Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Serbia 1


Am fost în Serbia pentru că am vrut să fim credincioşi chemării lui Dumnezeu de a spune Evanghelia tuturor neamurilor şi de a face ucenici care să-L urmeze.

Sâmbătă am ajuns în Kovin. Un drum destul de lung. Din Haţeg până în Kovin faci vreo 5-6 ore. Noi am făcut mai mult pentru că ne-am oprit des şi am condus cu 50 km/h în localităţi.

Duminică dimineaţă am mers în Alibunar. Un sat la 50 km de Kovin. Seara am fost la biserică în Kovin. Iar de Luni am început lucrul la continuarea construcţie noului locaş de închinăciune din oraş. În fiecare dimineaţă am avut program de lucru. Iar după-masa mergeam prin parcuri şi străzi şi vorbeam cu oameni despre Domnul Isus şi mântuire! Luni seara am fost în Smederevo. Un oraş la 10 km de Kovin şi care are vreo 120.000 de locuitori. Nici o biserică evanghelică.

Marţi şi Miercuri am fost în Deliblato. Un sat la 10 km de Kovin cu aprox.75% români. Joi seară am vizitat biserica baptistă din Arangelovăţ. Din păcate nu am avut posibilitatea să auzim predica tradusă şi în româneşte. Pastorul local a considerat că va lua prea mult timp. Vineri seară am vizitat Belgradul. Sâmbătă am pornit spre casă şi seara pe la ora 18.00 am ajuns cu bine în Haţeg.

voi reveni…

Single Post Navigation

One thought on “Serbia 1

  1. Ca si cand nu s-au mantuit sarbii si altii si fara „biserici evanghelice”.
    Ce fac acele „biserici evanghelice” e analog cu ce face McDomald sau KFC: toaste distrug cultura, spe cificul si traditia locurilor in care prolifereaza.
    Gospodi pomilui i spasi nas!

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: