Ambasadorul

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Cristos"

Mai am doar 1 minut să-ți spun că …


Imaginează-ți, te rog, că ești pe peronul unei gări. În trenul care stă să plece este un tânăr păstor care se duce în slujire. Mai ai doar 1 minut înainte ca trenul să plece.

Ce sfat i-ai da acestui tânăr slujitor? Ce cuvinte ar merita rostite acolo? Ce verset din Scriptură ai striga spre el ca să-i răsune tare și mereu în minte?

Dacă aș fi pe acest peron i-aș striga următorul verset: 

Caută să te înfățișezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie rușine și care împarte drept Cuvântul adevărului ( 2 Tim.2:15 ) 

Tu ce i-ai spune? 

Single Post Navigation

20 thoughts on “Mai am doar 1 minut să-ți spun că …

 1. Mirela Crisan on said:

  Cuvintele Domnului Isus sunt cele pe care doresc sa ti-le spun acum cand esti gata pentru un nou inceput:
  Luati jugul Meu asupra voastra,si invatati de la Mine,caci eu sunt bland si smerit cu inima;si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.(Matei 11:29).
  Mult har si binecuvantare.

 2. Vă mulțumesc mult!
  Voi ține minte aceste cuvinte.

 3. „Dar tu fii treaz in toate lucrurile,rabda suferintele,fa lucrul unui evanghelist si implineste-ti bine slujba.”2 Tim.4:5

 4. Sora Onorica.

  Mă bucuuuuuur tare mult să ne reîntâlnim aici.

  Vă mulțumesc pentru că ați venit în „gară” și prețuiesc mult versetul oferit!

  Sper să ne vedem și față în față. Salutări fratelui Drăgălin.

  Mult har!

 5. Ce am scris inainte se referea la un slujitor la inceput de drum.Pentru dv.,continuatorul unei slujiri deosebite, avem doar ganduri bune si dorim ca Domnul sa va dea putere sa biruiti .Vom continua sa ne rugam pentru toata familia si sa va asiguram de dragostea noastra in Domnul.Va multumim ca ne-ati fost alaturi cand ne-a fost greu si pentru ca ne-ati indrumat primii pasi pe calea credintei.Dumnezeul pacii sa fie cu dv!.Si… versetul13 din Fil.:4:”Pot totul in Hristos care ma intareste.”

 6. Sora Onorica,

  vă mulțumesc pentru cuvintele pline de încurajare și vă doresc mult har în umblarea d-voastră pe calea credinței.
  Versetul este bine venit și pentru mine.

 7. Jos 1:8 Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutînd să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbîndi în toate lucrările tale, şi atunci vei lucra cu înţelepciune.
  Jos 1:9 Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimînta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”

 8. S-a bucurat mult păstorașul nostru de versetele pe care i le-ați spus, frate Mitică. Mulțumim!

 9. Azi sint multe de spus ,dar in astfel de situatie putem doar sa zicem;..”28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau. …(Faptele ap.20.)Si”8. Paziti-va bine sa nu pierdeti rodul muncii voastre, ci sa primiti o rasplata deplina.
  9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul. ….7. Caci in lume s-au raspandit multi amagitori..”Deci ;
  „3. Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!”

 10. Viorel,

  Multumesc.

 11. Marinica on said:

  Adi,Adrian,
  nu incerc sa ma prezint,ma stii din copilarie,tinerete si din timpul de inceput cind te pregatea-i sa intri in slujirea lui Dumnezeu,cea mai grea si importanta slujba de pe pamint.Stai si citeste-mi linistit gindurile.Ai nevoie de incurajare,este normal,e chiar ff important.Primul gind: stai in mina lui Dumnezeu efectiv,practic,rabda,sufera,increde-te in EL,ODIHNESTE-TE pentru MULTA SLUJIRE!(ca Ilie).Din mina lui Dumnezeu nu te poate lua nimeni,nu te poate lovi nimeni ca EL te v-a acoperi,te v-a intari,te v-a calauzi cum nu putem pricepe,Ps 91! Dar,..DAR, am punctul 2 si nenea M…,cum imi spui tu,iti spun cu mare raspundere pentru tot ce trebuie sa faci,este partea de inceput a versetului din Ieremia cap 48 versetul 10,deci prima parte a versetului. Fa lucrarea DEMN, FA TOTUL CA PENTRU ONOAREA LUI DUMNEZEU si vei fi binecuvintat cum nici nu te astepti! Cu o aleasa pretuire,
  Nenea M,

 12. Mulțumesc pentru încurajări, nenea Marinică!

 13. Dragul meu, Ps. 91. 14-16.
  Şi să ai drum bun, să te îmbraci bine, că vine toamna şi vremea e înşelătoare. Cînd dă zăpada, să-ţi pui şoşonii cei noi. Să nu scoţi capul pe fereastră şi să nu uiţi să ne scrii 🙂

 14. Solus Christus: 1 Corinteni:23-24

 15. Mulțumesc Cornelia.

 16. Coloseni 4:17b
  „Ia seama să împlineşti bine slujba pe care ai primit-o în Domnul.”

 17. Bine venit acest verset, Horatiu. Domnul sa fie cu tine.

 18. Pingback: Spam nebun « Vindecătoru

 19. Frate Adi , iti doresc sa ” mirosi a oaie „( asta la general ) In ce ma priveste manecile mele sunt suflecate gata sa faca aceasta calatorie cat mai usoara. Ca parte din Scriptura m-am oprit asupra unui verset din Ieremia 29. Indiferent de rezultatul votului de maine ” gandurile pe care El le are cu privire la tine ( si casa ta ) sunt ganduri de pace si nu de nenorocire ca sa iti dea un viitor si o nadejde” Cristina Ciupe

 20. Oooo, sora Cristina, mulțumesc tare mult pentru încurajare și pentru versetul biblic. Călătoria este ușoară și frumoasă atunci când alături avem un astfel de Tată și astfel de familii, ca și familia d-voastră.

  Să aveți o seară binecuvântată și o duminică plină de har.

  Salutări fratelui Emi.

Acum e rândul vostru. Ce părere aveți?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: