Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Ne place ce se întâmplă?


Am privit și eu cu uimire la tot ce se întâmplă în jurul meu. Un duh cumplit de dezbinare frământă țărișoara noastră. Dar ce este și mai surprinzător este că poporului îi place. Am auzit de multe ori că „în România nu te plictisești”.  Controversa, spiritul de zavistie, dialogul piperat și plin de bipuituri, ura, amenințările au ajuns divertismentul savurat de publicul larg.

Îmi amintesc de vorbele proorocului Ieremia:

Grozave lucruri, urâcioase lucruri se fac în țară. Proorocii proorocesc neadevăruri, preoții stăpânesc cu ajutorul lor și poporului Meu îi plac aceste lucruri. Dar ce veți face la urmă?

În mijlocul acestor nenorociri întunecoase și hidoase, Biserica Domnului Isus trebuie să strălucească și să răspândească o mireasmă plăcută. Câte biserici din țara noastră s-au strâns la seri de post și rugăciune pentru clasa politică românească? Pentru câți am plâns înaintea Domnului? Câți politicieni creștini au purtat mesajul curat al Evangheliei în orașele și satele lor? Copiii noștri au început să cunoască mai multe despre USL-iști, puciști, frunzăverde și mazăre decât despre apostolul Pavel, Petru, Iacov sau Timotei.

Ce vom face la urmă?  

Single Post Navigation

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: