de la zero…..acesta este ciclul omului construire si distrugere..pt ca acum avem stoc in toate mai putin in mancare treb sa se intample ceva pt ca raman oameni fara lucru…..aaa si mai ceva omul nu a creeat nimic el doar imita ce a creeat dumnezeu…fiecare are liber sa isi aleaga calea lui in viata si despre cei buni ei vor avea ocazia sa retraiasca fericiti pe vecie intr-un univers paralel de noi!;)asa ca nu strica sa ajuti pt ca doar asa vei fi ajutat si u la randul tau…totusi e un lucru pe care nu il inteleg si ma tot gandesc ca poate cineva a aflat raspunsul….dc exista oameni care prefera sa fie satanisti?satana nu i ajuta cu nimic,nu vrea binele la nimeni sunt sigur ca lor nu le place sa sufere dc sa i faca pe alti sa sufere?Astept raspuns…..

 19. KLUMPFNER CRISTIAN on said:

  DUMNEZEU sa ne ajute sa veghem la ultimile clipe prin rugaciune smerenie.EL stie cum si cand se va petrece.DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE SI SA ADUCA TREZIRE SPIRITUALA.EL sa ne cerceteze inimile ca sa nu cumva sa scoatem neadevaruri din gura ci EL sa vorbeaca prin noi

 20. Alt semn al venirii Domnului Isus!!!!
  Infrunzirea smochinului&Poporul Israel a implinit 60 de la reinfiintarea statului evreu 1948-2008

  .Exemplu din Biblie:32.Dela smochin invatati pilda lui:Cand ii fragezeste si infrunzeste mladita,stiti ca vara este aproape. 33.Tot asa si voi,cand veti vedea toate aceste lucruri,sa stiti ca Fiul omului este aproape,este chiar la usi.Matei cap 24 vers 32,33.

  .Noi cei crestini,stim ca smochinul reprezinta pe poporul evreu,din care santem altoiti si noi neamurile. Stim ca evrei aproximativ inca de prin anul 80 dHR,au fost imprastiati prin lume pana in anul 1984,cand sa reinstaurat poporul evreu.

  .Exemplu din Biblie:17.Fiul omului,cei din casa lui Israel,cand locuiau in tara lor,au spurcat-o prin purtarea lor si prin faptele lor;asa ca purtarea lor a fost inaintea Mea ca spurcaciunea unei femei in timpul necuratiei ei. 18.Atunci Mi-am varsat urgia peste ei,din pricina sangelui pe care-l varsasera(Domnul Isus) in tara si din pricina idolilor cu care o spurcasera.19.I-am risipit printre neamuri si au fost imprastiati in felurite tari;i-am judecat dupa purtarea si faptele lor rele.Ezechiel cap 36 vers 17,18,19.

  .Mai stim ca de prin anul 1948 pana in 2008,foarte multi evrei sau intors inapoi ,in tara lor de bastina Israel. In Biblie gasim si unele relatari,cu privire la reintoarcerea evreilor in tara lor Israel.

  .Exemplu din Biblie:24.Caci va voi scoate dintre neamuri,va voi strange din toate tarile si va voi aduce iaras in tara voastra.Ezechiel cap 36 vers 24.
  .Trebuie recunoscut un lucru foarte important si anume :evrei nu aveau cum sa recapete Israelul(pamantul&prada) care era sub dominatie araba,fara puterea Lui Dumnezeu.Sa nu uitam ca lumea araba este foarte mare si din punct de vedere numeric(populatie)dar si ca suprafata teritoriala.In Biblie putem observa cum Dumnezeu prezice inca de pe timpul lui Ezechiel,ca evrei i si vor recapata tara prin puterea Lui Dumnezeu.

  .Exemplu din Biblie:24.Se poate lua prada celui puternic?Si poate sa scape cel prins din prinsoare? 25.Da,zice Domnul,prada celui puternic ii va fi luata si cel prins de asupritor va scapa;caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai (fiii tai =Israel). Isaia cap 49 vers 24,25.

  .Concluzie finala:In toate aceste lucruri mentionate mai sus,trebuie sa intelegeti ca poporul evreu reprezinta smochinul din care santem altoiti si noi neamurile.

  .Alt lucru de inteles ar fi ca insasi Isus ne spune sa privim la evrei(smochin)cand vor reveni din nou in tara lor,pentru ca nu va mai fi mult timp de la revenirea lor si Isus va reveni(rapirea)!!!Sa nu uitam ca poporului evreu i sa fragezit si infrunzit mladita,adica:aceasta tara(smochinul=Israel)sa pus pe picioare economic ,sa dezvoltat foarte mult,a devenit o tara prospera,roditoare,a devenit matura si acum gata de a da roade.

  .Sa nu uitam ca Israel a fost o tara pustiita,neroditoare,care in ultimii ani,sa dezvoltat foarte mult si milioane de evrei au revenit in tara lor de bastina.

  .fragezit = 1.a deveni fraged. 2.fragezime 3.prospetime 4.gingasie. 5.finete 6.delicatese.

  . infrunzit= 1.plin de frunze. 2.caruia ia dat frunza.
  .

 21. Ce inseamna uraciunea pustiirii!?Si venirea Domnului Isus!!!?

  .Sa vedem in Biblie:15.De aceea,cand veti vedea,,uraciunea pustiirii”,despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant” (Tara Sfanta=Israel) cine citeste sa inteleaga! 16.atunci,cei ce vor fi in Iudea,sa fuga la munti;17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.18.si cine va fi la camp,sa nu se intoarca sa-si ia haina.19.Vai de femeile,cari vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea!29.Indata dupa acele zile de necaz,soarele se va intuneca,luna nu-si va mai da lumina ei,stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor vor fi clatinate.30.Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului,toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.Matei cap 24 vers 15,16,17,18,19,29,30.

  .Raspuns =20.Cand veti vedea Ierusalimul incojurat de osti,sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.Luca cap 21 vers 20.

  .Concluzie:Din ce putem observa din toate aceste versete,vedem ca uraciunea pustiiri inseamna Ierusalimul inconjurat de osti vrajmase,care vin sa distruga(pustiiasca)si sa fure.Totodata vedem ca se refera la o actiune de moment,de scurta durata:(17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.Matei cap 24 vers 17 ).In final dupa toate astea:Indata dupa acele zile de necaz,vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare Slava.

 22. Cine sant acesti pustiitori,vrajmasi ai Israelului!?

  .Exemplu din Biblie: 2.Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog, din Tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si profeteste impotriva lui.

  .3. Si spune: „Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: „Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului.

  .4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia;

  . 5.impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia (Iranul de azi), Etiopia (Somanlia si Etiopia de azi), Put (Libia de azi), toti cu scut si coif:

  .6.Gomerul (Turcia si parte din Germania de azi), cu toate ostile lui, tara Togarmei (Turcia de azi si Armenia), din fundul miazanoaptei, cu toate ostirile sale, popoare multe impreuna cu tine!).

  . 7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor!

  . 8.Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii, ai carei locuitori, scapati de robie, vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustiiti ; dar fiind scosi dintre mai multe popoare, vor fi toti linistiti in locuintele lor.

  .9. Iar tu ( Gog din Biblie= Multime de popoare,Domnul Rosului= Rusia reprezentata prin denumirile Rosului, Mesecului=Moscova si Tubalului=Tobolscul(o localitate)din Polonia, ) te vei sui , vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine”.Ezechiel cap 38 vers 2,3,4,5,6,7,8,9.

 23. Se implineste Biblia.

  .Ziua mondiala a pacii anul 2000……..Declaratii –papa ioan paul…

  .Pace pe pamant oamenilor pe care Domnul ii iubeste .Mesajul sanctitati (satanitati sale) sale papa ioan paul al II lea pentru celebrarea zilei mondiale a pacii.
  .Acesta este mesajul ingerilor care acum 2000 de ani,a insotit nasterea lui ISUS Hristos si pe care-l vom auzi rasunand in noaptea sfanta de craciun(craciunul sarbatoare diabolica),cand in mod solemn va fi deschis marele Jubileu.

  .Acest mesaj de speranta,care vine din pestera de la Betleem,vrem sa-l propunem inca o data la inceputul noului mileniu.

  .Prin razboi cea care pierde este omenirea. vatican la 8 decembrie 1999 papa ioan paul .al II lea .Final declaratie papa.

  .3.Cand vor zice:Pace si liniste!atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei,ca durerile nasterii peste femeia insarcinata;si nu va fi chip de scapare.1Tesaloniceni cap 5 vers 3.

  .Concluzie:Nu crezi ca parca nu mai ai pace,ceva parca apasa asupra ta,niste apasarii ciudate.Starea ta de spirit sa degradat foarte mult!!?!!!!!!!??????????????Gandeste te si vezi ce faci,sa nu te trezesti ca ai venit prea tarziu la Isus!!!!!!

  .Exemplu din Biblie:1. Iar despre ani si despre vremuri, fratilor, nu aveti nevoie sa va scriem,

  .2. Caci voi insiva stiti bine ca ziua Domnului vine asa, ca un hot noaptea.

  .3. Atunci cand vor zice: pace si liniste, atunci, fara de veste, va veni peste ei pieirea, ca si durerile nasteri peste femeia insarcinata, si nu va fi chip de scapare.

  .4. Voi insa, fratilor, nu sunteti in intuneric, ca sa va apuce ziua aceea ca un hot.

  .5. Caci voi toti sunteti fii ai luminii si fii ai zilei; nu suntem ai noptii, nici ai intunericului.

  .6. De aceea sa nu dormim ca si ceilalti, ci sa priveghem si sa fim treji.

  .7. Fiindca cei ce dorm, noaptea dorm; si cei ce se imbata, noaptea se imbata.1 Tesaloniceni cap 5 vers 1,2,3,4,5,6,7.

 24. Sa descoperit ultimul Trib din lume,care nu auzise de Isus Hristos (Biblia).

  .În urmă cu câţiva ani, un reporter de la National Geographic se avântase până în interiorul uneia din insulele ce formează arhipelagul Vanuatu (fost Noile Hebride) din Pacificul de Sud. Arhipelagul este compus din 84 de insule, pe care se găsesc nu mai puţin de nouă vulcani activi, munţi stâncoşi şi o junglă aproape imposibil de trecut. Se întinde peste două plăci tectonice, aşa că, la fiecare câteva zile, are loc câte un cutremur. În ciuda tuturor acestor dificultăţi locuitorii Republicii Vanuatu au fost declaraţi recent, în urma unui studiu făcut de o organizaţie internaţională, drept „cei mai fericiţi oameni de planetă”. Ei bine, pe acea insulă, reporterul a întâlnit un trib care nu mai venise niciodată în contact cu vreun om alb, nu fusese niciodată documentat sau măcar cunoscut de lumea din afară.

  .Am fost atât de fascinat de acestă povestire încât am decis imediat să merg acolo şi să văd cu ochii mei acest trib izolat. În septembrie 2007, am plecat împreună cu fratele meu, Christian – care traversase Pacificulîn perioada aprilie – august de la San Diego până la insulele Fiji -şi am navigat cu barca lui din Fiji până în Vanuatu; întâi pe insula Tanna, apoi Erromango, apoi Efate Vanuatu şi în cele din urmă insula Espiritu Santo.

  .După câteva săptămâni în care am avut de înfruntat valuri uriaşe, furtuni, rafale de vânt, rău de mare, etc., am reuşit să ajungem pe insula căutată şi m-am afundat adânc în junglă, pentru a găsi acel trib.

  .Aveam ghizi şi cărăuşi, pentru că transportam peste 200 kg de cadouri pentru membrii tribului, iar acei oameni nu numai că m-au ajutat să car produsele, dar mi-au fost şi ghizi şi translatori, vorbind un dialect pe care tribul îl putea înţelege.

  .Drumul prin junglă şi peste crestele munţilor a fost epuizant. A plouat zi şi noapte timp de o săptămână întregă! Furtunile puternice, cele 3 cutremure şi 4 revărsări de râuri care au avut loc n-au fost decât o parte din problemele cu care ne-am confruntat. Stânci abrupte, cu înclinaţie de 60 de grade şi hăuri adânci se iveau la tot pasul. Iar, în tot acest timp, eu trebuia să car camerele de filmat, iar cărăuşii cele peste 200 kg de cadouri şi echipamente.

  .În cele din urmă am ajuns şi la tribul respectiv, numit KIAI, ai cărui membri vorbesc două limbi (în Vanuatu se vorbeşte curent engleză, franceză, bislama, precum şi 124 de dialecte tribale): kiai şi moijo. Am poposit în 6 dintre sate şi am dormit în colibele lor uriaşe, am mâncat cu ei şi le-am ascultat poveştile. Sunt un popor de supravieţuitori, fără îndoială. 30% din copii le mor din cauza malariei şi a febrei dengue.

  .Apa este, în general, infestată cu diverse bacterii, iar pentru a aduce apă potabilă trebuie să urci şi să cobori câţiva munţi stâncoşi. Nu au unelte moderne (de aceea le-au plăcut atât de mult macetele, cuţitele şi topoarele pe care le adusesem pentru ei). Am stat de vorbă cu şefii lor şi m-au întrebat dacă aş vrea să le ajut tribul. Au nevoie de apă potabilă curentă, plase de ţânţari si unelte. În nici un caz nu au nevoie de mâncare, pentru că deja cultivă şi cresc tot ceea ce le trebuie.

  . -Misionarii Tribului-.
  . Chriastian Tirtirau &Sebastian Tirtirau.
  .Sa implinit Biblia!!!

  .Exemplu din Biblie: 14.Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea,ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor.Atunci va veni sfarsitul.Matei cap 24 vers 14.

  Exemplu din Biblie:42.Vegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.43.Sa stiti ca, daca ar şti stăpânul casei la ce ora din noapte vine hotul , ar veghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa. 44.De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni. 45.Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp? 46.Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.47.Adevărat va zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune. 48.Iar dacă acea slugă, va fi rea , si va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie, 49.Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii, 50.stăpânul slugii aceleia va veni în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte, 51. il va tăia in doua si soarta lui va fi soarta nelegiuitilor; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.Matei cap 24 vers 42,43,44,45,46,47,48,49,50,51.
  .
  veghea = 1. a fi treaz.. 2. a nu se culca încă. .3. până târziu. 4.a sta de strajă. 5.a fi cu ochii în patru. .6.a sta de veghe. 7.a fi atent.

 25. Si BIBLIA spune asa, trebuie sa fim cu mult mai buni,si sa citim BIBLIA.

 26. eu nush cand va venii dar mieste foarte frica….am doar 11 ani………..va rog cdatimi si mie un raspuns sa ma calmati….:-((

 27. nu am anteles nimic. este sau nu sfrsitu ?

 28. Draga ….., 🙂
  De ce iti este frica? Ca are sa vina sfarsitul? Nici eu nu stiu, si nimeni nu stie, doar Tatal ceresc (Matei 24:36) cand va fi. Da, si eu am senitmente care ma infioara atunci cand ma gandesc la ziua aceea, dar nu mi-e frica de ce se va intampla cu mine, pentru ca eu stiu unde voi merge. Spun ca sunt sentimente care ma incearca profund atunci cand ma gandesc la sfarsitul lumii pentru ca atunci va fi aratarea dreptatii lui Dumnezeu, mania lui va fi descoperita impotriva oricarei necinstiri, si judecata Lui va fi indreptata impotriva tuturor celor ce L-au respins. Ma infior pentru ca atunci va fi prea tarziu pentru cei ce isi vor dori mantuirea, „si vor zice muntilor si stancilor: cadeti peste noi si ascundeti-ne de Fata Celui ce sade pe scaunul de domnie si de mania Mielului; caci a venit ziua cea mare a maniei Lui, si cine poate sta in picioare?” (Apocalisa 6:16-17).
  Dragul meu….., pentru ca nici unul dintre noi nu stim cand va veni sfaristul, trebuie sa traim intr-o contiunua curatie, sfintenie si asteptare pentru ca ziua aceea sa ne gaseasca pregatiti. Dar nu poti sa incepi sa te pregatesti pentru acel moment pana nu ai inceput relatia cu Cel ce are sa vina. Mai intai de toate trebuie sa te impaci cu El, sa iti predai viata in mana Lui, sa IL chemi sa locuiasca in inima ta si sa te curateasca de orice faradelege, sa te mantuiasca si sa te ajute mai apoi prin Duhul Sau cel Sfant sa traiesti pentru El. Esti tu impacat cu Domnul Isus? Daca nu, roaga-te chiar acum, sincer, invita-L in viata Ta, cerei iertare pentru toate pacatele tale si fa-L Domnul vietii tale. Domnul sa te binecuvinteze!!

 29. in trebarea mea este ce insamna nr.666
  si adevarat va veni sfsitul lumi in 2012?

 30. remoremo on said:

  Joe ,

  stai linistit ca nu va veni sfirsitul lumii in 2012 , insa puneti problema ca sfirsitul vietii tale pe pamant ar putea veni in fiecare zi . Ce faci dupa ce mori ? Unde mergi ?

 31. din cate citesc aici…nu realizezi prea multe dar imaginati-va ce viata avem…:)) imi vine sa rad ne chinuim zi de zi sa realizam ceva..si sincer ce e mai important lasam deoparte… chiar daca murim maine?? suntem pregatiti…pregatiti?? o sa ma intrebati??da pregatiti chiar crezi ca bmw-ul pe care il conduci sau blatul pe care il dai zi de zi..il primeste nea petru la poarta??nu cred…doamne vreau sa-mi vad nepoti..vreau sa vad ceea ce e in fiecare zi pe pamantul asta..da-mi zile..ca va fi vai si amar de noi…. dupa… ca uneori uitam de EL, dar nu uitam de inelul DE AUR de la mana..sau de fardul de la ochi..nu mai zic de tupeul incredibil pe care il avem uneori sI..de nesimtirea care demonstreaza ca suntem de-a dreptul buni …nu?? hei lasa ca roata se intoarce …sa fim mai buni..si cu adevarat jos palaria celora care respecta pe toti..si nu abuzeaza in fata celui care nu are… e loc pentru toata lumea…sa fim mai buni….

 32. madalina on said:

  daca voi credeti ca vine sfarsitul lumi in 2012 nu aveti minte………numai dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumi daca asa se numeste. ….oameni au mai pus si data 21 decembrie cica eu nu cred nimic…….decat in dumnezeu

 33. Cel ce vine va veni. Si nu va zabovi

 34. 2012 daca va da Dumnezeu poate va fi inceputul adevaratei vieti pentru unl dintre oameni

 35. Ma dumnezeu nea facunt cu un scop ca sa traim adam si eva dc nea creeat sa ne omoare isus?? isus nea creeat si asa ca nu o sa ne omoare

 36. pfff…si dak in 2013 ar intra toti oamenii de stiinta in inchisoare?pe cine ar mai aduce antena 2 1 si 3 la emisiuni…ce prosti sunteti cu nu deschideti ochii…in ce credeti voi in Dumnezeu sau in fraierii aia ?cine a creat cerul si pamantul?voi chiar ca vati urat cu binele..ganditiva ca oameni aia ne induc doar in eroare…nu va dati semaa…knd o sa priviti pamantul precum un inger o sa fie prea tarziu..mai bne acum decat mai tarziu daca va doriti cu adevarat sa nu va sfaristi prea rau pe acolo prin iad..

 37. PT BANI OMUL FACE ORICE

 38. MATEI 24:36 Preocuparea noastra e sa ne pocaim si sa ne apropiem cu adevarat de DUMNEZEU si EL va trimite pe ISUS sa rapeasca pe cei ce-l cauta cu adevarat nu va speriati de oameni pt ca omul nu stie incotro bate vantul sau cand vine necazul peste el nici de sfarsitul lumii nu are habar.2012 sunt discuti pt audienta.HAIDETI SA NE POCAIM DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE

 39. mam speriat cand am citit dar mam linistit

 40. cine are credinta in suflet nu se teme de ziua de maine eu sunt o pacatoasa dar mai sper ca o sa incep o alta zi cu credinta in suflet

 41. adrian on said:

  dumnezeu stie si sper sa imi erte pacatele ,oricum el tatal este si exista si ma tem de el

 42. EU CRED IN ASTA DAR NUMAI DUMNEZEU VA STI CAND VA FI SFRSITU LUMI DAR ASTA E

 43. carmen on said:

  interesant articol si interesate si reactiile si comentariile…ceea ce denota ca totusi ca multi nu stau in nepasare si sunt preocupati de viitorul vesnic si cu sa traiasca prezentul si viitorul aici dupa Cuvantul lui Dumnezeu… Sa se indure Domnul de noi sa ne cerceteze, sa ne mustre si sa ne indrepte pe calea cea ingusta ce duce la El. El ne-a promis ca ne pregadeste un loc, ca acolo unde e El sa fim si noi….A murit pentru noi ca sa fim salvati si ne insoteste in aceata lume clipa de clipa si ne si asteapta sa petrecem impreuna vesnicia. Nu exista o dragoste mai mare!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: